Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj ojciec jest przykry

Polecane posty

Gość gość

Witajcie.Mam taki problem ze moj ojciec pije i kiedy odwiedzam jego i mame z malym dzieckiem,zazwyczaj jest podpity.Nie wiem ile mozna wybaczyc pijanemu czlowiekowi,na ile przymruzac oko... ale dzisiaj to przesadzil.Zaczal narzekac na swoje dzieci,mnie i brata chyba?Powiedzial cos takiego ze mu sie zycie nie ulozylo,bo dzieci jego brata tak daleko zaszly,sa kims.A moje dzieci powiedzial-to debile,potem to jeszcze powtorzyl.Dodam ze mam mez,utrzmujemy sie,zdrowie dziecko,ja pracuje.Brat tez pracuje i ma dzieci.Nieudalismy sie bo nie utrzmujemy bliskich kontaktow z ojcem-patrz-zgadzac sie z nim we wszystkim i ubijac interesy. Chcialabym miec rodzicow,moc odiwedzic rodzinny dom.Nie wiem czy w tej sytuacji nie zerwac kontaktow i z ojcem i z matka?Jestem rozbita kompletnie

Gość gość
dodam jeszcze ze nie jezdze tam czesto-staram sie raz na 1-2 miesiace odwiedzic rodzicow,wspierac dobrym slowiem.Oni mnie nigdy nie odwiedzaja,nigdy nie zadzwonia.Uwazaja ze w czyms im zawinilam ale nie wiem w czym.Jak jest rozmowa to nie powiedza.Mam wrazenie ze mi wszystkiego tez zaluja,patrza na rece,moze mam juz paranoje.

Gość gość
Prawda w oczy kole, nie? A zastanawiałaś się nad tym, że ojciec może jednak trochę racji ma.

Gość gość
Czy moze miec racje?Moze -osobami wielkiego sukcesu nie jestesmy.Ja tez moglabym powiedziec ze on jest debil i kretyn,na kazdego moza tak powiedziec i zawsze racja sie znajdzie.

Gość gość
Nic nie dzieje się bez przyczyny. Każdy ma swoje racje i to nie znaczy że jest tak jak myśli.

Gość gość
mi ktoś tez tak powiedział ale ja wiem, ze to z zawiści bo to mnie się w zyciu udało a nie temu komus :D wiec pomijam to milczeniem i nie martwię się tym.