Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks lubią tylko i wyłącznie mężczyźni, a kobiety nie potrzebują go

Polecane posty

Gość gość

bo mają zerowe libido i jak idą do łóżka to tylko po to, aby osiągnąć jakiś cel ( złapać frajera na dziecko, zatrzymać go przy sobie itd.). O ciągłym bólu głowy już nie wspominając.

Gość gość
Znowu jakiś prawik-przegryw wypowiada się na temat seksualności kobiet, a nawet cycka w ręku nie trzymał. To już zrobiło się nudne...

Gość gość
Wina kobiet, że nie potrafi niczym do siebie przyciągnąć? Tego jeszcze nie grali. :D

Gość gość
Haha, dokładnie :) Co prawiki mogą wiedzieć na ten temat? Jasne, że lepiej powiedzieć szczerze facetowi, że nie idzie mu najlepiej w łóżku niż ciągle wymyślać. Niektóre kobiety za bardzo się cackają. Jak można powiedzieć Misiowi, że jest cienki w te klocki :) Trzeba udawać, że to demon seksu przecież ;)

Gość gość
Powinni zrobic na forum jakies zabezpieczenie uniemozliwiajace prawikom wypowiadanie sie tutaj...moze test inteligencji?

Gość gość
gość dziś Racja. :) Zresztą jak kobiety mogą nie mieć libido, skoro też mają testosteron? Fakt, że niewiele w porównaniu z mężczyznami, ale wystarczająco, żeby mieć włosy łonowe i ochotę na seks. Takie głupoty jak temacie może pisać tylko troll albo idiota. :D

Gość gość
Jak powiedziałam swojemu, że jest cienki, to zamiast się poprawić, to praktycznie unika seksu

Gość gość
To pisał jakiś sfrustrowany prawik. Może lżej mu się żyje jak trochę obrzydzi sobie kobiety.

Gość gość
12:36 to mu powiedz, że nie pisałaś się na życie w celibacie i zapytaj co ma zamiar z tym zrobić;)

Gość gość
To własnie faceci potrzebuja seksu, bo tak sa skonstruowani biologicznie i bez wydalenia nasienia po prostu fiksuja. Dla Was niewazne z kim, gdzie, byleby pobzykac kobiece cialo. Dlatego przemysl porstytucji ma takie wielkie powodzenie.

Gość gość
goowno prawda, jak się baby nie bzyka to ona głupieje.

Gość gość
(Jestem kobietą) Moim zdaniem kobiety ciągnie do seksu głównie ze względu na instynkt. Chcica jest, ale mniejsza w porównaniu z mężczyzną. Faceci zaś lubią ten sport, bo im jest autentycznie dobrze, nam mniej... Sam stosunek prawie nic nam nie daje. A bez nawilżenia to wręcz ból. Niby jak i po co mamy lubić seks, skoro nie daje nam takiej przyjemności?

Gość gość
I na ogół faceci są kiepscy. Ich trzeba obsłużyć, lód jak z p****la, wdzianko jak z agencji, słownik z rynsztoka. A oni? Włoży, wyjmie, koniec. Żadnej zabawy z łechtaczką, żadnych eksperymentów z kątami, pod którymi penis drażni ściankę pochwy. Tylko jego potrzeby się liczą.

No to ja jestem facetem, bo lubię seks i mam duże libido. Instynktu nie mam, faceta już złapałam, więc powinna mnie boleć głowa non stop. A nie boli.

Gość gość
To może zmień faceta :) Mojego nie kręcą takie klimaty;) Bawić się lubi i nie myśli tylko o sobie. Ogólnie lubimy eksperymentować. Nie rozumiem kobiet, które się tak poświęcają. Nic dziwnego, że później nie masz ochoty.

Gość gość
"Dla Was niewazne z kim, gdzie, byleby pobzykac kobiece cialo" X Nieprawda,wolę własną grabę niż "kobiece ciało" brzyduli.Może i faceci mniej wybrzydzają, ale estetyka ma znaczenie i ponizej pewnego poziomu nigdy nie zejdę.Nie musi być miss, ale szrek odpada.

Gość gość
Haze, też jestem facetem ;)

Gość gość
Nieprawda,wolę własną grabę niż "kobiece ciało" brzyduli.Może i faceci mniej wybrzydzają, ale estetyka ma znaczenie i ponizej pewnego poziomu nigdy nie zejdę.Nie musi być miss, ale szrek odpada. x Owszem i pewnie nie jestes jedyny, ale skoro mowimy o uogólnieniach, to jednak smiem stwierdzic, ze wiecej jest facetow, ktorzy bez seksu z kobiecym cialem fiksuja. Dlaczego nie ma prostytucji wsrod facetow i ogolnie rozwinietego biznesu w tej sferze? Bo kobiety nie sa tak zdesperowane biologicznie, aby chodzic na męskie k******. Tyle. Ilez jest facetow, ktorzy bez seksu zostawiaja swe kobiety albo je zdradzaja, a ile jest kobiet, ktore bez seksu potrafia zyc w zwiazku i byc szczesliwe?

Gość gość
Niby jak i po co mamy lubić seks, skoro nie daje nam takiej przyjemności? tez jestem kobieta i radzę ci - poszukaj dobrego kochanka

Gość gość
to chyba masz w łózku rybe a nie kobiete albo jesteś do niczego bo kobieta ktora ma dobre doświadczenia z seksem go lubi. Bo trzeba rozgraniczyć że jest potrzeba biologiczna by się rozmnozyć i chęć seksu tylko dla przyjemności..