Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres w Ciąży ??

Polecane posty

Gość gość

Cześć, prosze o porady w dzien owolacji kochalam sie z chlopakiem ( seks przerywany) dwa dni po bolaly mnie sutki potem piersi kulo mnie w podbrzuszu jeden test pokazal dwie kreski ale wiecej niz po5 min dwa kolejne negatywne ( moze dlatego ze bylam przed okresem ) okres niby dostalam chyba taki sam jak zawsze, ale wracając w nocy miałam skurcz łydek często mnie bola plecy, po okresie znowu czuje objawy ciąży uwielbiam kawe a teraz ogolnie nie zalezy mi zeby ja pic boli mnie podbrzusze i czesto sikam żyły na piersiach mam widoczne juz po owulacji wyszly, dziewczyny pomózcie czy to moze byc ciaza ?? Miala jakas podobnie tak strasznie boje sie robic testow

Gość gość
Dodam ze również mam wzdęcia, bardzo prosze o porady

Gość gość
Zajrzyj do książki od biologii i powiedz, która zapłodniona komórka przeżyje okres.

Gość gość
Okres w ciazy moze sie zdarzyc. kiedy uprawialiscie seks? seks przerywany nie jest metodą antykoncepcyjna, i jest spore ryzyko szansy na zajście w ciąże. Z reguły objawy pojawiaja sie po kilku tygodniach od zapłodnienia, ale niektóre kobiety moga je miec wcześniej. Brak apetytu na kawę może byc jedna z oznak ciąży, bo organizm jakby sam wie co jest dla niego niedobre. Żyły na piersiach tez moga byc objawem ciaży, tj częstomocz. Ale to wszystko nie musi oznaczać ciąże. Nie masz innego wyjscia jak zrobić test ciazowy.

Gość gość
Tak sie składa że znam przypadki kiedy kobiety nawet do 3 miesiąca miały krwawienie.

Gość gość
Tak wiem ze to nie jest żadne zabezpieczenie, to nie jest tak ze ja nie chce tej ciąży i na siłe szukam wytłunaczeń na te objawy, owszem boje sie ale nie załamałabym sie gdybym była nawet bym sie cieszyła. Dziwi mnie to ze nadal po okresie boli mnie lekko podbrzusze i żyły na piersiach nadal mam . I zastanawiam sie czy to moze byc ciaża ? Miała z was któraś tak ??

Gość gość
Seks najprawdopodobniej uprawialismy w dzien owulacji

Gość gość
17:50 17:56 Krwawienie - słowo klucz, a nie okres. Średnio ogarnięta osoba wie, co on ma na celu, więc nie nazywajmy krwawienia w czasie ciąży okresem.

Gość gość
Wiem że w ciąży ma sie krwawienie, ale nie jestem pewna czy jestem w ciąży dlatego nazywam to okresem.

Gość gość
Czy może ktoś wie coś więcej na ten temat ?