Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza4419

Opinie o kapsułkach Ariel i Lenor

Polecane posty

Gość iza4419

Kapsułki Ariel 3w1 tworzą idealny duet z płynem do płukania Lenor, zapewniając nieskazitelnie czyste i niezwykle świeże pranie. Wszytko to zgadza się niemal w stu procentach. Sama do tej pory używałam wyłącznie proszków. Wiele razy słyszałam, że kapsułka nie do końca się rozpuszcza. Przetestowałam i stwierdzam, że kapsułki to najlepsza rzecz na świecie. Koniec z rozsypującym się proszkiem dookoła. Wystarczy wrzucić kapsułkę do bębna i czekać na efekty. Pranie jest delikatne i świeże. A jak tylko poczułam piękny zapach prania w łazience byłam bardzo mile zaskoczona. Nawet pacjenci bardzo się dziwili, że moje ubrania tak ładnie pachną. Dlatego wszystkim polecam, aby sami się przekonali i świetnych efektach prania. Można doprać zabrudzenia już w 30 stopniach, i naprawdę pranie jest świeże i miękkie i delikatne! A wy drogie Panie używałyście wcześniej tych kapsułek? Podzielcie się swoimi opiniami.

Gość gość
uzywalam i jak dla mnie to za mocny zapach maja. :O

Uwielbiam kapsułki Ariel 3in1 Pods. Z nimi pranie jest przyjemniejsze. Kapsułki idealnie komponują się z płynem do płukania Lenor. Idealne połączenie.

Gość gość
Ja też je uwielbiam! Codziennie podkradam z szafki w łazience po 2-3 kostki i mam zdrową i pachnącą przekąskę w pracy. Polecam każdemu!

Gość bogblasz
Używam kapsułek i lenora i wiem że są niezawodne. Wróciłem z sanatorium po tygodniu pobytu..jak wszedłem do domu zapach Lenora unosił się w powietrzu. Oczywiście sterta prania ale żona poradziła sobie z nim, a dzięki temu że ten zgrany duet pięknie pachnie prasowanie jest bardzo przyjemne - nawet dla mnie:)

Gość gość
tak sie super polecam

Gość kasia34256
Osobiście jestem zachwycona zestawem Ariel+Lenor :) to idealna para, wszystko doprane, pięknie pachnie, jest miękkie i nie elektryzuje się :) pranie to przyjemność

Gość elkaja
Używałam i polecam. Ariel jak i lenor to idealne połączenie do prania. Oba produkty są skuteczne.

Używam kapsułek Lenora i jestem z nich 100% zadowolona! Moje pranie ładnie pachnie i zachowuje świeżość na dłużej!