Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza przyszły technik

szkoła policealna NOVA w Gdańsku

Polecane posty

Gość Iza przyszły technik

Hej Kobietki, piszę tutaj aby każda z was mogłała twiej znaleźć informację o szkole. Sama musiałam duuużo kopać w internecie ale w końcu podjęłam decyzję aby zapisać się do szkoły NOVA w Gdańsku: 1. Zadzwoniłam do szkoły aby zapytać się o kierunek, umówiłam się na spotkanie w sekretariacie(trochę się spóźniłam, ale Pani czekała:-))no i wszystkiego się dowiedziałam. 2. Zajęcia są w 3 miejscach w Gdańsku, ale dla kogoś kto ma kartę miejską dojazd super tramwajem! 3. Mam zajazdy średnio co 2 tygodnie... Nauczyciele jak to nauczyciele czasem czegoś wymagają ale jestem zadowolona z poziomu nauki, teraz bedę podchodzić do testu zawodowego, ale jeden z moich nauczycieli sam jest w komisji wiec mniej więcej wiem czego się spodziewać.. :-):-) Mogę szczerze polecić naukę w tej szkole, nawet jeżeli czasem mnie nie było bez problemu się usprawiedliwiałam!

Gość Namysłów województwo opolskie
W Sopocie i gdynii są fajne szkoły ja niestety mieszkam w mieście na drugim końcu polski w Namysłowie

Gość gość
Jeśli miałabym polecac jakas szkole policealna to tylko http://cku1.edu.pl/ w Warszawie. Maja swietna kadre i naprade dobre podejście do studentow, ja chodze tam z przyjemnością :)

Gość gość
Miałam identycznie jak piszesz, też jestem bardzo zadowolona! Wszystko mi w sekretariacie wytłumaczyli, a uwierzcie miałam wiele pytań :P:) Teraz jestem już na drugim semestrze i nie zamierzam rezygnować z nauki. Polecam szkołę i pozdrawiam

Gość gość
Spoko szkoła. Polecam. Darmowa to najważniejsze