Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczuszka55

Pomocy jaki wózek

Polecane posty

Szykuje sie do kupna wózka dla dziecka (chlopiec) jest tyle przeróżnych wózków co jeden to lepszy juz sama niewiem jaki kupic. chce wydac okolo tysiaka. najlepiej 3w1 lecz slyszalam ze te nosidelka w wersji 3w1 sa trefne.co polecacie?

Gość gość
ja mam mutsy transportera 3 w 1, w zestawie było nosidełko maxi cosi z całego zestawu jestem bardzo zadowolona, na tyle, że kupiłam teraz lżejszą spacerówkę i tez mutsy

Gość gość
polecam navington cadet 2w1 + fotelik maxicosi

Gość gość
Ja kupiłam używany mutsy 4 rider wersja 3w1 z bogatym zestawem dodatkowych elementów. Zapłaciłam 700zł. Jak szukałam wózka, to niestety ale za 1000zł nie kupisz solidnego, lekkiego i nowego wózka. Jeśli chcesz wózek z tzw lepszej półki to musisz przygotować sobie min 2500 + ale pytanie czy to ma sens. Są osoby które mówią, że wózek musi być nowy i są takie, którym na tym nie zależy. Najlepiej poczytaj sobie opinie o interesujących cię wózkach np na bangla i zastanów się, które cechy są dla ciebie istotne. Potem poszukaj sobie ofert np na olx w twojej okolicy i osobiście sobie te wózki pooglądaj. Zwróć uwagę na lekkość wózka, możliwość jego składania, jak jeżdżą, w jakim są stanie itp.

Gość gość
a ja mam wózek z allegro "apollo skrzat" za 650 zł nowy i póki co jestem bardzo zadowolona, jeden minus - na pewno nie jest lekki, ale mnie to nie przeszkadza, nie jestem piórkiem.

Gość gość
Zobacz sobie poradnik zakupowy - http://www.jakkupowac.pl/jaki-wozek-dla-dziecka-kupic/ Osobiście polecam na początek 3w1, a jak dziecko będzie starsze (tak 1,5 roku) to przesiadkę na lekką spacerówkę typu parasolka. Nie ma też idealnego wózka, zawsze coś będzie przeszkadzało. Wybiera się najmniejsze zło :)

Gość gość
Ja mam babydesign 2w1 lupo comfort zamawiany na allegro 1400zl jest naprawde bardzo fajny, dobrze sie prowadzi, duze pompowane kola. Mozna do niego dokupic nosidelko maxi cosi, sa adaptery w zestawie.

Gość gość
Coneco Comodo. Mój wybór. A fotelik możesz wybrać czy chcesz lepszy maxi cosi czy taki od producenta ale różnią w cenie to około 200 zł.

Gość gość
3w1 ma np. maxi cosi. my tak kupilismy murę czterokołową. tylko nie wiem czy znajdziesz za tysiac zlotych. moze poszukaj uzywany? lepiej kupic uzywany porzadny wozek jak mura, niż tanią nówkę no name

Gość gość
Z Maxi Cosi ciekawym rozwiązaniem jest też Stella :) Co prawda nie użytkowałam jej, bo od niedawna pojawila sie w sklepach a malucha wychowalismy na Murze, ale mysle ze jest godnym uwagi wózeczkiem :)

Gość gość
Tak, Stella to nowosc w maxi cosi :) nie mialam jeszcze okazji widziec tego wozka na zywo, ale mamy Murę, swietna jakosc, piankowe koła to ogromny plus dla nas, bo mieszkamy na wsi.

Gość gość
Ale niestety ani Mura, ani Stella nie mieści się tak jak chciałaby autorka wątku w kategorii "do tysiąca złotych". Używaną Murę pewnie można kupić "do tysiaka" (i uważam, że warto), ale Stelli, która jest świeżym modelem raczej używanej jeszcze się nie dostanie.

Gość gość
wydaje mi sie, ze 3w1 jest dobrym wyborem. spojrz sobie na murę z maxi cosi- masz przestronna gondole, wygodne siedzisko, czego chciec wiecej? :D

Kup uzywany, ale dobry. mysle ze 1000 zl spokojnie straczy na wozek quinny + kompatybilny do ich wozkow fotelik maxi cosi. Sama mam buzz'a i jestem z niego tak zadowolona, ze zawsze bede go polecala innym mamom :)

Gość gość
Używaną Murę od Maxi Cosi z fotelikiem i gondolą też można kupić za około 1000 zł. Marka chyba godna polecenia, bo producent na swoje wózki i foteliki daje dożywotnią gwarancję.

Gość gość
wybierz cos z quinny- ich wozki sa lekki i solidne. no i do tego fajnie wygladaja, chociaz to tylko dodatek do tak porzadnego sprzetu :)

Gość gość
tysiak? to moze poszukaj używanego wozka z quinny? todobra marka, a lepiej kupic cos solidnego i miec sprzet na lata:) nasz yezz posluzyl przy dwojce dzieci :)

Gość gość
mysle ze quinny nie ma sobie rownych. modeli do wyboru jest masa- kazdy znajdzie cos dla siebie :)

Gość gość
to juz bym wolala używaną Murę :) przynajmniej masz wysoka jakosc i solidne wykonanie. nam te piankowe kola sluza juz przy drugim dziecku i wozek nadal wyglada super

Gość gość
Mura nawet używana jest nie do zdarcia, ważne aby kupić od zaufanej osoby, gdzie wiemy jak wózek był używany i właściciel o niego dbał.

Gość gość
Do 1000zł nie polecam wersji 3w1 i 2w1 też nie. Te foteliki są nic nie warte. Lepiej kupić chyba używany ale dobrej firmy niż badziewie. Te tanie wózki są ciężkie, źle się je prowadzi i są mało skrętne. Ja osobiście mam anexa zapłaciłam 1800zł. Jestem zadowolona, oglądałam z różnej półki, i tych tanich nie polecam.

Gość gość
Ja zdecydowalam sie na wozek maxi cosi mura 4 plus. zastanawialam sie nad adamexem .... myslalam lazilam pomiedzy jednym a drugim az zadalam panu ktory tam pracuje w tym sklepie na osobnosci pytanie ktory wozek wybral by dla swojego dziecka powiedzial tak " adamex to najbardziej amortyzowany wozek na sklepie ale to skladak i nie ma pewnosci ze cos sie nie urwie czy nie odpadnie a maxi cosi to pewnosc i bezpieczenstwo ale ma swoje minusy jest drozszy" i to mi wystarczylo moze i jest drozszy ale kurcze jakos przeraza mnie fakt spaceru z wozkiem gdzie nagle moze odpasc kolo lub co innego . Prosze mamy ktore maja wozek adamex nie denerwowac sie bo byc moze trafil by mi sie jakis bez awaryjny model kto wie ? ale mnei jeszcze do mury przekonaly kola kauczukowe... moj maz za chiny ludowe nie naprawil by przebitego kola a juz napewno czekalabym na to wieki a przy okazji nasluchalabym sie ile wlezie ze kolo przebite....

Gość gość
W porównaniu do innych marek Maxi Cosi i Quinny dają na swoje produkty, wózki i foteliki dożywotnią gwarancję, więc jeżeli wózek się zepsuje to producent ma obowiązek nam pomóc.

Gość gość
za quinny zapłaciłam okolo 2tys i nie narzekam na jego funkconalność, jak maa się trochę szczescia to można i dorwać wózek dobrej marki gdzieś na aukcjach

Gość gość
moze zajrzyj na strone maxi cosi- maja porzadne wozki a do tego dozywotnia gwarancje na swoje produkty :)

Gość gość
Tak do tysiaka to z renomowanych marek raczej tylko używany wózek, co i tak myślę, że się opłaca, bo skoro producent np. maxi cosi daje dożywotnią gwarancję na swoje produkty, to są one na pewno przetestowane w extremalnych warunkach i bardzo wytrzymałe. A używany wózek najlepiej kupić od kogoś kogo znamy.

Gość gość
Pomocy jaki wózek ? To trudne pytanie. Miałam taki sam problem 7 mies temu. Anex sport to naprawde idealny wózek . Polecam dla mam które uwielbiają długie spacery.

Gość gość
ja mam adbor bartolino superb 3w1 i jestem zadowolona :) a za nowy dwa lata temu zapłaciliśmy 1200 zł.