Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego fakt że mam nieślubne dziecko od razu mnie skreśla jestem młoda

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny w pewnym wieku chcą wyzwań w łóżku przygody z ostrymi typami. Dopiero za jakiś czas mogę wziąć nudnego który zarabia i tylko to. Ale to co przeżyłam to moje i zostanie na zawsze w mojej pamieci

Gość gość
15:43 przeszedlem jak juz analfabeto nic dziwnego ze ta jak to nazwales "suka"cie nie chciala burak z ciebie i tyle.

Gość gość
Dzisaj suka niema nic to ja jej niechcalem zygam na nia ja dzis mam wszystko pieniadze mieszkanie i duzo duzo wiecej ale niechce sie chwalic bo jeszcze ci suko zylka peknie

Gość gość
Ahahahaha jestem akurat facetem tluku i w d. Mam te twoje mieszkania i tak padniesz na syfa ktorego zalapales w burdelu bo bez pienoedzy nikt ci dawac nie chcial

Gość gość
Dokladnie tak suka nie ma nic a nic hahahah i to mnie bardzo sieszy jedyne co ma to depresje brak nadzeji na przyszlosc a ja sie smieje hahahaa dzecko ma 19 lat mogie nawet obnizyc alimenty na 200 zl i zyc nie pracujac z mojej rezerwy finansowej az do emerytury a emeryture tez mam wypracowana hahaah

Gość gość
No i? To zainwestuj w slownik ortograficzny na poczatek

Gość gość
Wasze benkarty robcie na nie lajdaczki i niech wam dzury pognija

Gość gość
Pelno tu ograniczonych umyslowo

Gość gość
Juz zapozno na slownik jestem kiepski z gramatyki ale w przeciwienstwie do ciebie mam zapewniona super przyszlosc ty masz jakies licencjaty i co z tego jak musisz tyrac za 2200 netto a ja mogie robic bledy i ortograficzne i byc spokojny o moja przyszlosc hahahaha a teraz sie rozplacz hahahahah

Gość gość
Bo Polacy są niedojrzali i taka prawda Polacy faceci to dno i 100 metrów mulu

Gość gość
Niewiem jak reszta polakow ale ja jestem szczesliwy mam 40 wolny dzecko 19 w kazdej chwili mogie obnizyc alimenty mam oszczednosci na zycie do emerytury a ta suko co z nia mialem dzecko doslownie niema ni doslownie nic 0 lat pracy 0 wszystkiego chahahah to mnie trzyma przy zuciu i daje szczescie ze ta suka nie ma nic hahahaah i chodzbym jutro mial umrzec na zawal cerca to i tak bym niczego nie zalowal i zmarlbym szczesliwy i spadek na schronisko bezdomnych psuw juz jest zapisany hahahahah wyszlem na czlowieka jestem z siebie DUMNY :)

Gość gość
Juz sie uspokuj autorko dzecko bedze miec 18 lat zaczniesz zyc pelnia nienawisci do facetow :)

Gość gość
Autorko wejdz na Skype pokarze ci co mam ,,Jurek Nazwisko,,

Gość gość
To prawda najbardziej nas oceniają te które dawały po cichu i nie wpadły

Gość gość
Polacy faceci to dno i wodorosty wieśniaki śmierdzące i kurdyple

Gość gość
W porównaniu z puszczalskimi wyrachowanymi i łasymi tylko na sponsora "Polkami" które najpierw dają d**y komu popadnie byle była skóra fura i komóra a potem jak kukułki szukają frajera do sponsoringu i tatusiowania polscy faceci nie wypadają najgorzej :)

Gość gość
nie boją się inteligentnych, młodych kobiet bo takie akurat są bardzo popularne. Boją się, a raczej nie chcą, młodych matek bo mało komu chce się czyjeś dziecko wychowywac, zwłaszcza w młodym wieku.

Gość gość
autorce należy się duża pochwała za to jak ogarnęła życie, ale nie może mieć pretensji do tego, że mało jest ludzi w jej wieku (czy nawet starszych) którzy chcą mieć dzieci lub się nimi zajmować. Sama jestem od niej o rok starsza i nigdy nie związałabym się z facetem z dzieckiem.

Gość gość
Bo masz rozciągniętą cipę po porodzie faceci wolą wąskie, nie wiadomo kto cię ruchał (może ojciec dziecka nie był jedyny) ,na socjologię idą kretyni a ty masz licencjat a mgr z socjologii był czymś ale 15 lat temu. Może jak dadzą 500+ to spodobasz się jakiemuś żulowi 30+ bo będzie miał na picie to szeroka wypieprzonab cipa mu mniej będzie przeszkadzać

Gość gość
świat juz taki jest, że kobiety rodzą dzieci a faceci myślą tylko o sobie. Więcej niż pewne ze komentarze typu "nie mógł bym sie związać z kimś takim" zostały napisane przez osoby, których największym życiowym osiągnięciem jest to że jeszcze nie mają dzieci, ponieważ są egoistami lub są na tyle nieatrakcyjni, a nie mogli by się związać z taką osobą ponieważ nie stać ich na to finansowo. Takie właśnie osoby wolą wziąć sobie "cichodajki", które zaliczyły pół miasta ale delikwent sie nigdy o tym nie dowie, zrobi swojej laseczce dziecko a pozniej zdziwiony ze sie roztyła jak swinia bo przeciez facet jest juz jej. Pozostanie mu tylko ogladac sie za samotnymi mamusiami. które w zdecydowanej wiekszosci prezentuja nienaganna figure po porodzie, z wiadomych przyczyn.

Gość heliossda
tak, niestety jeden błąd może definiować nasze życie, dlatego trzeba myśleć zanim się coś zrobi. Facetom wcale się nie dziwię, ze nie chcą kobiet z dziećmi. Po pierwsze cały czas może się gdzieś kręcić były- ojciec dziecka. Poza tym dziecko dla takiej kobiety zawsze będzie nr 1, a facet na drugim miejscu. A oprócz tego kiedyś można usłyszeć od dziecka " nie jesteś moim ojcem, nie mów mi co mam robić", albo od jego matki " to ja będę decydować o moim dziecku". Wiązanie się z dzieciatymi ciągnie za sobą wiele potencjalnych problemów