Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów województwo opolskie

Rząd USA stoi za zamachami na World trade Center...

Polecane posty

Widziałem film dokumentalny World trade Center niewygodne fakty i stany zjednoczone już kilka lat na przód zaplanowały

Wersja stanów zjednoczonych jest taka że dwie wieże zawaliły sie w wyniku pożaru a to jest niemożliwe jak się ogląda filmiki to widać że to wybuch bomby a nie pożar zawala budynki

Kolejny dowód że zamach został zaplanowany w brytyjskiej telewizji nie pamiętam nazwy tej telewizji oraz w amerykańskiej telewizji podano informacje że wieża południowa sie zawaliła 20 minut przed zawaleniem sie tej wieży czyli to kolejny dowód że ten atak przez USA został zaplanowany

Gość gość
masz refleks, załapałeś po 15 latach. a politykę pis kiedy zrozumiesz?

Co miałem załapać po 15 latach przecież w 2001 roku miałem 3 latka i przez kilka lat mnie to nie interesowało a od kilku lat wiedziałem i domyślałem sie że to rząd za tym stoi tylko nie miałem dowodu po obejrzeniu tego filmu już wiem

Ja mam 18 lat urodziłem się w 1998 roku

Gość gość
:))) lepiej późno niż wcale autorze. Musisz wiedzieć że rządzi zawsze ten kto płaci lepiej. Po/interesuj się historią pieniądza on jest jak nitka prowadząca do kłębka. Poznasz nazwiska rodzin, ich losy, rozwój, cele... Zrozumiesz że rządy są jedynie narzędziem a polityka sceną taką jak scena teatralna.

Czemu mnie obwiniasz że tak późno się załapałem nie miałem możliwości mając wtedy 3 lata wtedy nie interesowało to mnie nie rozumiałem tego i wcale tego nie pamiętam bo nie mogę pamiętać a wy mnie obwiniacie że tak późno o tym wiem

Gość gość
Za każdą katastrofą w której ginie ktoś wpływowy stoi ktoś bardziej wpływowy Życie nie jest niczym więcej jak walką o władzę bo ona daje pieniądz a ten daje władzę i koło się zamyka-nie ma ucieczki z tej pętli bo człowiek jest chciwy.

Gość gość
Aaaaaaaaa

Polityka to jest jeden wielki kabaret wesołkowaty i depresyjny cyrk oraz patologiczny taniec pingwina na szkle! Dewiańć!

Gość gość
Aaa

Gość gość
Eee

W szokumentnych shockumantary będą tę scenę pokazywać! Samolot,, zderzenie, eksloza, wybuch, ogień, dym, zawalenie się wierz, gruzowisko i ratownicza akcja na końcu!