Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się odkochać

Polecane posty

Gość gość

znacie jakieś sposoby? na początku był mi obojętny, potem zauważyłam że zaczął się mną interesować/podrywać, więc stwierdziłam czemu nie i odwzajemniłam zainteresowanie, zakochałam się a on mnie olał wiem: powiecie, że zbyt łatwo mu poszło , że się nie namęczył zdobywaniem , ale ja uważam, że takie gierki to bezsens - albo się chce z kimś być albo nie powiecie: że tego kwiatu to pół światu i jak nie ten to inny ale zanim ten inny będzie, muszę wyrzucić z serca tego, ale jak to zrobić?

Gość gość
na dzień kobiet o Tobie pamiętał?

Gość gość
może wcale Cię nie olał, może się nie chcę ośmieszyć ze dasz mu kosza? i teraz się oboje głowicie niepotrzebnie. co sądzisz?

Gość gość
złożył mi życzenia, ale wspólnie z innymi kolegami (pracujemy razem)

Gość gość
kiedyś zaprosiłam go na wspólne wyjście ze znajomymi (tak na luzie, żeby się poznać), na następny dzień mu powiedziałam, że bardzo miło spędziłam czas i że nie odmówiłabym chętnie to powtórzę jeśli miałby ochotę, jaśniej się już chyba nie da dać do zrozumienia a on wykazuje zero inicjatywy w jakimkolwiek zaproszeniu gdziekolwiek

Gość gość
w jakiej branży w takim razie pracujesz? duża różnica wieku? jak się zachowywał jak składał życzenia? bo wiesz jak ktoś jest zakochany czy zauroczony to się trochę nienaturalnie może zachwowywać co da się wychwycić.

Gość gość
może się obawia że dostanie kosza? gdyby dostał to niezręcznie byłoby się codziennie widywać w pracy :( nieprawdaż?

Gość gość
jesteśmy w tym samym wieku (29 lat) był uprzejmy , niby wydawało mi się, że jakoś mu tak oczy lśniły i (jeśli można tak powiedzieć) uśmiechał się oczami , ale może to tylko moje złudzenie, bo chciałam to dostrzec

Gość gość
ale skoro mu powiedziałam, że chętnie się z nim spotkam jeszcze to chyba jasne że nie dostałby kosza?

Gość gość
no tak :/

Gość gość
Odkochiwanie się nie jest takie proste, trwa i trwa.

Gość gość
ile?

Gość gość
różnie. nie ma jednego wzorca.

Gość gość
Albo palant, albo c**aa z niego, że po takim tekście nie podłapał tematu.

Gość gość
Nie palant i nie ciapa, po prostu nie chce. I masz racje, tak,gdyby byl zainteresowany podlapal by temat. To trwa. Unikaj go, najlepiej by bylo w ogole nie widywac. Unikaj ,bo bedziesz krecic swoje filmy dalej.

Gość gość
Facet chcial .. a ty musialas go oniesmielic . Jak mnie w******ja tutaj wszyscy piszacy z wlasnego doswiadczenia : on cie nie kocha , olal cie , ma cie w d***e .Sluchaj dalej kafeterii to zostaniesz z niczym .Pogadaj z gosciem.

Gość gość
Jak to onieśmielić? Ja powiedziała, że byłaby chętna, to raczej ośmielić go powinno, czyż nie?

Gość gość
Nie chciał i kropka, szukaj sobie fajnego chłopaka i zobaczysz różnicę w zachowaniu.