Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinnam się bać o przyjaźń?

Polecane posty

Gość gość

Przyjaźnie się z taką jedną dziewczyna Tylko ze za każdym naszym spotkaniem boję się jak długo jeszcze będzie tak fajnie jak jest. Bo przyjaźniłam się z nią już jakieś pół roku temu ale jej chłopak powiedział jej żeby że mną nie rozmawiała i w ogóle z nikim bo będzie glupia. odkochala się w chłopaku A potem wróciła do swojej starej przyjaciółki z którą przyjaźniła się kilka lat zanim zaczęła się przyjaźnic że mną przez jakieś pół roku. No a teraz ta przyjaciółka zaczęła pić, palić, lizać się z przypadkowymi chłopakami i się już nie przyjaźnią bo ona nie chce mieć takiej patologii za przyjaciółkę I przyjaźni się że mną ale mam obawy że znowu zrobi to samo i wróci do niej Cały czas się spinam i martwię czy aby wszystko powiedziałam dobrze żeby przypadkiem nie stwierdziła że jestem jakąś głupią czy dziwna. A dzisiaj jakby tego było mało nazwała mnie jej imieniem I na tapecie w telefonie ma z nią zdjęcie Chociaż zdążyła ja już zmienić kilka razy od kiedy przyjaźni się że mną Wiem ze na razie że sobą nie gadają ale mogą przecież w końcu zacząć jeśli będą za sobą tęskniły Czy może przesadzam? Co ja mam zrobić bo wciąż czuje się głupio i boję się że ona wróci do tamtej dziewczyny... Pomożecie mi? Napiszcie swoje rady i spostrzeżenia co do tej sprawy bo naprawdę się martwię ;(

Gość gość
Przestałem czytać po kilku zdaniach. Ale brednie.