Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dbacie o swoje zwiazki malzenstwa

Polecane posty

Gość gość
kiedys dbałam -teraz już nie.....dbac musza obeje ,nie ma sensu gdy jedno się stara a drugie ma wszystko w nosie.Zazdroszcze relacji dziewczynie od wątróbki ,fajnie bo widać ze jedno za drugim w ogien by wskoczyło ....super

Gość gość
jesli ktos ma ciekawa osobowosc, nudnie z nim nie bedzie. Inwestujcie w swoj rozwój, bedziecie sie podobac i intrygowac.

Gość gość
My pracujemy oboj w innych miastach, z domu wychodzimy o 7 rano i kolo 18 wracamy... Weekendy mamy wolne. W tygodniu malo czasu mamy dla siebie, ale wszystko opiera sie na szacunku. Jezdzimy razem na zakupy spozywcze i ciuchowe, razem chodzimy na silownie i basen 2x w tyg., oprocz tego maz chodzi na silownie z kolega wieczorem a ja z kumpelami na fitness. Staramy sie razem spedzac czas. W wakacje robimy sobie pikniki sami na odludziach, zima spacery nawet w nocy. Moi znajomi i meza znajomi sie poznali, wiec czasem razem wypady robimy, do kina, na kregle, na kawe i piwo. I raz w mieaiacu jezdzimy gdzies na dobra kolacje we dwoje. Trzeba wszystko robic razem, planowac wakacje, weekend, rozmawiac o problemach itp., a bedzie dobrze.

Gość gość
Też tak miałam jak gośc z 10:37, zanim pojawiły się dzieci:) Teraz jedyne wspólne wyjścia to chyba tylko do kościoła, a i to nie zawsze;) Korzystajcie, póki możecie:)

Przez łóżko! Figi Elen to ten rodzaj metek, które idealnie dopasowują się do kobiecego ciała. Aby nie były nudne mają piękne koronkowe wstawki! Będziecie zachwyceni. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.