Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karimi

Boje się o zdrowie. Głupota i choroba do końca życia. Kto coś wie o HIV?Pomocy

Polecane posty

Gość Karimi

Mam 23 lata, byłem 4 razy u prostytutki, boje się że mam hiv. Mam jakieś dziwnie natrętne myśli że o to zaraziłem się od tych kobiet. Oczywiście wszystkie 4 razy były w prezerwatywie żadna nie pękła ani nie spadła. Boj się jak nie wiem. za każdym razem, wizyta była podyktowana chwilą zapomnienia i głupoty. No młody człowiek to i głupi w dodatku brak kobiety i systematycznego seksu. Bardzo tego żałuję nie wiem, nie mam pojęcia o chorobach wenerycznych czytam te strony internetowe ale to wszystko napisane trudnym językiem. Jaki jest procent szans że jestem chory? czy dużo jest przypadków zakażeń? c

Gość gość
Kurwa, chłopie dla paru minut przyjemności płacisz 100 zł i jeszcze ryzykujesz zdrowie? nie jestem katolem i nie będę ci mówił o grzechu. Ale weź sobie pomyśl czy warto? czy rzeczywiście jesteś aż tak słaby że nie umiesz odmówić sobie przyjemności? Czy w XXI wieku człowiek jest aż tak słaby że nie panuje nad swoimi instyktami? jak będziesz widział mega seksowną 24 latkę w kolejce przy kasie i będzie ci się chciało? to zgwałcisz ją? bo ci się chce?

Gość gość
Bardzo mały prezerwatywa praktycznie w 100% chroni przed chorobami roznoszonymi drogą płciową więc śpij spokojnie

Gość gość
Raczej jesteś zdrowy ale tego nie wie nikt. Niby prezerwatywa chroni w 100 proc. Ale bądźmy szczerzy, gdyby prezerwatywa chroniłą w 100 proc to przyrost naturalny by był bardzo niski :)

Gość gość
Chlopie pytasz o coś takiego na forum gdzie 99 proc ludzi to idioci. W tym ja xD ja na twoim miejscu bym szedł do lekarza. i tam szukał informacji. Co ja ci mogę powiedzieć o HIV, gdy spędzam cały dzień na targu z warzywami. Kobiece ciało widuję raz na tydzień, a seks z prostytutkami to sfera marzeń bo zwyczajnie mnie nie stać na to, sorry to luksus 100 zł za 10 minut seksu

Gość gość
Są darmowe badania na to wszędzie w polsce.

Gość gość
Na 90 proc coś złapałeś