Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O jakie kobiety faceci się zabijają?

Polecane posty

Gość gość

O jakie kobiety faceci się zabijają?

Gość gość
O nic nie warte ściery, za to dobre w łóżku i z dużymi balonami.

Gość gość
Zabijają??Nie ta epoka.

Gość gość
o babki słabe za kółkiem - wystarczy chwila niedopatrzenia i juz ladujesz w rowie/na slupie/prześlę/balustradzie/asfalcie

Gość gość
O zołzy w okularach pełno ich w pracy :D

Gość gość
Całkowicie zgadzam się z kolegą z godziny 00:34. Najbardziej zależało mi na dziewczynach świetnych w łóżku i z dużymi cyckami. Niestety w zasadzie każda z nich to ****awica, zołza, zdzira i w dodatku głupia. Ale co z tego jak sex jest niesamowity. Miałem chyba tylko jedną normalną dziewczynę, która była w łóżku tak dobra jak i tak ładna jak te piękne zdziry. Cóż na to poradzę. Właśnie leżę i tęsknię za taką jedną wariatką.

Gość gość
może ta wariatka jest dobra w łóżku a do tego ładna mądra i porządna

Gość gość
Ładne, zgrabne, inteligentne i z dużym biustem

Gość gość
Powaznie musi miec duze cycki ? Skoro tak to wy powinniscie miec duzego I co ? A wiekszosc panow ma przecietnego lub ponizej statystyk.....

Gość gość
Duże cycki u kobiet to odpowiednik wysokiego wzrostu u faceta. Faceci chcą zgrabną z dużym biustem, kobiety chcą wysokiego i dobrze zbudowanego. Proste.

Gość gość
Ta wy chcecie cycki my chcemy duzego skoro tak .a nie wzrost , co z tego ze bedziesz wysoki jak w slipach smutny korniszonek . Nie pocieszaj sie wzrostem

Gość gość
Tylko idiota będzie zabijał się o kobietę, mało to tego po świecie chodzi? Zawsze można trafić na lepszą, ładniejszą.

Gość gość
Racja

Gość gość
O te ktore KOCHAJA !

Gość gość
olewajace ich :P

Gość gość
Nigdy w życiu o żadną kobietę się nie zabijałem, a interesuje się tymi które to zainteresowanie odwzajemniają, bo inaczej to strata czasu.

Gość gość
Za matke siostre moze zone

Gość gość
Ta wy chcecie cycki my chcemy duzego skoro tak .a nie wzrost , co z tego ze bedziesz wysoki jak w slipach smutny korniszonek . Nie pocieszaj sie wzrostem x Widać, że nic nie zrozumiałaś kretynko. Chodzi o to, czym się obie płcie kierują w pierwszym rzędzie, jeśli chodzi o fizyczność. Cycki są odpowiednikiem facetowego wzrostu, jeśli chodzi o podstawowe oczekiwania, ocenę atrakcyjności. 90 procent lasek powie, że woli wysokiego niż niskiego, 90 procent facetów powie, że woli biuściastą niż deskę. Oprócz tego laski pewnie chcą też i facetów z większym sprzętem niż mniejszym, ale to nie jest odpowiednik biustu w kwestii takich pierwszych, oczywistych oczekiwań. A biust jest. Faceci przecież nie mówią, że chcieliby laskę z idealną, nierozepchaną cipką.

Gość gość
poy****i jestescie rowno :P

Gość gość
gość wczoraj Ta wariatka niestety już nie żyje. Cały czas o niej myślę. Była świetna. Sex niesamowity. Chciałbym coś takiego znów przeżyć. Po sexie z nią często chciałem umrzeć, bo czułem, że nic lepszego już mnie w życiu nie spotka. Ale nie była materiałem na żonę. Lubiłem ją. To trwało wiele lat. Byłem przy niej gdy umierała.

Gość gość
Jak kobieta sie zakocha to z ladacznicy może zmienić się w porzadna.

Gość gość
jaki ty jesteś bezuczuciowy panna zmarła a ty tylko o fiutowych rozkoszach

Czemu nie rozumiecie, że sex to nie tylko fizyczna czynność. To czas, który spędza się razem, to rozmowy, bliskość, dotyk, cielesność, pieszczoty, sex. To również przyjaźń. Często o wiele dłuższa i prawdziwsza niż te wszystkie wasze z****** związki które zakończyły się rozwodem i alimentami . W dodatku szczujecie dzieciaki przeciwko facetom. Niech każdy żyje jak chce. Jeden tęskni za kochanką i pięknym romansem inny za tym by mieć żonę (i same problemy). Co dla jednego trucizną, dla drugiego lekarstwem.

Gość gość
Ta kobieta za wzrostem leci hehe dobre bo przeciez wiekszosc facetow ma 190 hehe jakos patrzac po facetach to zazwyczaj ten nizszy jest przystojniejszy I ma wieksze powodzenie niz dragi takie zobacz ile par jest podobnego wzrostu . Zreszta pierwsze slysze ze kobiety na pierwszym miescu stawiaja wzrost ktos cie oszukal.jesli juz to kobieta nie chce niskiego w sensie nizszego od siebie ani sporo wyzszego zeby wygladac jak dziecko przy nim wiec ci posredni juz jak cos maja branie jesli chodzi o wzrost

Gość gość
Cycki tak tak musi miec duze cycki bo przeciez jakby mogla nie miec duzych cyckow a jak niema to juz mogila , stara panna zostanie . Tragedia bo natura jej nie dala wielkich balonow zeby byle kretyn mogl sie zachwycac.

Gość gość
Na pewno nie o bardzo ładne, miłe, z błyskotliwym poczuciem humoru, ponadprzeciętnie inteligentne, porządne, wykształcone, mądre życiowo i z wysoką inteligencją emocjonalną. Większość mężczyzn nie docenia dystansu do siebie, niebanalnego poczucia humoru, wrażliwości, pogody ducha mimo przeciwności losu. Ile razy slyszalam "taka ładna dziewczyna, pewnie od adoratorów nie możesz się opędzić" albo "ty chyba masz powodzenie" albo "że też faceci nie doceniają twojego poczucia humoru".

Gość gość
Może trzymasz dystans, jesteś typem "zimnej ryby", księżniczki, co sama nie potrafi się nigdy uśmiechnąć do faceta, zagadać? Bo możesz być och, ach, ale mało który facet chce królewnę z drewna.

Gość gość
o bardzo zmysłowe ,piękne,takie które potrafią wejść w głowę ,jestem też dobra i niedobra w tej dobroci ,stąd może te wszystkie problemy w szaleństwami facetów ,nie jestem pewna

Gość gość
14:27 no wiesz, jak komuś źle z oczu patrzy, to się nie uśmiecham zalotnie, ale jestem uważana za ciepłą osobę której uśmiech nie schodzi z twarzy. Nie mam problemów z szybkim nawiązaniem serdecznych relacji. Wiele razy ktoś mówił że od razu się poprawia humor jak mnie widzi, albo że spotkania ze mną to smiechoterapia.