Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dobrze mi

Polecane posty

Gość gość

hej, kilka dni temu zaczęłam zażywać tabletki antykoncepcyjne vibin mini. Przy pierwszym opakowaniu czułam się świetnie, żadnych skutków ubocznych. Dopiero gdy zaczęłam zażywać 2 opakowanie zaczeło sie cos dziać. Przedwczoraj było mi tak nie dobrze, że prawie zwymiotowałam w busie, od kilku dni kręci mi się w głowie, czuję się jak pijana. Do południa miałam dobry humor, gdy wróciłam do domu od przyjaciela, nagle łzy mi zaczeły lecieć. Robiłam test, nie jestem w ciąży. Czy Wam też się tak zdarzało? Po jakim czasie to minie?

Gość gość
tabletki antykoncepcyjne bardzo szkodzą na urodę i na system immunologiczny.

Ja co prawda biorę Vibin, ale żadnych podobnych objawów nie miałam. Teraz panuje epidemia grypy żołądkowej, może to jej sprawka? Ja też się dzisiaj źle czułam... A najbardziej to mi było niedobrze rano.

Czasem organizm musi przywyknąć do tabletek zazwyczaj przy trzecim cyklu przyjmowania wszystko jest już unormowane i gdyby wtedy wystąpiły komplikacje powinnaś pójść do lekarza. Vibin mini ma małą dawkę hormonów, stąd możliwe zawirowania, ale ja tez obstawiałabym bardziej jakiegoś wirusa, albo pms. ;)