Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ansik1995

Ktoś ma podobny problem ?

Polecane posty

Cześć wszystkim :) Pisze tutaj bo czuję się sama , nie mam chłopaka , koleżanek też za dużo nie mam . Zresztą i tak nie mają czasu bo mają swoich chłopaków W szkole też mało co kto mnie lubi .. A ja już tak 3 lata sama , nie wiem co jest ze mną nie tak .. Miałam chłopaków lecz to były związki takie nie na poważnie .. Mam pewną wadę zgryzu progenia ( wysunięta dolna szczeką , zęby dolne nachodzące na górne .) Da się tą wadę operacyjnie usunąc ale koszty to ok 10 tyś zł narazie mnie nie stać Znajomi mówią ze prawie tego nie widać , że jestem ładna . Lecz ja przez to mam kompleksy . ;/ Nie mam tej pewności siebie ;/ Chodzę do pubów z myślą że tam poznam kogoś ciekawego lecz do tej pory tak się nie stało , miałam założony nawet portal randkowy ale pisali tam sami wiecie jacy ludzie . .Koleżanka ostatnio poznała mnie z kolegą swojego chłopaka , niby mu się spodobałam ale po spotkaniu popisaliśmy jeden dzień i więcej nie napisał .. Jestem osobą cichą , spokojną . Tzn jestem taka z początku dla nieznajomych , przy znajomych których znam już kawał czasu potrafie się wyluzować itp .. Do tej pory cały czas sobie mówiłam że kiedyś wkońcu kogoś poznam ale zaczynam w to wątpić i wiem ze 20 lat to nic . Każda koleżanka jak gdzies z nią wychodzę chwali się a mój chłopak to tamto , a ja tylko milcze i sobie myśle ona to ma szczęscie ... kiedy mnie to spotka . Ma ktoś podobny problem ?

Gość gość
a w jakim miescie szuaksz?

Gość gość
Mam nie mam pieniędzy popsute zęby i brzydką twarz mam 25lat i zawszę będę sam. Pozdrawiam