Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem Europejką a mam lekko skośne oczy skąd?

Polecane posty

Gość gość

Nie są małe, ale takie lekko uniesione do góry zewnętrze kąciki :O Slysze czesto ,ze sa ładne, ale mnie sie jakos nie podoba ich skosnosc... Skad mi sie takie cos wzieło skoro jestem Polka?

Gość gość
Może twoja pra-pra-pra-babcia zapatrzyła sie na jakiegoś Tatara;) geny potrafia sie odezwać po latach.

Gość gość
Może ;) Generalnie to moja babcia była Ukrainką i może stąd? Ale przecież na Ukrainie raczej nie maja skosnych oczu :P

Gość gość
każdy w Polsce jest kundlem. nie jesteśmy czystą rasą. przeżyliśmy potop szwedzki, wojny z Tatarami, mieszanie genów ze wschodnimi nacjami.

Gość gość
Genetycznie jestesmy wymieszani. Nie istnieją juz praktycznie w Europie czyste typy "białe". A jak wiesz dawna Rzeczypospolita była tyglem narodów. Tym bardziej na wschodzie, skąd pochodzi Twoja babcia.

Gość gość
wojny z Rosją, Tatarami, Kozakami. wszystkie wojny niosły za sobą też niechciane ciąże. geny nam się bardzo mieszały na przestrzeni wieków.

Gość gość
Kobieto puchu marny znasz historie Polski? Historię zamierzchłych czasów zanim powstało takie państw jak Polska? Nikt ci tu w krótkim komentarzu nie odpisze wiec zabieraj sie z książki i poszperaj w Internecie zamiast zadawać głupie pytania na kafe.

Gość gość
No niby racja :) Poza tym bardzo łatwo się opalam, nie mam jasnej karnacji

Gość gość
To nie bycie kundlem, a skutek różnych okresów emigracji, wojen, przesuwania granic itp. Nie widzę w tym niczego złego. Ale spróbuj Młodzieży Wszechpolskiej i jej bojówkom wytłumaczyć, że hasła o białej rasie są bez sensu :P

Gość Namysłów województwo opolskie
Może masz przodków z chin Japonii Wietnamu

Gość gość
To nie są czasy zanim powstała Polska, lecz ostatnie 300 lat. I nie kazdy Tatar, czy Kozak musiał gwałcić. Istniały też zawsze małżeństwa mieszane. Która nie wdychała do filmowego Bohuna, niech pierwsza zaprzeczy :D

Gość gość
ja nie wzdychałam :p

Gość gość
9.38 No to Ciebie musieliby zgwałcić ;)

Gość gość
w Polsce ludzie mają skośne oczy bo to charakterystyczne dla słowian jest ja też mam i żyję

Gość gość
Też mam skośne, bardzo ładne, moja matka też, choć trochę mniej i u niej nie ma tego azjatyckiego efektu, bo ma worki pod oczami. Geny się odzywają po kilku pokoleniach...

Gość gość
skośne oczy to polskie geny są zobaczcie na polskie aktorki te z urodą typowo polską mają skośne oczy

Gość gość
tez mam skosne oczy; i znam duzo Polek ktore tez maja.

Gość gość
Wiele Polek ma bo właśnie geny sie wymieszały, skosne oczy sa charakterystyczne dla rasy azjatyckiej ,a nie bialej

Gość gość
Ty bardziej,ze zyjemy w Europie środkowej i wlasnie geny sie nam strasznie wymieszały, Niemcy są np bardziej czysta rasą,ale to tez sie zmieni za kilka lat przez imigrantów :P

Gość gość
W ogole to niedlugo na świecie czysto biała rasa to będzie rzadkość ...

Gość gość
czy masz w sobie tez instynkty mordercze? jesli tak to masz przodka Tatara

Polacy to są skośnookimi Japończykami! Wasabi, sake, arigato, konichiwa, siuto i hiroshima naghasaki!

Gość gość
9.28 . Już masz część odpowiedzi bo sama coś widać kojarzysz . A masz ciemne włosy ,ciemne oczy ? Jakie kości policzkowe -wystajace ? Napisz coś to damy Ci dokladne wyjaśnienie biologiczne i antropologiczne .

Gość gość
Masz korzenie tatarskie. Sa to silne geny, wychodza nawet po wielu pokoleniach. Tatatrzy zyli takze na Ukrainie.