Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powiecie na imię MIA? Tylko szczerze!

Polecane posty

Gość gość

Piszczcie ładne czy brzydkie?

Gość gość
dla kota?

Gość gość
Ładne, ale pod warunkiem, że nazwisko nie będzie polskie.

Gość gość
Kojarzy mi się z aktorką i żoną(co prawda już byłą)Woodego Allena -Mia Farrow

Gość gość
Nie, to nie imię dla kota. Co gorsza to dziecko już dostało tak na imie i nazwisko jest polskie.

Gość gość
Jest ładne, chciałam tak nazwać córeczkę, ale przemyślałam to i stwierdziłam, że to nie najlepszy pomysł. Jednak mieszkamy w Polsce, oboje nazwiska mamy polskie, imiona też raczej dość pospolite a tu nagle Mia...

Gość gość
MIA. KOJARZY MI SIE Z :MIAU"...HAHAH poza tym jak to odmieniec? Miu,Mio??kiedys bedzie dorosla i co szef powie do niej Panii...Miju/Mijo?matko.

Gość gość
Fajne ale zaraz się dowiesz, że jesteś patologią, leczysz komlpeksy, dziecko będzie skrzywdzone, a inne dzieci będą się śmiać i cały ten standard kafeteryjnych bzdur :P W praktyce do wygląda tak, że dzieci wszystko przyjmują tylko dzisiejsi młodzi rodzice czyli ostatni pomiot PRL-u robi z tego problem ponieważ sami jako dzieci wychowywali się w zahukanym, szarym środowisku gdzie wszystko wszystkich gorszyło i śmieszyło, wszyscy musieli być jednakowi, a już za chwilę jako podlotki posmakowali wolnych lat 90-tych gdzie zaczęły się pierwsze wytykania i uczenie dzieci w domach kto lepszy, kto gorszy, kto lepiej ubrany, a kogo za co wyśmiać.

Gość gość
ty wyzej: dopowiadaj sobie ideologie, ale imie MIA to nie imie tylko jakis dziwny amerykanski twor....nie chodzi o wysmiewanie ale na boga wolalabym byc Stefką Jozka czy setna Julia niz Mią....

Gość gość
gość dziś - mam wrażenie, że to właśnie autorka założyła temat, aby wyśmiać imię, nadane przez kogoś innego :O imię piękne.

Gość gość
O tym szefie dobre ;-) no bo racja jak to w Polsce brzmi, pani mijo hahaha albo babcia mija. Imie ladne ale na zachod a nie tutaj z polskim nazwiskiem.

Gość gość
14:39 nie wyśmiac, tylko chcę poznac wasze opinie. Chcę zobaczyc czy tylko ja mam mieszane uczucia, czy inni też. No powiedzcie jak to brzmi Mia Budzyńska?:O

Gość gość
Mia jest super, szczegolnie kiedy mysli sie o tym, ze dziecko wcale nie musi w przyszlosci pracowac w miejcu gdzie beda do niej mowic "Pani Miju" a moze zwyczajnie, jak to sie przyjelo w cywilizowanym swiecie po prostu Mia. Dziecko z takim imieniem nie bedzie mialo nigdzie problemow i nikt nie bedzie przeinaczal jej imienia

Gość gość
Nie podoba mi się, brzmi jak z telenoweli brazylijskiej. Po za tym w Polsce każdy pisałby Mija albo mówił M i a :p

Gość gość
ja mam mieszane odczucia do imienia Antonina, i kogo to obchodzi? :O jeszcze rozumiem jak ktoś pyta, bo sam tak chce nazwać dziecko. ale zakładać temat, żeby się lepiej poczuć, bo inni też skrytykowali imię nadane przez koleżankę czy szwagierkę to jest dno. nie wstyd ci?

Gość gość
MIA - ŻMiJA i tyle w temacie :p ps. moze nie bedzie mieszkac w PL9och kafeteryjne ksiezniczki widza w przyszlosci swoje dzieci w filmach, na zagranicznych wybiegach mody i jako prezesów banków swiatowych... :P ), ale moze bedzie siedziala w biedrze na kasie z plakietką MIA - UCZĘ SIE...hahahhahaha :P żal.pl

Gość gość
beznadziejne

Gość gość
14:58 z tą Mią - Żmiją rozwalilaś system :p przypomnialo mi sie Alan - Anal i Denis -Penis

Gość gość
Bajek z elfami się matki naoglądały i wydziwiają. Ja wszystko rozumiem, ale wlasnie mój szczeniak został tak "ochrzczony" przez córkę... Dla zwierzaka tak dla dziecka nie.

Gość gość
a Mia Antonina Sławkowska? mocna rzecz...

Gość gość
moze Mia LEna albo Mia Amelia...laski opamietajcie sie, te wasze sloddkie, piekne, madre niemowlaki beda dorosle...dociera to do was? Mia?to jakis zart!

Gość gość
gość dziś ja mam mieszane odczucia do imienia Antonina, i kogo to obchodzi? pechowiec.gif jeszcze rozumiem jak ktoś pyta, bo sam tak chce nazwać dziecko. ale zakładać temat, żeby się lepiej poczuć, bo inni też skrytykowali imię nadane przez koleżankę czy szwagierkę to jest dno. nie wstyd ci? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ty jesteś normalna? A gdzie ja napisalam , że chcę się lepiej poczuć? Po co ty sobie dopowiadasz?

Gość gość
Miau?

Gość gość
Ja mam na imię Charlotte tak jak moja mama która jest Brytyjką, a nazwisko mam polskie po tacie :) Nie widzę problemu.

Gość gość
Ty jesteś normalna? A gdzie ja napisalam , że chcę się lepiej poczuć? Po co ty sobie dopowiadasz? nie musiałaś nigdzie pisać, twoje intencje są jasne jak słońce :O

Gość gość
Za to twój mózg ciemny, jak moja kupa po gorzkiej czekoladzie

Gość gość
Kolejny piękny dzień na kafe :)

Gość gość
mozg ciemny jak kupa po gorzkiej czekoladzie :p hahahah dobreee xxx nie musiałaś nigdzie pisać, twoje intencje są jasne jak słońce pechowiec.gif "uwielbiam" takie domyslne i wszystko wiedzące jak ty

Gość gość
Imie bardzo ładne. Sama spodziewam sie corki i było to jedne z imion nad ktorym sie zastanawialiśmy z mężem co do wyboru. Przeważyło jednak to ze imie to sie nie odmienia. Mieszkamy w uk i tutaj to nie problem, ale co by było gdybyśmy byli w Polsce? Jakby dostała kartkę od babci? "Mojej kochanej Mii?" Ładne ale tylko za granica gdzie sie nie odmienia imion.

Gość gość
Mia mija żmiję:D