Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

antybiotyk zaropiale oczko

Polecane posty

Gość gość

Witam otóż w srode byłam z dzieckiem na doraźnej trzymała się za uszko i płakała lekarka zbadala gardlo i osluchala na uszko nawet nie wejzala przepisał antybiotyk zinnat ale powiedziała ze gdyby jutro było ok mam go nie dawać dodam ze miała katarek na Drugi dZień nic się nie działo nic nie bolała nie płakała więc nie dawalam jej antybiotyku a dziś jej zaropialo oczko nie wiem co zrobic czy poczekać czy znów jechać na doraźną

Gość gość
A ile ma dziecko?bo mój syn, gdy był młodszy, to często gdy miał katar, to rączka przyciągał sobie wydzielina z nosa do oka i robiło mu się zapalenie spojówek. Spróbuj przemywac oczko solą fizjologiczna, a nawet wpaść parę kropel do oka. Jeżeli ma baaaardzo duży katar, to ropiejace oczko to nic dziwnego, przecież łzy spływają kanalikami do nosa, a gdy nos jest mocno zatkany, to oczy też. Spróbuj z tą solą fizjologiczne, jeżeli nie pomoże, to do lekarza, dziecko dostanie kropelki z antybiotykiem.

Gość gość
Rok i 8 miesięcy ma lekko opuchnięte oczko ropy nie ma jak narazie i nie narzeka na oczko