Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego fakt że mam nieślubne dziecko od razu mnie skreśla jestem młoda

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata i 3 letniego synka :( Kończę licencjat z socjologii i nie wiem czy faceci po prostu boją się inteligentnych młodych kobiet :( Słyszę że to z powodu mojego dziecko ale kto nie popełnia błędów przecież...załamuje mnie to

Gość gość
Wiesz faceci w twoim wieku to raczej chca sie bawic a nie dzieci bawic i to jeszcze obce

Gość gość
Inteligentnych? Co masz do zaoferowania? Sam balast. Przygodę, bachora i brak perspektyw na przyszłość. I jeszcze masz pretensje? Trzeba było nie myśleć cipą, tylko mózgiem.

Gość gość
I właśnie dlatego aborcja powinna być na życzenie... Twoje życie się już właściwie skończyło, dopiero jak dzieciak skończy 18 lat, to może znajdziesz jakiegoś faceta w średnim wieku.

Gość gość
Moja siostra wyszła za mąż mając właśnie 3 letniego synka,

Gość Diamenty Rubiny
Faceci w Twoim wieku mysla o zabawie nie o poważnym zyciu a dziecko to zobowiązanie i uwiązanie bądźmy szczerzy Ja tez mam dziecko i wspaniałego partnera tylko my mamy po 30 35 lat z ta różnica Jednak maluch nie stanowi problemu dla zakochanego faceta możesz mi wierzyć Szukaj jdnak partnera starszgo niż 25 lat Mężczyźni odtego wieku zaczynają myśleć juz inaczej niż 20 latkowie

Gość gość
To ze studia konczysz wcale nie swiadczy o twojej inteligencji prosze cie.Pewnie zaocznie za kase tam wszystkich przyjma oby placic.

Gość gość
Aborcja na życzenie? Kpisz...to wina kobiety, że się nie szanowała. Aborcja to morderstwo. Było nie wystawiać c**y przystojniakom i zwyrolom, oby każda z was tak skończyła.

Gość gość
Jak facet ci powiem, ze nie chciałbym wychowywać cudzego dziecka.Nawet sobie tego nie wyobrażam.Może brutalne, ale niestety.Inaczej na to patrzysz, bo jesteś matką.

Gość gość
faceci myślą tak jak cię ojciec dziecka zostawił to znaczy że jesteś psychiczna albo że jesteś latawicą

Gość gość
Kogo to obchodzi ze nie mozesz chlopa znalezc? Bylo uwazac komu d**y dajesz to teraz badz sobie sama. S********j. :)

Gość samiec Mega Alpha
Dziecko to nie balast, ani problem dla faceta. Problemem jest tylko znaleść tego właściwego ;-)

Gość gość
Nie wszyscy faceci tak myślą na kafetrii siedzą w większości pomyleńcy (oczywiście nie wszyscy) ale są też normali mężczyzni

Gość gość
Omijam kobiety z benkartem niechce takich nawet znac

Gość gość
No i powiedz jaką twój przyszły, potencjalny partner ma mieć pewność, że wiążesz się z nim z uczucia, a nie ze strachu przed pozostaniem samą z dzieckiem?

Gość gość
autorko może problemem nie jest twój bachorek ale ty facetów odpychasz w jakiś sposób

Gość gość
"Nie wszyscy faceci tak myślą na kafetrii siedzą w większości pomyleńcy (oczywiście nie wszyscy) ale są też normali mężczyzni " V Oznaką normalności jest branie kobiety, która zaszła w ciążę w wieku 18 lat, bez perspektyw, z licencjatem z socjologii? Tak, to zaiste symptom zdrowego mózgu.

Gość gość
Jesli bym wyszedl za taka jak autorka tego postu to po slubie mam obowiazek pracowac na twojego bachorka w razie rozwodu mam mu placic alimenty chce sie trzymac z daleka od kobiet z bachorkami

Gość Michał121212
No jasne aborcja na zyczenie, a po co sie ograniczac do zabijania dziecka w lonie zalegalizujcie lewaki zabijanie dzieci i po porodzie! Nie zaleznie od wieku.... banda debili.

Gość gość
jeżeli nie zaadoptujesz bachorka to nie będziesz płacił alimenty na niego po rozwodzie każdy to wie oczywiście większość bab namawia mężów do adopcji jak bachorek nie ma ojca

Gość gość
Michałek, ja bym ciebie bardzo chętnie usunęła z łona twojej matki. Łyżką stołową. :)

Gość gość
Wole zostac starym kawalerem chodzbym nawet mial ryzykowac z tym wszystkim adopcje nie adopcje bycie ojcem bachorka po co mi przez to przechodzic niech wychowa najpierw bachorka i szuka faceta i koniec kropka

Gość gość
Ze mna facet chcial byc mimo ze mialam dziecko tylko ja go nie chcialam widac wg. was mial cos z glowa.. przeciez jej wiele rodzin ktore adoptuja obce dzieci i kochaja je jak wlasne... Dobrze ze nie wszyscy sa tacy jak wy tu na kafe bo swiat by sie zawalil z takim podejsciem

Gość gość
Sa tacy co wygrywaja w lottto ale ile jest takich co nie wygrywa cale zycie gram i raz wygralem 80 zl

Gość gość
No wlasnie mnie też to załamuje. Mam podobna sytuacje co autorką 23 lata i 4 letnie dziecko. Ojciec dziecko wyszedł na przepustkę z więzienia się pobawić a ja nie potrafiłam mu odmówić. I tak je autorką pyta czy jeden błąd może nas definiować na całe życie nasze

Gość gość
A wiecie ze ja raz strzelilam 5 w lotto kircze jedna cyfra i bym milionerka byla

Gość gość
Michalek kaleko nawet dobrze godziny podac nie umiesz.... ale z ciebie pokraka :D

Gość gość
A co wy myslicie ze ktos bedze teraz robil na wasze bachorki przez to samo przeszlem zrobilem suce dzecko dzis ma 19 lat cale zycie musalem placic wysokie alimenty dzeki bogu nie wszystkie macie takie szczescie i nie bierzecie tyle co ja tej suce placilem ale mimo wszystko nie zaluje bo placilem na dzecko ale boli mnie ze ta suka zyla tez za te pieniadze ale czas sadu ostatecznego nadchodzi juz za kilka dni pozew do sadu o obnizenie alimentow koniec pasozytniczego trybu zycie tej suki