Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o poprawianiu urody?

Polecane posty

Gość gość

Np med estetyczną? Kwas hialuronowy, botoks, powiekszane usta , biust itd? Lepsza jest naturalna uroda czy taka? Celowo pytam na tym forum ,a nie na chirurgii plastycznej bo chce poznac zdanie osob ktorych moze niekoniecznie to dotyczy lepsze delikatne zmarszczki i naturalny wyglad czy gladka buzia jak u niemowlaka, ale jakas tam sztucznosc?

Gość gość
Wszystko jest dla ludzi pod warunkiem że zachowa sie umiar.

Gość gość
kolejny sztuczny temat majacy na zadanie wspomaganie portalu

Gość gość
11:01-Dlaczego stuczny?? :D Poprostu jestem ciekawa co myslicie bo myslalam np o powiekszeniu ust, ale sie troche boje i jestem ciekawa jakie macie zdanie

Gość gość
no i 11:01 mi zabiła temat, dzieki :P

Gość gość
delikatne poprawki czemu nie. najgorzej jak masz kase a nie mozesz miec np. wstrzyknietego kw. hialuronowego z powodu przeciwwskazan zdrowotnych :O

Gość gość
Powiększanie ust jest w porządku pod warunkiem że naturalne są wąskie, a zabieg da delikatny efekt. Glonojadom mówimy NIE! Ja z takich "poprawek" zafundowałam sobie mezoterapię igłową, wypełnienie zmarszczek kwasem hialuronowym i makijaż permanentny brwi. Dzięki tym zabiegom twarz wygląda na bardziej świeżą i wypoczętą.

Gość gość
Sama ma duzo pozmieniane, ale od kwasu i sylilonu trzymam sie daleko

Gość gość
Normalna sprawa o ile zachowa się umiar. Usta glonojada wyglądają tandetnie:O Jeśli chcesz sobie powiększyć to zrób to tak, żeby dalej wyglądały naturalnie i żeby pasowały do reszty twarzy.

Gość gość
Poprawianie urody jest teraz przecież na porządku dziennym jak w TVN się słyszy od specjalistów od poprawek, że matki zadbane i swoje dzieci powinny ciągnąć do salonów kosmetycznych to mnie nic nie zdziwi. Ja osobiście jeśli chodzi o kontakt z zabiegami estetycznymi jak na razie jedynie depilację laserową (http://www.beauty.com.pl/)nóg i jestem zadowolona, nie sądzę bym się przekonała do botoksu, kwasów itp wolę się starzeć naturalnie :)

Gość gość
Ja uważam, że to nic złego jeśli robi się to w granicach zdrowego rozsądku. Sama chodzę co jakiś czas do gabinetu medycyny estetycznej www.piotrromanczuk.pl w Stargardzie i efekty są widoczne, ale wygląda to naturalnie

Gość gość
Jeśli można sobie pomóc korzystając z wiedzy i możliwości dzisiejszej medycyny estetycznej - to czemu nie? Wszystko jest dla ludzi, byle z umiarem i świadomie. Najlepiej korzystać z porady sprawdzonych specjalistów, którzy mają doświadczenie i wiedza jak to bezpiecznie robić. Polecam: http://estivance.pl/

Gość gość
Ja jestem za. Wszystko jest dla ludzi. Jak człowiek jest młody i jędrny, to o tym nie myśli, ale jak stuknie 40-tka... to jednak te tematy sa coraz bliższe. Zawsze lepiej wyglądać dobrze, niż źle! :-) Bardzo dobra jest klinika Wellderm, tam są genialni specjaliści!

Gość gość
W welldermie mają fajne całe pakiety zabiegowe. I bardzo podoba mi się baby botoks - delikatniejsza wersja popularnego zabiegu. Polecam!

Gość gość
Nie widzę nic złego w poprawianiu urody. Jeśli jest taka potrzeba i możliwości, to czemu nie? Ja na przykład robiłam sobie powiększanie ust kwasem hialuronowym i lekki botox. Lepiej wyglądam i lepiej się czuję. Polecam dr. Franciszka Strzałkowskiego - jest genialny! Specjalnie dwa razy w miesiącu przylatuje z Niemiec do Warszawy, żeby robić zabiegi (w Wilanowie, w salonie panipani ).

Gość gość
Ja jestem bardziej za szeroko pojęta pielęgnacja, a nie poprawianiem urody. Bardzo lubię wszelkie zabiegi nieinwazyjne. takie, które są alternatywą dla liftingu chirurgicznego. Polecam super pakiet odżywczo-liftingujący: http://bonzai-spa.pl/zabieg/pakiet-odzywczo-liftingujacy/ Jestem z niego naprawdę zadowolona.

Gość gość
Można, byle nie za bardzo! :-) Ja robiłam sobie lifting Maximus – zabieg wykorzystujący technologię trójpolarnej fali radiowej. Podczas zabiegu pobudzone włókna kolagenowe kurczą się, tkanka tłuszczowa ulega redukcji a skóra staje się jędrna i napięta. Zabieg może być stosowany na całe ciało, więc można naprawdę osiągnąć fajne odmładzające rezultaty. Polecam! Ja chodzę do Rituals SPA na Narbutta.

ja zawsze miałam negatywne nastawienie do wszelkich spa i operacji plastycznych ale ostatnio odkryłam u siebie w mieście (jestem z Poznania) najlepsze SPA na świecie! mąż kupił nam cały dzień tam z okazji rocznicy ślubu i było naprawdę wspaniale. oni maja w ofercie fajne rzeczy i np takie pakiety na specjalne okazje :) to się nazywa good time day spa zobaczcie sobie http://www.goodtimedayspa.eu/oferta

Gość gość
Ale to się wcale nie wyklucza. Profesjonalnie wykonany zabieg daje zupełnie naturalnie wyglądający efekt. Wiem co mówię bo miałam niedawno zrobioną lekką korektę nosa takim kwasem http://www.techderm.pl/ . Pewnie zmyliły cię zdjęcia pań zrobionych na "barbie". To jest kwestia nietypowego gustu, a nie jakichś właściwości takich zabiegów. Same tak chciały wyglądać. Z botoksem jest problem taki, że paraliżuje mięśnie odpowiedzialne za zmarszczki mimiczne, więc to rzeczywiście może trochę dziwnie wyglądać. Przy dobrze zrobionym subtelnym wypełnieniu kwasem nikt ci nie powie, że coś sztucznie wygląda.