Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość35letniwa

Czy 35 letni mężczyzna może być atrakcyjny dla dziewczyny w wieku 18 24 lata ?

Polecane posty

Gość gość35letniwa

Czy dziewczynie w wieku 18-24 lata może spodobać się 35 latek tak bardzo ze chciałaby się z nim związać ?

Gość gość
zadajesz infantylne pyatania jak 14 latek, a takich zadna kobieta w zadnym wieku nie lubi:O

Gość ribi
nie. Inne doświadczenie życiowe

Gość gość
napewno nie 35 latek zadajacy takie pytania i taki, ktory leci wylacznie na mlode dziewczyny

Gość gość
Może. Mam 20 lat i podoba mi się 39 letni wokalista zespołu. Chciałabym z nim być. Liczy się to czy nie? :D

Gość gość
A może ...sympatyczny opiekuńczy -nie mylić ze sponsoringierm czy k***stwem (:) .Taki co nie traktuje jak szmaty .

Gość gość35letniwa
gość dziś Jasne ze się liczy, jako nastolatek grałem na gitarze w kapeli punkowej .

Gość gość
Tylko dla materialistek pazernych. Dlaczego nie możesz szukać kobiet w swoim wieku? Cudów nie ma, ty też sie starzejesz i nie cofaj sie w rozwoju.

Gość gość
Punk not dead hehe ^^

Gość gość
Moja koleżanka (przygłupia, nawet matury nie skończyła i ogólnie łatwa do manipulowania) wzięła sobie 35 l cwaniaczka Zaciążyła, zaręczyła, urodziła, ale ślubu dalej niet. Ale z nim jest :D

Gość gość
no własnie taki typ kobiet leci na o wiele starszych, bo maja kasę, szukaj lepiej jakiejś 28, 30 latki i przestań być takie bezczelny myśląc, że jesteś atrakcyjny dla młodych, twoja kasa moze tak, ale nie ciało

Gość gość
jestm 60 lTkie afrakcyjny sam ci dam rady ,gdzie cie sfendzi;-)

Gość gość35letniwa
gość dziś Czyli twierdzisz ze dla młodej dziewczyny 35 latek już atrakcyjny być nie może ?

Gość gość
"sfendzi" haha :-D Wracajac do tematu. Mnie kreca starsi faceci, kolo 40-stki, moze nawet 45latkowie, z fajna siwizna gdzie niegdzie, ubrany normalnie nie taki co sie postarza. Mam 26lat wiec chyba sie nie liczy a i mam meza ktorego kocham.

Gość gość
19.45 więc jesteś żałosna. Autorze. Nie, nie może. Mogą być jego pieniądze i/lub pozycja społeczna.

Gość gość35letniwa
gość dziś Czyli co ? To koniec ?! już nigdy nie zaznam uśmiechu młodej ślicznej dziewczyny,ten okręt już dawno odpłynął C'est la vie.

Gość gość
mam 23 lata i 35 latek jest dla mnie po prostu za stary. Co taki ktoś ma do zaoferowania co by się dla mnie liczyło? NIC

Gość gość35letniwa
gość dziś A co ma młody, czego nie ma 35 latek ?

Gość gość
jest na tym samym etapie życia, będziemy miec więcej spólnego, podobnie będziemy chcięli spędzać czas, więcej wspólnych zainteresowań. Więcej energii. Same zalety :)

Gość gość
są dziewczyny, które będą chcieć starszego, ale wszystkie zgodnie uważamy to za koszmarnie obleśne, że starsi faceci chcą nas tylko dla wieku i ciała... ja 21, mój chłopak 23...

Gość gość
Jestem biseksualna, w życiu miałam jednego partnera seksualnego. Czy na tej podstawie uznasz, że będzie wierna? Oczywiście, że nie.

Gość gość
sorry, w złym temacie mi sie dodało

Gość gość
Młody ma trądzik a ty masz blizny po trądziku:D

Gość gość
znowu ten yebnięty domokrążca, sam siebie nazywający "managerm ds. sprzedaży" :o człowieku, co drugi dzień zakładasz ten sam idiotyczny temat. Ile razy chcesz to samo przeczytać? Jak będziesz zarabiał 20k/mies co najmniej to możesz szukać młodej ładnej, a z twoimi 5 kawałkami brutto to rozglądaj się za pracującą 30-tką. A na marginesie, jesteś żałosnym, niedojrzałym przygłupem

Gość gość35letniwa
gość dziś A czy tych samych cech nie może mieć 35 latek ?A w kwestii energii to zależy nie od wieku (no chyba ze ktoś jest emerytem) tylko o osoby.

Gość gość
według mnie nie może, chyba, że jest jednym z tych niedojrzałych emocjonalnie piotrusiów panów którym wydaje sie, że dalej mają 20 lat. jakoś nie potrafię wyobrazić sobie, że facet ponad 10 lat ode mnie starszy dobrze bawi się ze mną na koncercie. Poza tym większość ludzi w tym wieku już myśli o rodzinie.

Gość gość
a czy 30letnia kobieta nie może być atrakcyjna?

Gość gość
30letnia? wg autora nie, juz o 35letniej nie wspominając :P

Gość
Może- nawet bardzo.:P