Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yigrek

Włosy

Polecane posty

Gość yigrek

Czesc dziewczyny! Czy slyszalyscie cos o stosowaniu naparu z nagietka lekarskiego na wlosy? Podobno po uzywaniu tego wlosy nabierają miedzianego odcieniu?

Gość SylwiaFluks
Nie słyszałam, gdzie go sie kupuje i jak to się robi? ja do włosów używam ziołowych szamponów z Venity, teraz mam pokrzywowy bo bardzo mi się zaczęły przetłuszczać włosy a taki szampon najlepiej pomaga.

Gość yigrek
Czytałam, że należy zrobić napar z nagietka lekarskiego i płukać początkowo po każdym umyciu włosów.

Gość yigrek
Oczywiscie taki nagietek mysle, ze jest dostepny w aptece badz w sklepie zielarskim.

Gość DragonsDen
Mój kolor stał się bardziej intensywny po szamponie z mlekiem i miodem Prosalon od Chantal. Znalazłam go w Hebe i nie oddam.

Gość Sarra89
Ja nigdy nie mam czasu na przygotowywanie takich rzeczy w domu, wolę kupic cos sprawdzonego i używać od razu. Ale ziołowe szampony uwielbiam, i ten Venity kupie na pewno! A są może inne z tej serii?

Gość gość
WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!! WON kvvvrwa twoja spamerska MAĆ!!!

Pisałam, juz gdzieś że ja zakochałam się w Petal Fresh, ale serio mi włosy po niej odżyły...maska i szampon, organiczne składniki to jest to co uwielbiam! Na bank npiszę o tym na swoim blogu

Gość Ajamaja
Moja najnowsza miłość to cała seria produktów z keratyną Sessio od Chantal. Nieziemskie rzeczy.

Gość MountainMonastery
Najlepszy szampon jaki w życiu spotkałam to Elastabion of Flosleka.

Ja wiele lat używałam tanich kosmetyków z supermarketów, ale ostatnio moja fryzjerka nieźle mnie obsztorcowała :) Teraz wkupiałm w aptece szampon i odżywkę L'biotica Professional Therapy - seria repair, bo włosy tak zaczęły mi się łamać, że to tragedia normalnie :(

Gość gość
Gdyby ktokolwiek szukał fryzjera to polecam sprawdzić na www.znanystylista.pl, Sama znalazłam Hedonist Hair we Wrocławiu. Na stronie mają chyba wszystkie salony w Polsce (ponad 18tys.), rzetelne opinie i do niektórych salonów można umówić się przez internet.