Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie krwawie po łyżeczkowaniu. to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Przedwczoraj miałam zabieg. Po nim jak poszłam do łazienki to krew leciała obficie z kilka godzin. Potem wieczorem juz leciutko jasnoczerwoną krwią a od wczoraj zupełnie nic. I przestało mnie zupełnie bolec. Wczoraj wyszłam ale dostałam oksytocyne bo cos zostalo, jutro kontrolne usg. Wiem, ze krwawienie po tym to indywidualna sprawa, ale lekarz mówił, ze mogę kilka dni krwawić, czytałam ze większość kobiet kilka dni krwawi a potem plemienia. A u mnie zupełnie nic juz dzień po zabiegu. Tylko po tabletkach taka zolto bezowa wydzielina wiec chyba sie oczyszcza z tych resztek. Jak to ma być?

Gość gość
a łyżeczkowanie z jakiego powodu było?

Gość gość
Puste jajo plodowe

Gość gość
A i przy okazji zapytam, co badają dokladnie po tym zabiegu? Za 3 tygodnie będzie wynik badania histopatologicznego. Wiem, ze przyczyny to oni nie odkryją, ale co w takim razie będzie w wyniku?

Gość gość
Ja tez mialam lyzeczkowanie ale z innych wzgledow, przed konizacja szyjki. Prawie w ogole mi nie lecialo, doslownie kilka kropel po przebudzeniu mialam na podpasce, pozniej tez nic. Zero. Nawet plamien nie mialam. Ale nie wiem czy to ma znaczenie jakies bo ja mialam to ze wzgledow diagnostycznych a nie po poronieniu (o ile dobrze zrozumialam).

Gość gość
Ja tez mialam wylyzeczkowana i krwawilam caly jeden dzien na podpaske. Ja w ceu dokladnego zbadania scianek. Gdyz sugerowano zmiany nowotworowe.