Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zle sie dzieje na swiecie

Polecane posty

Gość gość

Nasze dziecki kiedys wnuki beds uczestniczyc w potopie szwedzkim po tym co teraz sie wyprawia na tym swiecie...duza czesc osob znajomych wraca do Polski

Gość gość
Ja sie boje o coreczke, w jakim swiecie przyjdzie jej zyc... Naprawde mam czarne mysli jak o to chodzi, ten okropny islam wszystko zaleje niedlugo

Gość gość
Tu masz racje tez man dwie fotki jedna 2 lata druga 5 I nie wiem jak zycie potoczy sie dalej dla nich

Gość gość
Coreczki mialo byc

Gość gość
Życie dla naszych dzieci nie będzie niczym przyjemnym.

Gość gość
To jest straszne, tyle lat wzglednego pokoju a tu takie wydarzenia na swiecie. To jest juz bardzo blisko nas, nie chce myslec co bedzie za kilkanascie lat, nie wyobrazam sobie tego ze jakis z****y arab mialby skrzywdzic moje dziecko

Gość gość
Uważam, że religia która została napisana przez chorego człowieka w islamie jest niereformowalna. Ci ludzie nigdy się nie zintegrują z inną religią. To jest jak sekta. Gość napisał sobie prawo takie żeby facetowi w ich chorym świecie było dobrze. Powiem tylko tyle, żaden Bóg czy to chrześcijański czy muzułmański nie nagradza morderców on ich smaży w Piekle. Bo piekło istnieje w każdej religii.

Gość gość
Dokladnie. Jeszcze ten ich prorok pedofil :-/ co sie dziwic ze gwalca dzieci jak ob tez to robil, kobieta jest u nich gorsza od kozy. Ja nie mowie ze katolicyzm jest super bo sama w sobie jako religia tak tylko ksieza ja wypaczaja ale nawet mimo to w biblii nie ma takich glupot jak w koranie ktory te pustaki po swojemu sobie tlumacza. To nie jest religia pokoju i nigdy nie byla, oni uwazaja ze kazdy niemuzulmamin to niewierny pies. Chore po prostu

Gość gość
DOBRZE ZE MIESZKAM W POLSCE...