Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam juz sily szukac mezczyzny i nie mam sily wierzyc ze moje zycie sie zmien

Polecane posty

Gość gość
jak kobieta ma 5/10 i po zrobieniu się ma 7/10 to jest ok i ma fajny charakter to można wejść w dłuższy związek

Gość gość
Ja nie jestem autorka, ale a propos mlodyszch to pisalam w jakims temacie z wczoraj, Krecil sie taki kolo mnie, ja 30 lat, on 25. Myslalam ze to fajny ulozony facet, z praca, powaznie myslacy, nie tylko konsola i czipsy i co? Otoz pan mial problem , zeby zaplacic za moja kawe nawet. To nie jest kwestia naciagniecia go z mojej strony bo 10 złotych kazdy ma, tylko chodzi o taki niesmak, jaki pozostaje. Kobiety mnei zrozumieja. Najpierw facet slodzi, prawi komplementy, a potem ma problem, zeby mi pokazac, ze nie jestem tylko kolezanka tylko kims wiecej (przepraszam, ale z mojego rocznika to mezczyzni placa nawet za kolezanke, z ktora ida porozmawiac raz na jakis czas). Do tego slodzil, slodzil, ale czekal az ja go bede zapraszac, ja bede umawiac randki, bo sam byl "zapracowany" albo cos. Przepraszam za uogolnianie, ale mam teraz poczucie, ze jednak mezczyzni z rocznikow 85 w dol maja inne zasady. Pierwszy raz zainteresowalam sie mlodszym i chyba ostatni.

Gość gość
Po co wam mezczyzna?

Gość gość
Może warto dać sobie drugą szansę czy tam kolejną i spróbować na czymś w rodzaju http://snapczat.pl ? Można tam naprawdę fajnych ludzi poznać, a najlepsze jest to, że nie jest to żaden portal typowo randkowy. Po prostu gadasz sobie :)

Gość gość
znowu te portale randkowe....

Gość gość
Moze trzeba przywyknac w tym wieku, ze nie kazdemu jest dana milosc. Ludzie dzis sa inni - kobiety chca, by o nie zabiegac, ale... panowie dokladnie to samo. Tez chca , by kobiety o nich zabiegaly i to bardzo. Do tego wielkie parcie na idealny wrecz wyglad. Kto ma szczescie , ten ma szczescie.

Gość Gruszka94
Jak nie masz siły, to nie szukaj. Nie rozumiem tej desperacji u kobiet. Przez to, że są takie spięte, wszyscy mężczyźni od nich uciekają. I wiecie co? W ogóle mnie to nie dziwi. Po pierwsze wyluzuj, po drugie pomysl o tym, by zarejestrować się na https://www.mydwoje.pl/Oferty-matrymonialne a po trzecie daj sobie czas. Nie od razu Rzym zbudowano. Życzę spokoju i powodzenia :)

Gość gość
No popatrz: Gruszka wygląda tak, że zawsze ją wszyscy wyśmiewali, więc założyła sobie portal i teraz na waszych kłopotach zarabia :D Nabije kasy, to i chłop się przypałęta :P