Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudii654

Mama uwodzi moich kolegów...

Polecane posty

Gość Klaudii654

Jestem młodą kobietą i nie jestem jeszcze samodzielna finansowo. Czasami zapraszam do domu kolegów aby np omówić jakiś projekt studencki. Niestety robię to niechętnie, ponieważ moja mama (trwa to już od kilku lat) za każdym razem zachowuje się dziwnie wobec moich kolegów. Wchodzi do pokoju, kiedy rozważamy nad zadaniem. Spogląda na nich maślanymi oczami, wypowiada sugestywne słowa. Koledzy są głównie studentami informatyki - są skromni, rzeczowi. Widzę, że takie zachowania wprowadzają ich w zakłopotanie. Próbowałam już rozmawiać o tym z mamą, ale ona nie widzi w tym nic złego. Nie uważa nawet, że jej sposób bycia odbiega od normy. Mam nadzieję, że mój temat nie zostanie uznany za prowokację. To jest sytuacja która powtarza się regularnie i powoduje, że wstydzę się zaprosić do domu kumpli...

Gość gość
No co robisz? Nic nie zrobisz. Twoja matka durna nie jest i dobrze wie co robi. A robi to co chce. Będziesz na swoim to nie będziesz musiała się do niej nawet odzywać. A kolegami się nie przejmuj, rodziców się nie wybiera. Nie wstydź się.

Gość gość
mój ojciec jest gorszy kiedyś przyprowadziłam koleżankę do domu a ten przy niej pierdną ale tak umyślnie więcej nikogo do domu nie przyprowadziłam może spotykaj się z kolegami gdzieś w kawiarni

Gość Klaudii654
No i zwykle się nie umawiam w domu tylko poza nim. Ale mam spory pokój, dobrą lokalizację. Czasem tak wychodzi, że najwygodniej spotkać się u mnie i nawet nie mam wymówki... A moja matka nie jest durna. Ogólnie jest ok, mogę na niej polegać. Tylko te sytuacje mnie zawstydzają. Nie rozumiem po co to robi, skoro widać, że moich kolegów to bardziej zawstydza niż kręci.