Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli zrobie dziewczynie minete to przestane byc tym cholernym prawiczkiem?

Polecane posty

Gość gość

pytanie takie jak powyżej

Gość gość
nadal bedziesz prawikiem , mineta to nie stosunek , ile ty masz lat ze takie glupie pytanie zadajesz

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa.

Gość gość
Mam 24 lata.

Gość gość
Wiesz na czym polega problem u prawiczków? Wytłumaczę Ci, bo każdy facet przez to przechodził, ale nie każdy facet jest na tyle odważny, żeby dzielić się uwagami. Facet jest prawiczkiem tylko psychicznie, podczas gdy kobieta także biologicznie - błona dziewicza. Jaki z tego wniosek? To wszystko siedzi w Twojej głowie. Wyobraź sobie. Chyba masz na tyle rozumu, że wiesz, iż Twój pierwszy raz nie będzie wyglądał jak dzikie harce a potrwa krótko. Chyba zdajesz sobie z tego sprawę? Czy takie włożenie, bo nawet penetracją nazwać tego nie można, sprawi, że przestaniesz się czuć prawiczkiem? Może tak, może nie. Resztę zostawiam do przeanalizowania samemu.

Gość Brunetos244
Ktos wyzej mnie ubiegł :) Dokladnie, prawictwo to stan unysłu podczas gdy dziewictwo to jeszcze stan biologiczny

Gość Rescator 555
Gościu , wyliż mój wybielony o/ d/ b/ y / c/ i / k/ .

Gość gość
Bzdura, ze dziewictwo to Stan biologiczny, sa kobiety z blona przebita w dziecinstwie, a jednak dziewice, sa tez bloniaste po zabawach analnych I oralnych. Dziewictwo to Stan osoby ktora nie uprawiala seksu, a jak go definiujecie to juz bardziej skomplikowane niz sama blona. Ja autorowi odpowiedzialaby.: troche.

Gość gość
Brunetos244 popiera moje zdanie, bo mężczyźni się rozumieją, dla nas to żadne tabu bo tak to wygląda.

Gość gość
a pomyślałeś że jak zrobisz jej minetkę to może mieć ochotę na coś więcej i możeniedajboże cie zgwałci? chciałbyś stracić prawictwo w wyniku gwałtu?!😴