Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rescator555

Mezczyzna ktory kocha !

Polecane posty

Gość
@gość dziś << Szukaj burku, szukaj :-).

Gość Tereska SZN11
Nie wiedzieliście , że Rescator to facet nie z rozdwojeniem a z roztrojeniem jaźni ? Spierdalał jak tchórz z topiku Wika , jakby mu dupę przypalali. Sięgnijcie do archiwum i przekonacie się. Gdyby rodzina czy znajomi się dowiedzieli się o czym farmazoni , to nie miałby życia.Wpierdol gwarantowany. W najbliższej okolicy by nie okazał się prędko. Żuliki z całej dzielnicy kopali by go w tyłek. Dlatego zwiał. Teraz pisze z niebieskiego , pomarańczowego podszyfa i ogólnie z pomarańczy.Czyli klinicznie roztrojenie jaźni. Czerpie chorobliwą satysfakcję jak kogoś podpuści lub skłóci. Nie wychyla się za mocno , same ogólniki. Boi się rozpoznania i napiętnowania , pamięta nauczkę u Wilka. Tam zabulgotał konkretnie , strach zmroził mu gówna w od//bycie.Wyjeżdża na saksy za granicę , jakby tam poszła o nim opinia , to pakowanie manatków. Jak widzicie wasz ulubiony Res to malutki zakompleksiony człowieczek.Kto widział w nim jakąkolwiek wyrocznię , ten niestety mylił się.To tylko ciut bardziej ogarnięty menel.

Gość gość
nawet wilk go uznał za oszołoma

Gość gość
Tak podejrzewałam , że to menel na utrzymaniu żonki lub świrnięty na przepustce ze szpitala dla czubów. Takich j*********h rozpierają porypane teorie , zupełnie jak jego.

Gość gość
Ten oszołom podszywa się pod kobiety i z pomarańczy pisze teksty pochlebne Rescatorowi. To dopiero żałosne indywiduum.

Gość gość
Teraz usuwa niewygodne . wyedytowane teksty.

Gość Tereska SZN11
Chcialam mu kiedys d******y, ale powiedzial, ze jestem za stara! Co z tego, ze za stara kiedy doswiadczona. Zaczynalam jeszcze za Gierka. Trzydziesci lat na autostradzie z kierowcami rumunskich TIR-ow ! W c***e moge przwiezc dwa kartony papierosow i nieraz to robilam. A on "za stara".Pewnie woli pieprzyc ta swoja lalunie!

Gość gość
smof, nie wtrącaj się :classic_cool:

Gość Tereska SZ11
Oczywiście to Rescator lub ktoś inny podszył się pode mnie o 17.57.Niestety , prawda w oczy kole. Nic z tego co napisał nie miało miejsca. Jak nie można inaczej , to robi się jak tchórz , z cienia i nożem w plecy. Z tego co napisałam wcześniej pewnie wywnioskowaliście , żeby to tchórz. Z rękoma do kobiet a kawałek chłopa mu stanie na drodze, to się jąka, ślini i spieprza. Taki to forumowy gieroj. Śmiechu warta kreatura. Tylko nie twierdźcie potem , że nie ostrzegałam.

Gość gość
Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody.

Gość gość
O qźwa . Ale szumowina. Smof daj spokój. Nie lub go dalej. Albo bardziej niż nie lub.

Gość gość
Tereska, dobrze znasz tematu Wilka..teksty też brzmią znajomo :D

Gość Rescator555
Teresko, jak mozesz sie tak wypierac. Przeciez wtedy mowilas, ze mnie kochasz. Co prawda bylas narabana jak meserszmit ruskim bimbrem, ale to u ciebie normalne, masz wprawe :-). I ladnie teraz tak wypierac sie w zywe oczy?

Gość
@Rescator555 dziś Wypad podszywie!

Oczywiście, że w związku jest ważne aby być dla drugiej osoby dobry, starać się uszczęśliwić... ale to wszystko powinno działać w dwie strony

Gość
@atreba88 dziś << No coz, to co napisales, to prawda! Oczywista oczywistosc :-).

Gość gość
Typowe chyba zachowanie Reksa. Czyli odsuwanie jak najdalej niewygodnych wpisów w temacie, żeby nikomu nie chciało się powracać do tekstu prawdy o postępowaniu Reksowatego , czyli chowanie głowy w piasek , zrzucanie win na innych i rozmywanie tematu. Reks chyba rzeczywiście nie ma za grosz honoru i odwagi cywilnej. Pomijając chamskie odzywki jego i innych o nim , to typ tchórzliwie unikający problemów, z chęcią pastwiący się nad słabszymi. Nie wyrósł z krótkich spodenek łobuza z podwórka. Pchnie dziewczynę czy staruszkę a przed silniejszym zejdzie z drogi , kłaniając się w pas i liżąc mu buty.

Gość gość muszka
gaska b dziś ufff bo juz myslalam ze bedzie rwanie skrzydełek cool.gif miłego muszko oczko.giflapka.gif x A to już było :( teraz mam skrzydełka z kevlaru :classic_cool: A wracając do porannej kawy parzonej przez Twojego lubego gąsko, to ja też miałam taki czas, w którym mój ówczesny luby, gdy wyjechałam studiować codziennie przychodził do mego domu rodzinnego i przemywał ropiejące łapki mojemu schorowanemu, staremu psu. Pomyślałam, że on musi mnie naprawdę kochać :) no i lubił gdy mu śpiewałam w aucie, a mój wokal zwykle nie spotyka się z uznaniem najbliższych 😭 :P

Gość gość
gosc 18:48 Co ty debilu wypisujesz?

Gość gość muszka
Jestem przeklęta i podobno mój śpiew zniesie tylko mężczyzna, który pokocha mnie prawdziwą miłością ;) Reszta ginie :(

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa.

Gość gość
fascynujące . Ja nic sobie nie wybielę, nawet zębów, anus to mały pikuś.

Gość Tereska SZN11
No to musisz koniecznie pozwolic, zebym go wylizala. Prosze, nie odmawiaj!

Gość gość
Walka na podszywy i podszywy podszywów. Masło maślane. I tak od pół roku. Zaiste , Rescator ma niewiele więcej do zaoferowania.

Gość gość
A niby co mialby ci zaoferowac? Przeciez szukasz tylko zadymy!