Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciężko teraz o normalnego wolnego chłopaka

Polecane posty

Gość gość
A ja jestem ten nie normalny bo mam ponad 30 lat i zawsze sam. Co z tego że mam pracę samochod, na mieszkanie odkladam. Tylko po co mi mieszkanie jak będzie ono puste. A do tego jestem ten "nienormalny niesmialy"

Gość gość
Nie ty sam chłopie. Jestem od ciebie młodszy, praca jest i to nie za minimalną, ale z charakteru spokojny, nie agresywny.Nigdy specjalnego powodzenia nie miałem.Zawsze kończyło się na koleżeństwie i bycie "znajomym". Już się przyzwyczaiłem, może kota przygarne jak Kaczyński :p

Gość gość
Ja akurat pracuje za granicą więc też najgorzej nie zarabiam. A że nie potrafię bawić się uczuciami innych bo taki m charakter. Teraz tylko coraz gorszego dola łapie że nigdy nie będę miał osoby dla której będzie mi się chciało żyć.

Gość gość
Oj panowie nie wierze ,ze każda dziewczyna Was odrzuciła. Pewnie każda do której startowaliście a nie startowaliście do wszystkich tylko takich co Wam się podobały a wiec obniżcie loty i coś złapiecie ;)

Gość gość
Normalnie mozna nie pić:) ja jako kobieta lat 25 nie mialam alkoholu w ustach od 2013 roku czesto natomiast gosci w nich moja druga matka marihuana :D

Gość gość
Dlatego tez nie przeszkadzaloby mi gdyby moj potencjalny partner nie pil Do pubow i na imprezy nie chodze. Zaczne jak zalegalizuja:D

Gość gość
Ja prawdę mówiąc boje się startowac, mi się wydaje że żadnej się nie podobam, jestem niski i to też nie daje pewności. A pamiętam że zawsze byłem odtracany już w podstawówce na dyskotekach się zaczelo.

Gość gość
Jacys chetni? :)

Gość gośćA
Dla mnie facet może nie pic , nie palić byle tylko nie narzucał mi swojego światopoglądu. Pije i pale okazjonalnie czyli raz w tygodniu i nie chce aby mi ktoś tego zabraniał bo sam tego nie robi :)

Gość gość
Ja już w podstawówce na dyskotekach bylem odtracany, może dlatego że zawsze byłem niski, i dlatego tak mi zostało że boje się zagadać i znów poczuć to ze w koło wszyscy są lepsi.

Gość gość
Nieważny wzrost wazna facjata. A ile masz wzrostu?

Gość Jajcara Wielkanocna
O co wam chodzi z tą agresją? Agresja jest zła, kiedy widzę jakiegoś nabuzowanego faceta , modlę się tylko żeby nie zwrócił na mnie uwagi. Facet nie ma być agresywny, ale ma być zdecydowany i opanowany. Mam wiedzieć że mu się podobam.

Gość gość
gość dziś ho ho trafiła Ci się konkretna kobieta ;) wymiana kontaktów i może coś z tego będzie ;)

Gość gość
Mam 164. A dla kobiet zawsze byłem nieatrakcyjny a przynajmniej żadnej nie spotkałem której bym się podobał. Sorry że się tak żale ale muszę z siebie to wyzucic bo mnie niszczy od środka.

Gość gość
Mam 164. A dla kobiet zawsze byłem nieatrakcyjny a przynajmniej żadnej nie spotkałem której bym się podobał. Sorry że się tak żale ale muszę z siebie to wyzucic bo mnie niszczy od środka.

Gość gość
Przepraszam że robię spam ale pisalem z komurki i myślałem że nie wysłałem.

Gość gość
Komorki *

Gość gość
Ok. Tak mój mankament robię błędy:)

Gość gość
Wez pod uwagę to ze większość Polakow niestety uroda nie grzesy. Moim zdaniem facet nie musi byc wcale przystojny tzw.twarze modeli mnie wrecz odrzucaja. Piekna to ma byc kobieta a nie facet. Wystarczy fajna fryzura dajne ubranie dajny styl poczucie humoru i wszystko. Wiekszosc Polaków z twarzy sa "normalni", przecietni nie wiem jak to ujac. Wiadomo ze zdarzaja siecwyjatkowo zj****e ryje ale moim zdaniem to zalezy od tego jak czlowiek dba o siebie

Gość gość
Widocznie mam tzn. ten ryj nie mnie oceniac. Najgorszy jest strach przed odrzuceniem i wysmianiem. To mnie paraliżuje.

Gość gość
Ale zycie na tym polega ze ciagle jestesmy odrzucani, probujemy czegos, ryzykujemy. Odrzuci cie jedna druga piata a dziesiota juz nie. Warto ryzykowac:) przeciez kazdy w swoim zyciu dostal kosza.

Gość gość
Tylko większość choć raz w życiu trzymał się za ręce albo coś w tym stylu. Ja nigdy, przez to czuję się gorszy. Powoli widzę że niektórzy myślą ze jestem gejem bo nigdy nie miałem dziewczyny.

Gość gość
A ile masz lat jesli mozna wiedziec? Przeciez nowo poznana dziewczyna wcale nie musi wiedziec ze nigdy nikogo nie miales. Przynajmniej na poczatku a z czasem mozesz sie zwierzyc:)

Gość gość
33 lata :(

Gość gość
No to podejrzewam ze juz dawno straciłeś nadzieje na poznanie kogos. A probowales przez internet?

Gość gość
gośćA dziś Dla mnie facet może nie pic , nie palić byle tylko nie narzucał mi swojego światopoglądu. Pije i pale okazjonalnie czyli raz w tygodniu i nie chce aby mi ktoś tego zabraniał bo sam tego nie robi usmiech.gif x Będąc patologią chcesz mieć normalnego chłopaka? taki na ciebie nie poleci! picie i palenie jest passe i niezdrowe

Gość gość
Przecież raz w tygodniu to "okazjonalne" picie :D

Gość gość
Okazjonalne picie to takie z powodu okazji czyli np. Wesele, imieniny, swieta. Jesli ktoś pije w każdy weekend jest to picie regularne, nie okazjonalne i prowadzi do uzależnienia. Istnieje ludzie, ktorzy cale zycie pija tylko w weekendy i twierdzą ze nie sa alkoholikami:D a prawda jest taka, ze cały ich tydzien (od pn do pt) to jedno wielkie oczekiwanie na melanz. Czekanie na nagrode za "ciezki tydzien".

Gość gość
Polacy to narod ktory ma problem z alkoholem dlatego tez polecam palic trawe :D

Gość gość
Co do próby poznania przez jestem właśnie próbuje i nie chodzi mi o kafeterie. Na razie z marnym skutkiem.