Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczuszka55

Pomocy jaki wózek

Polecane posty

Gość gość
Zależy czego szukasz . Ja szukalam czegoś małego i eleganckiego i wpadł mi w oko Anex Cross. Mało o nim opini ale jak czytam te które są to każda pisze ze fajny i poleca. Ja uzywam go krotko ale na chwile obecną wozek z opiniami sie zgadza. Mały zwrotny lekko i naprawde ślicznie wykonany.

Gość gość
Bardzo polecam ci Anexa Sporta, jestem naprawdę zadowolona, szczególnie z anortyzacji oraz wygodnej gondolki:)

Gość gość
Tysiąc na wózek 3w1 to niestety trochę mało i nic dobrego za to nie kupisz :-( Mi sie udało bo wózek kupowali dziadkowie i cena nie była ważna no ale nie każdy ma to szczeście . Polecam Ci wozek polskiej firmy Anex Sport. Nowy kosztuję ok 2300zł za 3w1 ale widziałam ze można już używane kupić. Wózek swietny i dobrze sie prowadzi. Duża gondola i ładna spacerówka. Aluminiowa rama z kołami pompowanymi .

Gość gość
Też przekroczyłam budżet i zdecydowałam się na Anexa. Modny, ładny i funkcjonalny. Nie żałuję, myślę ,że odsprzedam go za dobre pieniążki.

Gość gość
Niestety 1tys zł to troche mało na dobry wózek. Nawet te lepsze używane są droższe. Ja kupiłam za 1899zl Anex Sport. Naprawde dobry wózek.

Gość gość
Serio, każdy poisze o Anexie i myślałam , że to reklama ale sąsiadka zakupiła i bardzo sobie chwali, ja nie wybrałam jeszcze ale koleżanki chyba nie kłamią:)

Gość gość
A ja z przyjemnością zrobię reklamę Anexowi bo jeździ mi się nim super . Dzidzia również zadowolona więc polecamy model Sport:)