Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O jakie kobiety faceci się zabijają?

Polecane posty

Gość gość
ciekawostka,moje cycki sa zgrabne "ale nie za wielkie ,,także teoria cyckowa tylko dla niedopieszczonych

Gość gość
Podstawa to: 1. Dobra w łóżku - czyli lubi obciągać i połykać. Po seksie sama zaczyna drugą rundę od obciągania. Ładnie stęka i przeżywa. Robi przy tym ładną minkę (a nie wykrzywia się jakby dostała szczękościsku). Musi być widać, że ona to lubi robić i to właśnie z Tobą. 2. Zadbana: - obalam mit kobiecy, że zadbana to umalowana. Jest wręcz przeciwnie. Zaobserwowałem, że stosunek tapety na ryju jest odwrotnie proporcjonalny do higieny delikwentki. Zatem mydło, dezodorant i róbcie coś, żeby z cipek nie waliło. Niestety ale macie problemy z ciągłymi infekcjami, grzybami i brzydkim zapachem. 3. Kobiecość: kobiecość to nie robienie z siebie słodkiej idiotki. Po prostu wystarczy być normalną, miłą, dobrą, koleżeńską osobą. Porozmawiać, wtulić się w faceta. A nie być zimną rybą która jedynie pyta o: i tu cytaty z większości randek: - a ile lat ma ten twój samochód? - to twoje mieszkanie? - ile osób zatrudniasz w swojej firmie (takie zawoalowane pytanie ile zarabiam) Różne pytania padają, różnym testom jestem poddawany. Na przykład test na frajera: laska pisze do ciebie i nagle przestaje, - chodzi o to, żebyś ty teraz do niej pisał i się starał, bo laski lubią frajerów (oblewam ten test). Ale praktycznie NIGDY żadna się mnie nie spytała jakie są moje zainteresowania. Choć jest ich kilka. Dobra książka (pochłaniam je), dobry film, samochody, sport i majsterkowanie. Ale nawet jak wymienie te zainteresowania, to żadna się nie spytała o któreś z moich hobby dokładniej. Dalej kurwa ich mać pytają o kasę i moje zapatrywania na przyszłość. Ja pierdolę. Dlatego WOLĘ laski z dużymi cyckami, co są dobre w łóżku. Przynajmniej mam z tego jakąś radochę jak i tak wszystkie jesteście takie same. Takie same różnicie się tylko tym, że jedne są bardziej cwane a inne mniej.

Gość gość
tak musiałeś dojść do tego że liczy się tylko wygląd i seks,trafiłeś na same idiotki ,czyli typowe baby chcą kasy ślubu i dziecka i wygodnego życia,żadna nie zapytała o nic co jest w Twojej głowie ,tragedia,nie dziwię się że w żadnej się nie zakochałeś nie pokochałeś

Gość gość
16-15 ile razu z takimi o których piszesz byłeś w jakimś związku? Nie chodzi mi o przelotne znajomości- tylko związek co najmniej kilka miesięcy, lat?

Gość gość
Widocznie uznały,ze nie ma z Tb.o czym rozmawiać,ze nic ciekawego nie masz do powiedzenia ,taki intelegent za dychę i na siłę. Druga możliwość,,nie traktowany cb.powaznie Trzecia możliwość,,,nic do zaoferowania nie masz dlatego te pytania cb.wnerwiają. Po czwarte ,,nie kazda ma ciągle infekcje i przykry zapach,tylko puszczalskie bo kazdy tam moczy ale do tego zdążyłeś sie już chyba przyzwyczaić. Po piąte kobieta która sama cos osiągnęła nie poleci na drętwego nieudacznika bo taki będzie kula u nogi.Sorki takie czasy.Dawniej kobiety myślały tylko zeby złapać męża ,teraz to sie zmieniło.

Gość gość
16:15 to z idiotkami sie spotykales, ja mam faceta, z ktorym mam wspolne zainteresowania i uwielbiam z nim rozmawiac, nigdy nie koncza nam sie tematy. Pieniadze mnie malo interesowaly, bo umiem o siebie zadbac i jestem niezalezna. Ale ty najwidoczniej skupiles sie tylko i wylacznie na seksie, wygladzie no ale takie kobiety, ktore nie dbaja o swoj rozwoj duchowy to wlasnie takie materialistki utrzymanki :P

Gość gość
Z dziewczynami o których pisałem powyżej (16:15) nigdy nie byłem w związku. Tylko sex. Jedna z was pewnie ma tu rację, że tego typu dziewczyny to nic dobrego, więc stąd mogę mieć takie złe zdanie. Ale byłem też 3 razy w poważnych związkach z fajnymi dziewczynami. Generalnie nie mam im nic do zarzucenia. Ale i tak bym się z nimi nie ożenił. Owszem, inteligentne, porządne, sex ok. Ale i tak nie czułem bym mógł na nie liczyć na 100%. Czułem się jak "odpowiedni kandydat". Nie czułem by naprawdę kochały mnie, ale raczej dążyły do spełnienia swojego celu. Celem tym był ślub, biała suknia, zaspokojenie środowiska które naciska na ożenek, dziecko, dom. A ja jedynie byłem tym odpowiednim kandydatem. Czułem, że tak naprawdę nie wiedzą jaki jestem. W swoim życiu miałem też parę kryzysów - zdrowie i finanse. Ze wszystkich wyszedłem. Ale widziałem strach, przerażenie u moich dziewczyn. Na początku były przy mnie, a potem widziałem, że chcą wiać. A ja bym był do samego końca z kimś w kogo wierze. Ale nie mam im tego za złe. Nie dziwię się. Chciały mieć dom, dzidziusia, białą suknię. To był cel a nie ja. Dzisiaj już mam prawie 40 lat. W życiu się nie ożenię. Za mądry już na to jestem. Cieszę się, że w życiu miałem wzloty i upadki. Dzięki temu poznałem jacy są ludzie. A co do waszych kontrargumentów to się zgadzam. Być może nie ma o czym ze mną gadać. Pewnie wiele dziewczyn nie traktuje mnie poważnie. Owszem wiele lasek które dymam to ****awice, więc być może dlatego mają problemy z higieną. I to prawda, że skupiam się na seksie. Także macie sporo racji. Ale gdyby nie ten sex, to w ogóle nie gadałbym z kobietami. No bo po co? Faceci są fajniejsi. Ale co poradzę, że nie jestem homosiem.

Gość gość
tak to kobiety Cie popsuły,ale to trzeba mieć szczęście trafić na osobe która pójdzie za Tobą do piekła,wiekszosc bab zostawi bankruta albo kalekę ,i dobrze nie żeń się nie zasłużyły też tak uważam bo są interesowne ,faceci potrafią się myślę przyjaźnić baby to tylko ploty i zazdrość o przyjaciółkę ,też skreślam baby od dawna chociaż ja ta sama płeć co one