Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamikadze PL

Ilu samobójców jest w Polsce?

Polecane posty

Gość kamikadze PL

mogliby być pożyteczni na bliskim wschodzie przeciw ISIS

Gość gość
7000 rocznie

Gość jazda berety
kurde, to ich naszpikować w w góry do ISIS puścić niby w odwiedziny hahaha....7000 to mogliby się poświęcić zamiast tory pendolino brudzić, dać im darmowy lot i porządny obiad i hop kamikadze w górach

Gość gość
a seryjni to h..?

Gość gość
ja bym ich do armii polskiej zapisał na misje jednorazowe, przynajmniej pożytek dla kraju by był i uroczysty pochówek

Gość gość
00:44 Z rolu na rok przybywa. Z 10 lat temu było to około 5 000.

Gość gość
5000?? to cały ISIS mogliby zniszczyć, a tak się marnują, cholera

Gość jołki_połki
Polska, zielona wyspa , ludzie wykształceni , mądrzy , zdyscyplinowani bez pracy i żadnej szansy na znalezienie pracy w Polsce z powodu biedy , z powodu bezrobocia są tak zdesperowani , że normalnym krokiem defiladowym idzie na tory i nawet się nie zawaha na ułamek sekundy , wchodzi na tory pod pędzące Pendolino lub inny Ex i za moment po zawodach

Gość gość
ja czasem umieram ze śmiechu. ale żeby aż p*****l.ęło to raczej nie.

Gość brak wyobraźni niestety
jołki_połki dziś jak im źle niech zmienią otoczenie, np. mogą gdzieś wyjechać, nawet stopem, no ale łatwiej iść pod pendolino zamiast pomyśleć co i jak można zmienić na lepsze

Gość gość
A dlaczego miałabym się poświęcać dla ludzi, którzy mają wyyebane na mnie i na to co odbiera mi cheć do zycia? Też mam ich w doopie. Po mnie choćby potop. Sami sobie idźcie wysadzać ISIS.

Gość gość
00:56 Najczestszym powodem są choroby psychiczne (lub inne), a zaraz po tym zawód miłosny. Nie gadaj jak nie wiesz. Ja wiem.

Gość gość
gość dziś 00:56 Najczestszym powodem są choroby psychiczne (lub inne), a zaraz po tym zawód miłosny. Nie gadaj jak nie wiesz. Ja wiem. >>>> ok, psychiczni niech się zabijają ale reszta??? Trwałe rozwiązanie na tymczasowy problem to kompletny brak logiki, a mówią że polacy tacy wykształceni i inteligentni.

Gość gość
1:07 W te choroby wchodzi też depresja, nerwica, anoreksja etc dalej Twoim zdaniem mają się zabijać? Choroba psychiczna nie oznacza że świr od razu.

Gość gość
Ja jestem zmeczona szykanami policji przecwko mnie, nic złego nie mam na sumieniu żeby to wszystko znosić, a że jestem słabsza niż ta mafia, więc w końcu się poddam. Zadnego zawodu miłosnego nie miałam, raczej sama znowu poraniłam kogoś niechcący.

Gość gość
gość dziś zmień zamieszkanie i po problemie

Gość gość
gość dziś niestety w naturze słabe jednostki odpadają, przykre ale tak jest, a ludzie są częścią natury

Gość gość
1:17 Nie musiałyby odpadac gdyby ktoś im na czas pomógł. Trochę empatii bo na każdego może paść.

Gość gość
Nic nie popełniłam i nie mam powodu, żeby uciekać.

Gość gość
niestety w naturze słabe jednostki odpadają, przykre ale tak jest, a ludzie są częścią natury x Co za straszna świnia z ciebie.

Gość natura robi swoje
gość dziś w naturze nie ma szpitali i psychiatry, i jakoś ten system działa od milionów lat bez zastrzeżeń i bez empatii, i nagle przyszli ludzie i chcą aby było innaczej? naiwni niestety

Gość gość
gość dziś dlaczego świnia? tak działa natura wszędzie, ludzie nie są jakimś wyjątkiem

Gość gość
Niektórzy faktycznie sa pozbawieni czegos takiego jak uczucia wyższe. I właśnie ci powinni wyginąć.

Gość gość
Nie jesteśmy bezrefleksyjną częścią natury. Zresztą nawet zwierzęta wykazują cos w rodzaju solidaryzmu społecznego, współczucia i odruchów pomocy. Zwyrodniali ludzie to właśnie zaprzeczenie natury.

Gość cwańszy wygrywa
gość dziś uczucia i empatia w obecnym świecie to zguba, codziennie jest brutalna walka o przeżycie i jedni robią to lepiej niż inni, prawo natury

Gość gość
To życzę ci, żebys robił to gorzej niz inni i miał prawdziwe powody do samobójstwa.

Gość nie bajka disneya
gość dziś nieraz stada dzikich zwierząt razem bronią się przed drapieżnikiem, ale gdy słaba jednostka zostaje schwytana to reszta ucieka i tyle tej dobroci, życie jest brutalne a nie jakaś bajka disneya

Gość gość
gość dziś Nic nie możesz nikomu życzyć, jest co jest i to trzeba zaakceptować, nie każdy jest przystosowany do obecnych warunków, a w przyszłości może to być ktoś inny niż obecnie, ewolucja w toku, i żadne życzenia, złe czy dobre, tutaj nie pomogą

Gość gość
Niektóre zwierzęta bronią słabą jednostkę i ją wyrywają z paszczy drapieżnika. Stado parzystokopytnych potrafi zdeptać krokodyla i wyrwać mu nadgryzionego kolegę. Tylko bezwartościowi i prymitywni ludzie tacy jak ty, głoszą prawo silniejszego.

Gość gość
Mogę życzyć i tobie jako złemu człowiekowi życzę źle.