Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam pieniędzy na weterynarza

Polecane posty

Gość gość

Pomocy. Mam kociaka, ktory pilnie potrzebuje pomocy. Niestety nie mam na to pieniędzy, leczenie jest kosztowne a on tego potrzebuje. Nie chciałabym zdradzać szczegółów, ale nie uśpię go, sumienie mi nie pozwala. Co robic?

Gość gość
Napisz do organizacji w twoim miescie, ktore zajmuja sie opieka nad zwierzetami. W moim miescie jest lecznica, ktora leczy za darmo. Wiem, ze tylko zwierzeta bezdomne, ale moze jak skontaktujesz sie z jakas organizacja i powiesz, ze nie stac ciebie na leczenie to sie uda? Powodzenia

Gość gość
Może warto pożyczyć od kogoś pieniądze i znaleźć zaufaną, ale niedrogą klinikę? Ja też nie jestem osobą majętną, ale kiedy mój piesek chorował, udało mi się uzbierać pieniądze na leczenie i znaleźć dobrą klinikę - http://weterynarz-szczecin.info/ . Na szczęście wszystko dobrze się skończyło.

Gość gość
Zawsze ten Szczecin. Jak ktoś pożycza pieniądze to musi mieć potem żeby oddać. A jak to jest choroba wymagająca długotrwałego leczenia i spore koszty będą? Wygoogluj sobie jakieś fundacje adekwatnie do miejsca zamieszkania, miau pl., kociarze, może coś poradzą, ratuj kota byle szybko, bo zejdzie z tego świata, a na przyszłość pamiętaj kot, pies = wydatki, nie masz pieniędzy to sobie odpuść zwierzęta. Możesz pomagać w jakiejś fundacji, w schronisku, ludzie, błagam myślcie :-o

Gość gość
Kup nowego a tego chorego wygoń na pole bo tak będzie najprościej. Jak przeżyje to da sobie rady a jak nie to trudno. Teraz już nie jest tak zimno i ma szansę.