Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci zazwyczaj zwracają uwagę na kobiety

Polecane posty

Gość gość

wokół których kręcą się inni przedstawiciele płci brzydkiej. Jeśli kobieta nie ma adoratorów czy chociaż kolegów, to facet sobie odpuszcza. Przetestowane na sobie.

Gość gość
Co za bzdura.

Gość gość
A właśnie, że nie! To się widzi.

Gość gość
Od biedy tak...Choc wole kobiety same, latwiej jest zagadac, poznac itp. Najbardziej nie lubie stada kolezanek wokol laski. Wtedy jest najtrudniej.

Gość gość
Ja zwracam uwagę na te co zwracają uwagę na mnie, inne mam w dooupie

Gość gość
Nigdy nie kręciły mnie kobiety otoczone wianuszkiem adoratorów i tylko debil będzie pchał się tam gdzie jest większa konkurencja i większe ryzyko ewentualnej zdrady, bo więcej adoratorów daje kobiecie większe możliwości.

Gość gość
To nie jest tak, ludzie którzy są bardziej otwarci na innych, a co za tym idzie mają większe grono znajomych zawsze będą miały większe branie, ale to nie dlatego że tylu facetów się koło nich kręci, tylko dlatego że do otwartej osoby łatwiej zagadać, łatwiej o pierwszy kontakt. Jesli zobaczysz na swojej drodze dwóch facetów, jeden będzie uśmiechnięty, otwarty, chętnie pogada, itd... a ten drugi będzie zamkniętym w sobie mrukiem, który sprawia wrażenie obrażonego na cały świat i niedostępnego, to do którego z nich podejdziesz?

Gość gość
Jak wokół laski jest wianuszek adoratorów, to od razu ją sobie odpuszczam.

Gość gość
Czesto tak jest że jak wokół jakiejś kręci się wielu facetów to oznacza to że jest ona zwyczajnie ładna i dlatego wzbudza zainteresowanie. Takie którymi nikt się nie interesuje zazwyczaj ładne nie są i nie budzą zainteresowania. I w tym sensie to prawda.

Takie którymi nikt się nie interesuje zazwyczaj ładne nie są i nie budzą zainteresowania. x tluste jedzenie ma zazwyczaj sporo tluszczu

Gość gość
Ja do takiej startowalem i to był błąd bez odpowiednich warunków nie warto. Zabawila się i olala

Gość gość
zawsze szczery dziś dokładnie. To właśnie oczywista oczywistość a nie żadne dziwo że faceci zwracają uwagę na ładne, a ładne zwykle mają wielu adoratorów.

Gość gość
Adoratorów może mają ale niekoniecznie muszą się przy nich kręcić, jest mnóstwo atrakcyjnych kobiet, które mają mniejsze powodzenie ze względu na to że są nieśmiałe i sprawiają wrażenie niedostępnych. Sam mam kilka takich znajomych, śliczne dziewczyny, ale z jakichś przyczyn są strasznie zakompleksione i nie wzbudzają zainteresowania u płci przeciwnej, natomiast największe powodzenie mają te łatwe, przy nich od zawsze kręciły się całe stada facetów, bo wiedzieli że mają spore szanse zaliczyć.

Gość gość
zawsze szczery dziś nie martw się, daję radę:)

Gość przerost tresci nad forma
eśli kobieta nie ma adoratorów czy chociaż kolegów, to facet sobie odpuszcza. >est dokladnie odwrotnie musisz byc kobieta skoro myslisz jak myslisz. to kobiety rzucaja sie na to co chca ich kolezenaki bo kibieta ti wiecznie niedowartosciowana istota ktora swoja wartosc buduje na zazdrosci innych kobiet.

Gość gość
zawsze szczery dziś no nie roń nad mym losem łez:D nie jestem geniuszem i się na niego nie kreuje. Wiekszość ludzi ma skłonność do myślenia, a nawet świętego przekonania, że są mądrzejsi od reszty, znasz kogoś takiego?;)

Gość gość
faceci lubia niedowartosciowane, latwe dziewczyny ktore im nadskakuja, a w miedzyczasie powzdychaja do tych "trudnych dziewczyn" :/ ale latwą sie najedzą. Cos pchac musza. Tyle.

nie jestem geniuszem i się na niego nie kreuje. x i chwala ci za to, ja tez nie jestem ale staram sie nie uzywac okreslenia fakt autentyczny lub najbardziej optymalne :-)

Gość przerost tresci nad forma
mialas isc na jakis nocnik chyba ?