Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie przepadam za spokojnymi facetami

Polecane posty

Gość gość

Praktycznie każdy spokojny, jakiego poznałam miał jakieś problemy ze sobą.

Gość gość
No i co w związku z tym? Ty też musisz mieć problemy ze sobą skoro od razu lecisz z tym na forum :P Nie ma ludzi normalnych, każdy ma jakieś większe lub mniejsze odchyły.

Gość gośćjmdagj
ja lubię spokojnych pod warunkiem ze są zdecydowani,konkretni i nie ciepłe kluchy czy maminsynki,nie lubie nerwusów,krzykaczy i agresorów

Gość gość
A dla mnie to nudziarze i c***y bez własnego zdania, którzy swoje kompleksy leczą często kosztem innych. Robią z siebie ofiary zamiast zmienić coś w swoim życiu.

Gość gośćjmdag
albo ględzą ze kobiety lubią bad bojów,ze są materialistkami i szmatami,nigdy nie usłyszałam takiego czegoś z ust chłopaka pewnego siebie i odwaznego,tak mówią tylko pipki męskie

Gość gość
Dokładnie! Tacy faceci tylko w innych widzą winę. Dla nich pewny siebie i odważny mężczyzna to od razu bad boy. Tymczasem często jest zupełnie inaczej. Nie ma nic złego w tym, że ktoś jest przebojowy, uśmiechnięty, otwarty i przejmuje inicjatywę. Do takich osób się lgnie i nic dziwnego, bo oni emanują dobrą energią w przeciwieństwie do takich nieśmiałych, którzy potrafią tylko użalać się nad sobą.

Gość gość
Mam na imię Sebastian. Prowadzę własny interes - siłownię. Moje hobby to handel amfetaminą i rozbijanie BMW e36. Może się umówimy?

Gość gość
A co ma spokojny charakter do tego o czym tu piszą niektóre idiotki? Spokojny nie oznacza zaraz zakompleksiony, chyba wam się trochę pojęcia mylą? Osoba spokojna to osoba spokojna, a zakompleksiona, to zakompleksiona. A jeśli już o kompleksach mowa i wyżywaniu się z tego powodu na innych, to najczęściej postępują tak nie osoby spokojne, ale te z ADHD, osoby spokojne bardzo często są bardzo pewne siebie i znają swoją wartość, nie muszą zwracać uwagi na siebie przez robienie wokół siebie szumu, robienie sobie samojebek i wrzucanie ich na facebooka tylko po to aby dostać parę lajków i móc się dowartościować. Więcej kompleksów ma autorka tego tematu, bo to jej przeszkadzają osoby o innym charakterze,a co za tym idzie tym tematem chciała się dowartościować i jak widać po niektórych wpisach nie tylko ona.

Gość gość
spokojny chłopak nie prze ***** pierwszej lepszej chyba, że lubicie wybaczać

Gość gość
Fakt, tak samo jak wielu facetów nie przepada za spokojnymi dziewczynami. Są nudne, mało przebojowe, nie da się z nimi poszaleć, spontanicznie gdzieś wyjechać, zatańczyć na ulicy i mieć wszystko gdzieś. Zwykle są nieśmiałe, bez werwy i inicjatywy, ciepłe kluchy, zawsze czekają na gotowe, w łóżku kłody.