Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość35letniwa

Czy 35 letni mężczyzna może być atrakcyjny dla dziewczyny w wieku 18 24 lata ?

Polecane posty

Gość gość
no własnie, sam oczekuje "litosci" od dziewczyn 17 lat (!!!)młodszych :D :D a brzydzi sie 30 latkami, dla takich prymitywów i narcyzów nie ma litości

Gość gość
oczywiscie, ze moze. o ile jest dojrzaly (a nie Piotrus Pan) i dziewczyna rowniez....

Gość gość
ale dlaczego dziewczyna w wieku 23 lat ma być super dojrzała i już mysleć o reprodukcji.

Gość gość
o reprodukcji może myśleć ale czemu z kilkanaście lat starszym fagasem :) to jest pytanie

Gość gość
bo 35 latek leci na twoją gładką skórę, musisz się mu podporządkować i rodzic dzieci bo staruszek nie moze patrzeć na kobiety w swoim wieku :D :D komedia! naprawdę wielu facetów nie ma za grosz samokrytyki, jakiejś trzeźwej oceny swych szans, zamiast do kobiety gotowej na rodzinę będzie leciał do maturzystki która ma zupełnie inne priorytety

Gość gość35letniwa
gość dziś Ależ jak najbardziej ni musi jeszcze myśleć o dzieciach i ślubie to jest wręcz atut.

Gość gość
ja mam 24 lata i jestem dojrzala... takze sa wyjatki. wszystko zalezy od tego jak nas zycie doswiadcza i ksztaltuje

Gość gość
no ale pomyśl, w wieku 23 jeszcze nie chcę dzieci. W wieku 28 mogę już chcieć, ale Ty już będziesz wiekowy jak na ojca.

Gość gość
dziś Nie jesteś dojrzała jesli uważasz, że 35 latek to dobry materiał na faceta, bo on gdyby był dojrzały to by był w zwiazku z kobietą w swoim wieku a nie szukał w zupełnie innym pokoleniu. Taki facet leci na młodość i brak zobowiązań, czyli żaden to materiał na męża, raczej wieczny kawaler i piotrus pan.

Gość gość
"Ależ jak najbardziej ni musi jeszcze myśleć o dzieciach i ślubie to jest wręcz atut." hahahahahahah wieczny piotruś pan

Gość gość
Te młode co gościa atakują nie cieszcie się tak bo za 5-8 lat wasz równolatek kopnie was w d**e albo coś nie wyjdzie i wtedy wy koło 30tki zobaczycie co to dopiero brak zainteresowania. Prawda jest taka, że 35 latek spokojnie może znaleźć o 10 lat młodszą dziewczynę bo atutem atrakcyjności faceta nie jest gładka skóra i twarz chłopca i właśnie koło 30tki każdy facet wygląda najlepiej jak na swoje warunki. A w jak dobijecie do 30stki i wam coś nie wyjdzie to zostaniecie na lodzie bo nikt nie chcę laski koło 30tki bo to jest już wiek kiedy zaczynacie się sypać, a faceci cenią sobie gładką skóre i mlodzieńcze twarzyczki, których już nie będziecie miały. Nic nie działa w jedną stronę, pamiętajcie.

Gość gość
NIE. NIE. NIE. Dla takiej dziewczyny jest stary, odpychajacy. Ale moze ma portfel, pozycje, jeździ po swiecie... Taka mala prostytucja w zwiazku. Część dziewczyn daje rade, w imię swoich celow. Potem sie przyzwyczajaja.

Gość gość
Ja dobrze wiem jak odbiera.łam takich dziadów mając 23 lata. Teraz mam więcej i moje obrzydzenei do takich praktyk wzrasta. Dojrzlai psychicznei wybierają kobiety tylko trochę młodsze a nie naiwne gęsi. Chcoaiż te które rzeczywiście sie złapią nie będą naiwnymi gęsiami tylko cynicznymi materialistkami, ale jeśli taki 35 latek woli być oskubywany z kasy i zdradzany zamiast wziąć normalną 30 latkę (tak, takie istnieją) to nie ma go co żałować. Najbardzije tu zyskuje cyniczna małolata. Ogólnie załamka.

Gość gość
My chyba lepiej wiemy co myslimy o takich facetach niż ty. I z tym "spokojnie znajdzie 10 lat młodszą" to się zagalopowałeś, bo ci jakieś głupie strony w internecie pokazały statystyki z kosmosu. Ja ci mówię, że jak znajdzie to tylko gold digerkę, która go nie kocha a jedynie chce wygodnego zycia. A takich dziewczyn jest naprawdę mało, w całym swym życiu poznałam może jedną, każda wolała faceta ze swojej grupy wiekowej i wspólną pracę, wspólne budowanie życia.

Gość gość
Pocieszaj się jak chcesz, ale par gdzie facet jest 10 lat starszy jest dużo, a facetów co chcę 30tki równolatki bardzo, bardzo mało. Sama się zresztą przekonasz jak twój zwiazek z równolatkiem niewypali za kilka lat i będziesz miała koło 30tki i dołączysz do licznych topików, których ala czemu po 30stc faceci się mną nie interesują. Ty żyjesz w jakimś wirtualnym świecie wyidealizowanych 20sto latków. Przeciętny 20sto latek interesuje się grami komputerowymi i chlaniem na weekend z kumplami. I co to są te zbliżone zainteresownia do twoich. Skoro tak to faktycznie lepiej być nawet z gold diggerem, niż laską, która ma takie zainteresowania.

Gość gość35letniwa
uaktualniam :)

Gość gość
Czemu chcesz za przeproszeniem ****ać młode laski poszukaj sobie kobiet W TWOIM WIEKU a nie się do młodych przyczepiasz choć owszem znam taką jedną ona 18 jej ARAB 35 nie dość że arab to jeszcze dziad przy niej jak jej ojciec a ona idiotka zakochana w brudasie porażka

Gość gość35letniwa
gość dziś bo są urocze i wywołują u ,mnie te same wrażenia jak przy pierwszej miłości

Gość gość
Każda młoda siksa wywołuje u ciebie uczucie pierwszej miłości? Chyba nie odróżniasz sterczącego fiutka od uczucia zakochania, a co dopiero miłośc****erwszej i jedynej. Z czym do ludzi?

Gość gość
"Sama się zresztą przekonasz jak twój zwiazek z równolatkiem niewypali za kilka lat i będziesz miała koło 30tki i dołączysz do licznych topików, których ala czemu po 30stc faceci się mną nie interesują. Ty żyjesz w jakimś wirtualnym świecie wyidealizowanych " X Myslisz, ze za kilka lat skonczymy jak Ty? Przesiadujac na meskim forum, zakladajac co chwile zenujace tematy o wieku? Blagajac o uwage? No jakos dawno takiego tematu nie widzialam. Skomlenie 35latka za to ktorys raz w ciagu tygodnia. Nie mierz innych swoja miara. Wiekszosc ludzi nie zostaje nieudacznikami. A fakt, ze jakos zadna mloda sie Toba nie zainteresowala powinien dac Ci cos do zrozumienia Kto tu zyje w wyidealizowanym swiecie? 35latek, któremu w zyciu nie wyszlo, ale wciaz sie ludzi czy kobiety, ktore po prostu zyja, sa kochane i maja w d***e zaloty niedojrzalego umyslowo faceta?

Gość gość
Mam 20 lat, mój ojciec jest od ciebie 4 lata starszy. Nie wyobrażam sobie być z kimś w wieku ojca

Gość gość
A te teksty o 30letnich kobietachbuednych i samotnyvh na lodzie sa wyborne. Nie znam zadnej w takiej sytuacji, ba, znam zwiazki gdzie kobieta jest starsza o kilka lat (zwiazki z 15letnim stazem), za to paru facetow kolo 30 bez partnerki jest w moim otoczeniu. Nie slyszalam tez by jakikolwiek facet uwazal, ze kobiety maja trudniej jesli idzie o wchodzenie w zwiazki. Wrecz odwrotnie. Zreszta, wystarczy zobaczyc ilu mlodych chlopakow pociagaja starsze kobiety, i to nie 30, ktore sa mlode, a 40. Wiec taka 40 chociaz do seksu znajdzie mlode cialko, ale przynajmniej ona nie bedzie klamac jak to sie zakochuje w tym mlodym cialku tylko wprost powie.

Gość gość
"Prawda jest taka, że 35 latek spokojnie może znaleźć o 10 lat młodszą dziewczynę bo atutem atrakcyjności faceta nie jest gładka skóra i twarz chłopca i właśnie koło 30tki każdy facet wygląda najlepiej jak na swoje warunki" x sranie w banie, ale tak sobie wmawiaj. na pewno każda marzy o takim typowym karolaku z brzuszyskiem i zakolami :D facet najlepiej wygląda w wieku 25 - 35 lat, przed 40-chą dziadzieje.

Gość gość
każda marzy * a ta "młoda" to szybko ciebie kopnie w doope za jakieś 5 lat i znajdzie sobie młodszego idąc twoim tokiem myślenia :)

Gość gość
"Czyli twierdzisz ze dla młodej dziewczyny 35 latek już atrakcyjny być nie może ?" x Może, może, ale spójrz kim się podniecają te młodsze - głównie starszymi przystojnymi aktorami/piosenkarzami z charyzmą. Taki przeciętny, nudny 35-latek jeśli nie jest "ciachem" i/lub nie ma kasy nie ma dużych szans aby spodobać się młodszej.

Gość gość
jajka 35latak to już zbuki, można się solidnie zatruć:D

Gość gość
ja mam 21 lat i ostatnio taki dziad sie do mnie przyczepil jak ty, ma chyba 36-37 lat, wiec skorzystalam i zaczelam go wykorzystac :P on kupuje mi bizuterie, ciuchy, zabiera do drogich restauracji, spa, a ja spotykam sie na boku z rownolatkiem z ktorym regularnie uprawiam sex, chodze z nim na koncerty, imprezy itd a tego starca nawet nie pocaluje :D niech sie cieszy ze moze na mnie patrzec i dawac prezenty, bo nic innego nie dostanie :)

Gość gość
Chyba, ze laska szuka tatusia. Wtedy to i swoje rozplodowe marzenia bedzie mogla szybko spelnic przy starszym. Ale no to zdecydowana mniejszosc kobiet. Sa statystki z jakiegos urzedu w lodzi, i większość par ma zblizony wiek, roznica max 5-7lat. Tu nie ma co sie obrazac na rzeczywistosc.

Gość gość
ale wytłumaczcie mi jedno...co taki facet, któy cofa sie w rozwoju ma do zaoferowania młodej? przecież taki facet NIE KOCHA KOBIETY TYLKO LECI NA JEJ MLODOŚĆ, on w ogóle nie kocha i nie rozumie kobiet, przecież każda z nas sie zestarzeje, 20 lat nie ma się "na zawsze" to co potem? taka młoda jka "dorośnie" to będzie wiedziała, że nie jest juz dla niego atrakcyjna i boleśnie się przekona, że jest tylko produktem który się przeterminował i dlatego własnie mało kobiet leci na takich cynicznych dziadków, bo wiedzą, że to nie zadna miłość tylko jakis obrzydliwy czasowy układ.

Gość gość35letniwa
Widzę ze sporo negatywnych wpisów, czy jest w tym coś złego ze chce się w kimś zakochać ze wzajemnością ?