Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy za granicą a wszechobecny islam

Polecane posty

Gość gość

czy nie odczuwacie niepokoju, że coraz więcej tej zarazy? boicie się o wasze dzieci? Ja mieszkam w De i w lipcu wracamy na stałe do Pl, już odliczam dni, nie cierpię wychodzić i natykać si na muslimów, ostatnio na placu zabaw syna zaatakował muslimski chłopak większy o głowę, syn się obronił a tu za chwilę lecą do mnie 3 baby zakutane w burki w wrzeszczą po arabsku, a za nimi agresywny czarny "tatuś", wsadziłam 7-msc córkę do wózka, syna za rękę i uciekłam :O a jak jest u Was?

Gość gość
wspolczuje. dobrze ze tej zarazy nie ma w pl. Alana Twoim iiejscu to bym wp******ila tym babom

Gość gość
no coś ty, ja byłam jedna z niemowlęciem na ręku i 5-latkiem, a ich było 3 i banda dzieciaków i jeszcze ten arab nadbiegł. Odliczam dni do końca kontraktu męża i wracamy do Pl, ja z dziećmi pojadę już chyba w czerwcu, bo nie wytrzymuje..

Gość gość
Ja mieszkam w Polsce, w dużym wprawdzie mieście, ale nie mają tu czego szukać uchodźcy. Mąż jest dobrym specjalistą, ciągle otrzymuje oferty pracy za granicą m.in. Niemcy. Nawet na poważne rozważaliśmy, ale zawsze jakoś się niepokoiłam, bo nie znam tamtejszych zwyczajów, języka wystarczająco dobrze itp. Były też wtedy głośne sprawy o odbieranie dzieci /wiem, że to może nie do końca tak jak relacjonują nasze media, ale mnie niepokoiło/. Teraz jeszcze doszedł problem uchodźców. Nie zdecyduję się na pewno na wyjazd, zwyczajnie się boję. Wolę biedniej i spokojniej. Szczerze to nawet mam obawy przed planowaniem wakacji za granicą. Autorko - dobrze zrobiłaś, że uciekłaś. Wracajcie szybko do Polski. Tu jednak spokojniej.

Gość gość
Ja mieszkam w UK. Do mojego miasteczka mają przyjąć 30 tys.syryjskich uchodźców. Narazie jest spokojnie przynajmniej w mojej dzielnicy ale przeraza mnie ta islamizacja.

Gość gość
Do jednego miasteczka 30 tyś.? strasznie dużo ;-( to jest trudny naród, nie dążą do kompromisów. Przeraża mnie taka wizja, mam nadzieję że do Polski nie dotrą, a przynajmniej nie w takiej liczbie.

Gość gość
Mnie też to przeraża powoli czuję się jak w Turcji a nie w Niemczech, po zmroku sama nie wyjdę zresztą tak normalnie też wolę sama nie wychodzić.. głośno tylko o sylwestrze w Kolonii ale takie sytacje mają miejsce co dzień w każdym miasteczku w de

Gość gość
Ja nie rozumiem tego. Od kiedy interesy obcych sa ważniejsze niz obywateli?! W moim interesie jest przyjęcie setek bysiorow co ich największym problemem jest to ze nie maja gdzie opróżnić jaj? W moim interesie jest placenie im zasilkow? W moim interesie jest uczenie języka i zwyczajów kogos kto.najchetniej na moja flagę zrobilby kupę? W moim interesie jest to ze bojąc sie zamachu wychodzę z komunikacji miejskiej widząc araba? W moim interesie jest fakt ze boje sie o przyszłość mojej córki? Nie wiem czy jak.zacznie dojrzewać będzie mogla pójść bezpiecznie sama do szkoły?!!! Serio w moim??????

Gość gość
ja mieszkam w Holandi...moze jeszcze nie widac tu tej fali uchodzcow ale pelno tu muslimow np moj sasiad z dolu sam kiedys przyszedl do nas i mowi ja jestem muzulmaninem jestem terrorysta;/ jestem w 10 tygodniu ciazy i zaczynam powaznie myslec o powrocie do kraju mimo ze moj partner(polak)mowi ze jeszcze nie jest tak zle to z coraz wieksza trwoga slucha sie o zamachach...

Gość gość
A ja nie odczuwam tego, moze dla tego zemieszkam w malym miasteczku...

Gość gość
Mieszkam w Nl i też planujemy powrót do Polski. Ostatnio mój mąż dostał z pięści w twarz od ciapatego na ulicy w biały dzień. Ich było trzech, naćpanych a mój mąż sam. Koleżankę zaatakowali po zmroku, cudem uciekła. Wszystko się we mnie burzy, krzyczy NIE!!! Jakim prawem politycy zniszczyli naszą przyszłość? Było kilkadziesiąt ładnych lat spokoju w Europie, było wspaniale a co będzie dalej? Oni nas zalewają a państwa nic nie robią w imię jakiejś chorej tolerancji. Kiedyś tacy najeźdźcy dostali by po kulce w łeb przy pierwszej próbie przekroczenia granicy a teraz oni sobie idą na Europę stadami i nikt nic nie robi. Tak nie może być. Nie wiem jak Wy ale ja jestem zwyczajnie wściekła i budzi się we mnie nienawiść.

Gość gość
Bo to co przyjezdza do europy to chlam, tak jak 90% polakow ktorzy wyjezdzaja za granice i dzieki ktorym mamy opinie zlodziei /alkoholikow...

Gość gość
wiecie co dziewczyny, ja podobnie mysle, ze trzeba sie tego robactwa pozbyc, wszystko we mnie krzyczy nie co do przyjmowania syryjczkow, a z drugiej strony moje dzieci wlasnie sie bawia z sasiadkami z iranu (mieszkamy w uk)...znam rodzicow kilka lat, matka jest lekarzem, ojciec ma restauracje, nikt nie nosi w rodzinie burki, sa bardzo mili i z tego co wiem niereligijni, no ale jak tych normalnych oddzielic od reszty?sama nie wiem; u mnie w miasteczku jest duzo ludnosci z calego swiata, taki misz-masz, my mieszkamy w barddzo spokojnej okolicy i jak narazie nie czuje sie bezposrednio zagrozona

Gość gość
Ja kiedyś byłam tolerancyjna, odkąd mieszkam w UK staje się rasistka

Gość gość
ja też byłam i jestem tolerancyjna ale dla normalnych ludzi, jak można tolerować kto zaczepia, gwałci i się śmieje w oczy bo oni dobrze wiedzą że tu wszystko mogą i jeszcze krzyczą jak im w de jest źle..

Gość gość
Też nie odczuwam, że islam nas zalewa, mieszkam w spokojnym miejscu, ogólnie jest niepokojaco i toczą sie rózne dyskusje. O co w tym tak naprawdę chodzi? Kto wie. Ale ciesze się, ze tyle osób wraca do Polski:)

Gość gość
Mieszkam w Belgii i nie wroce do Polski, stalo sie bo banda fanatykow zrobila co chciala...

Gość gość
mieszkam w Szwecji w stolicy , rozwazam powrot do Polski jest tylko jedno ale ja juz tu mieszkam 20 lat , nie mam w Polsce mieszkania ani za bardzo rodziny , moj maz jest rodowitym szwedem z dziada pradziada , dzieci sie tutaj urodzily , to ich kraj , poza tym sa juz duze i trudno bedzie je zmusic do przesiedlenia to nie takie proste wyrwac cala rodzine z korzeniami i przesiedlic moj maz nie ma nic przeciwko mieszkaniu w Polsce on uwielbia byc w Polsce poczekamy do kolejnych wyborow do 2018 na razie obserwuje i zlosc we mnie narasta

Gość gość
To wieża Babel... Biblia pokazuje co powodują takie chore projekty mieszania ras i kultur ijak niedobrze się kończą .Dotąd pojawaiali się oni w wersji de luxe .Lekarze, inżynierowie, kobiety zafascynowane zachodem te z elit .Dziś 98% przybyszy to hołota ledwo piśmienna albo i półanalfabeci , kulturowo 1500 lat za Europą . A co do Szwecji -to juz trup . Jakisczas temu był artykuł pary ekonomistów z tego kraju którzy wprost napisali że jak tak dalej będzie to za 20 lat Szwecja spadnie do poziomu Bułgarii a przez 2070 rokiem będzie to już kraj III świata. Dziś rozpada sie tam wszystko -system edukacji -spad z 5 na 40 miejsce w świecie, dużo poniżej Polski. System opieki zdrowotnej, skończyły sie już mieszkania socjalne (dla białych) .Ogromne ukryte bezrobocie plus przestępczość jedna z najwyższych w Europie . Straszne co lewicowe rzady zrobiły z tym krajem jeszcze 40 lat temu bajecznie bogatym, spokojnym i bezpiecznym . P.S. tylu żebraków co tam nie widzieliśmy nawet w Rumunii.

Gość gość
he he bo to sa kochana wlasnie zebracy z Rumunii , Sztokholm wyglada jak wielki smietnik , miasto trzeciego swiata , na kazdym rogu , przy kazdym sklepie rumun , po ulicach walesaja sie bandy oprychow z Maroka i Tunezji Z reszta sie zgadzam z toba , masz racje , szkolnictwo, sluzba zdrowia masakra , mieszkan dla bialych nie ma , studenci sa wywalani z bruk na rzecz "uchodzcow" a rzad chce podniesc podatki i obnizyc pensje to bedzie zalamanie systemu chociazby dlatego ze wiekszosc ludzi ma kredyty na domy czy samochody a teraz ich (nasze ) pensje zostana obnizone czyli pada zdolnosc kredytowa

Gość gość
Największą religią w Niemczech jest chrześcijaństwo, z 51,5 milionem wiernych (62,8%) w 2008 roku. Na tle całej populacji, 30.0% mieszkańców Niemiec to Katolicy, 29,9% to Protestanci należący do Niemieckiego Kościoła Ewangelickiego, a pozostali chrześcijanie przynależą do mniejszych wyznań, liczących mniej niż 0,5% wiernych. Protestantyzm dominuje na północy i wschodzie państwa, a katolicyzm na południu i zachodzie; 1,6% wszystkich mieszkańców kraju deklaruje, że wyznają prawosławie. Drugą religią w Niemczech jest Islam z 3,8 do 4,3 miliona wiernych (4,6 do 5,2%)----- o tak! wszechobecny islam!!! 5.2% na 62% chrzescijan :D

Gość gość
teraz doszlo ponad milion swiezutkich islamistow a nie zapominaj ze oni maja do sprowadzenia cale wioski w najblizszym czasie , mnoza sie jak myszy a kolejny milion juz puka do bram krolestwa przenajswietszej Angeli

Gość gość
Jak trwoga to uciekacie spowrotem do swojego kraju??? A gdzie żeście byli wczesniej jak trzeba cos było dla tego kraju zrobic??? Obłudni jestescie-wtedy liczył sie dla was "piniondz" i wyjechaliście nie patrząc na wasza ojczyznę a teraz nagle wielkie przypomnienie sobie zeby tu schować swoj tchórzliwy tyłek!

Gość gość
Mieszkam za granica i nie kumam, o czym mowicie. Kraj podobno -jak byscie uznaly- "zislamiziwany" bo az cale piec procent muzulmanow. Czesto z nimi spedzam czas- chodze do arabskich piekarni, restauracji, sklepow. Przyjaznie sie z muzulmanami- uchodzcami. Bardzo mili ludzie, chetni do pracy, opowiadaja o sobie. Bylam u nich w domach, widzialam, jak sie modla, jak tancza, co robia. Nigdy nie spotkala mnie taka goscinnosc, jak z ich strony. Wszystko, czym chata bogata mi pod nos. Jasne, ze spotkalam tez glupich i niemilych- tak jak i polakow. Nie wiem wiec, kogo Wy znacie- albo moze z zadnym zadna z was nie rozmawiala. Pamietajcie, ze Wy tez jestescie migrantami.

Gość gość
Muslimy tancza? U nich to jest haram, wiec nie plec bzdur,lepiej sie przyznaj ze popuszczasz szpary j3dnemu z nich. Niestety, ale wwiekszosc to dzikusy wierzace w pedofila mahometa i nienawidzace chrzescijan i zydow.

Gość gość
gość dziś Jak trwoga to uciekacie spowrotem do swojego kraju??? A gdzie żeście byli wczesniej jak trzeba cos było dla tego kraju zrobic??? Obłudni jestescie-wtedy liczył sie dla was "piniondz" i wyjechaliście nie patrząc na wasza ojczyznę a teraz nagle wielkie przypomnienie sobie zeby tu schować swoj tchórzliwy tyłek! Xxxxxxxxx a co mieliśmy dla niego takiego cudownego zrobić, żebyś pozwolił nam wrócić? Wymieniaj:)

Gość gość
Na pn Francji cisza, spokoj, muslimow prawie wcale i spokojni, w odroznieniu od POlakow, ktorzy jako jedyni tu chleja piwo na ulicy i rzucają k...

Gość gość
Hahaha. Tancza tancza.

Gość gość
gość dziś teraz doszlo ponad milion swiezutkich islamistow- nawet jesli milion (i jak juz wiem, nie zdajesz sobie sprawy, ze sporo tych uchodzcow to takze chrzescijanie, ktorzy przede wszystkim przed przesladowaniem uciekli) to i tak daleko im do 60% chrzescijan. ale takie sie ma wrazenie, jak sie jest zastraszanym, latwym do manipulowania lemingiem :) w szkole jakbys byla ofiara, z pewnoscia tez zamiast setek uczniow widzialabys tylko i wylacznie 3 najgorszych, ktorzy by cie caly czas dreczyli :) i co mozna zorbic jesli garstka zastrasza? wedlug filozofii ofiar i podatnych na manipulacje lemingow, zamknac sie w domu i czekac az inni powiedza ci co zrobic :D

Gość gość
bede niedlugo jechala po nocy przez Niemcy do Holandii samochodem do siostny, czy na prawde jest w Niemczech tak strasznie?? cholera no!