Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

cchem sie wyprowadziz膰 do chlopaka jednak mam problemy z mam膮

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Og贸lnie chodzi o to 偶e z moim chlopakiem mieszkamy w moim domu rodzinnym prawie rok , niestety sytuacja doprowazi艂a do tego, 偶e musimy sprzeda膰 mieszkanie (dodam 偶e moja mama mieszka w tym samym mie艣cie ze swoim ch艂opakiem ) po uznaniu 偶e trzeba sprzeda 膰 mieszkanie powiedzia艂a 偶e wynajmniemy jakie艣 inne .. tylko 偶e dosta艂am tak膮 opcje aby mieszkac z ch艂opakiem i z jego rodzicami bo w domu osobno maja ma艂膮 kawalerke jednak moja mama nie chce sie na o zgodzic bo mowi ze onna tez chce nieraz przyjechac i posiedziec a do nich nie bedzie jezddzic . I te 偶 dodaje do tego ze w razie k艂贸tni chce miec gdize wr贸ci膰. Mam 20 lat studiuje a jak tylko zaczynam temat o tym mieszkaniu to ona mowi mi ze ja mysle tylko o sobie a jej chce na z艂o艣膰 zriobi膰 ... jak jej wyt艂yumaczyc 偶eby zrozumiala 偶e wole mieszka膰 z jego rodzicami gdzie beda o wiele mniejsze rahunki niz jakby艣my wynajmowa艂y mieszkanie ( w kt贸rym i tak ona by nie mieszka艂a )

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gothic
R贸b jak uwa偶asz za s艂uszne. Podnie艣 argument wysoko艣ci rachunk贸w. Kwestia pieni臋dzy przemawia do ka偶dego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie raz ju偶 jej to m贸wi艂am , jednak ona ci膮gle sie upiera przy tym 偶e jak bedzie chcia艂a odpocz膮膰 to sobie przyjedzie i posiedzi jak ja bede na uczelni .. do niej nic nie przemawia teraz od 2 tygodni sa tylko k艂贸tnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie rozumiem problemu, jeste艣 pe艂noletnia, ca艂e 偶ycie b臋dziesz z matk膮 mieszkac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dodam , 偶e ch艂opak jest z Afganistanu i na szcz臋艣cie kompletnie nie rozumie co m贸wi mama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiem w艂a艣nie , tylko 偶e ona ciagle m贸wi 偶 nie b臋dzie utrzymywa膰 2 mieszka艅 bo gada 偶e i tak i tak wynajmie to mieszkanie .. dodam ze jak tylko mam jak chodze do pracy no i ze mam rente ktorej nie otrzymuje bo ona ja bieze i p艂aci rachunki itp ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Renta jest Twoja? Czy rodzinna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ch艂opak z Afganistanu hahahha jeszcze ciapaty do bolcowania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m贸j chlopak nie jet z Afganistanu ... komu艣 sie chyba nudzi i 偶arty sobie robi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jaki masz problem? zak艂adasz konto w banku, jedziesz do ZUS'u i sk艂adasz pismo o zmianie numery konta. ZUS przesy艂a Tobie rente, nie mamie, ona nie ma do niej 偶adnych praw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiem , tylko te偶 nie chce j膮 zostawi膰 bez grosza ... chcialam sie z ni膮 um贸wi膰 偶e by mi dawala ok 600 z艂 a reszta dla niej jednak ona nadal sie upiera przy swoim . a jak m贸wie o wyprowadzce to raz m贸wi 偶e to sie wyprowadzaj a raz 偶e ja nie my艣le o niej ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ona nie pracuje? 呕artujesz? A co bedzie jak skonczy si臋 renta? B臋dziesz j膮 utrzymywa膰? Dziewczyno pomysl troche o sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my艣le i chcem sie wyprowadzi膰 ... tylko 偶e jak ona m贸wi do mnie 偶e ja o niej nie my艣le i tylko o sobie ja juz nie wiem co na to odpowiedzie膰 ... nie wiem jak jej wbic to do glowy 偶eby nie wynajmowala tego mieszkania i 偶eby pogodzi艂a sie z tym 偶e ja sama chce decydowa膰 o swoim 偶yciu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty o niej nie myslisz, a ona o Tobie? Mysli, ze zyje za TWOJE pieni膮dze? Mog艂abys sobie co艣 od艂ozy膰 w trakcie studiowania, a przez nia nie bedziesz miec nic, bo ona zyje za TWOJE pieniadze, WSTYD.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja chce sie poprostu dowiedziec jak j膮 przekona膰 do tego bo juz wielu rzeczy probowal膮m i nic to nie da艂o ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty chyba nie rozumiesz, nie przekonasz jej, bo wtedy b臋dzie mia艂a mniej kasy dla siebie. Przesta艅 si臋 nia przejmowac jedx do ZUSu, zmien nr konta i rob co chcesz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
juz dawno bym to zrobila jednk fakt faktem jestem do niej bardzo przywiazana bo to ona mnie wychowala ... i chcialam poprostu z ni膮 na spokojnie porozmawia膰 i wszystko wyjasnic jednak wszystko konczy sie albo k艂贸tni膮 albo fochami ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro jestes taka przywi膮zana, to dalej si臋 z ni膮 u偶eraj i zyj tak jak ONA chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiedz jej, 偶e na razie dop贸ki studiujesz nie sta膰 ci臋 na p艂acenie rachunk贸w za wynajem i b臋dziesz do niej przyje偶d偶a膰, 偶eby nie musia艂a przyje偶d偶a膰 do ciebie. Jak sko艅czysz studia i zaczniesz pracowa膰, to wynajmiecie mieszkanie na osobno艣ci.

Udost臋pnij ten post