Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak24

Mam za małego?

Polecane posty

Gość chlopak24

Witam. Jestem 24 letnim chłopakiem. Nie uprawiałem jeszcze seksu z kobietą i dlatego mam pytanie. Mój penis w zwodzie ma jakieś 13 cm długości i 11cm obwodu, oczywiście mierzyłem obwód pod żołędziem. Proszę o szczerą opinię czy gdy będę miał kiedyś dziewczynę to nie będzie rozczarowana?

Gość gość
I znowu ten bałwan co wzwód nazywa "zwodem" :O

Gość gość
Moze mu chodzi o ZAWÓD. Ze jego penis jest zawodem dla kobiet

Gość chlopak24
łooo... kur.. zjadłem jedną literkę i wielkie mi halo. Odezwali się Ci to piszą piękną polszczyzną. Gościu z . Jak już się tak czepiamy to pisze się "może" a nie "moze" oraz "że" a nie "ze". Widzę, że chyba udzieliło Ci się seplenienie z życia codziennego - tylko nie zachlap sobie klawiatury bo jeszcze dymy pójdą gdy dojdzie do zwarcia. Gratuluję waszego intelektu bo widzę, że już prawdziwy śnieżny bałwan ma go więcej. Owacje na stojąco dla tych, którzy srają więcej niż ważą.

Gość gość
Powiem tak. Masz najzwyklejszego w świecie. Standard. Mój mąż takiego ma. A kochanek 20cm. To dopiero wariat :-P

Gość gość
malenki i cienki , zero przyjemnosci z takim ...

Gość chlopak24
No właśnie mam obawy co do jego grubości... 11cm obwodu to może być niestety za mało aby w pełni zadowolić kobietę. No ale póki co nie muszę się tym martwić bo jak na razie nic nie zapowiada abym musiał wylądować z jakąś kobietą w łóżku ;P Byłem po prostu ciekaw opinii innych ;)

Gość gość
Śmiechłem strasznie napinacze, ostatnio ja też popelniłem ten błąd, ale wymiary inne hehehe hehehe hehehe śmieje się wręcz do bólu brzucha. zapamiętaliście to dobrze !!! hehehe

Gość gość
a ja śmiecham bo nie rozumiem