Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byłam dzieckiem to miałam zawsze plastikowe tanie barbie

Polecane posty

Gość gość

bo te gumowe orginalne były bardzo drogie i moich rodziców nie było stać, bogatsze koleżanki miały te orginalne i było mi przykro.. tak mi się przypomniało bo właśnie kupiłam siostrzenicy na święta orginalną lalkę z monster high za 140 zł

Gość gość
Ja nie mialam w ogole lalek, wiec nie jecz nie mialas tak zle!

Gość gość
Te lalki monster high są oblesne :O lalki barbie ideał kobiety,zgrabna,długie wlosy...ładna buźka,monster high to koszmarki... No i ciesz się,ze mjalas cokolwiek jak ktoś wyżej wspomniał. Ja nie miałam.

Gość gość
wiem, ja się cieszyłam nawet z tych plastikowych, ale wiecie że dzieci potrafią być okrutne i często mi docinały że moje nie są orginalne bo mają plastikowe nogi i ręce

Gość gość
no mi też się nie podobają te z monster, ale jest na nie moda i dziewczynki je kolekcjonują, cieszę się ,że moja siostrzenica może je mieć i nie odstaje przez to od innych

Gość gość
No wiem o co chodzi dzieciaki sa podle to fakt.. Kiedys i tak chyba to bylo na mniejsza skale bo malo kogo bylo stac na cos drozszego,ale teraz jak noe masz calej kolekcji tego co akurat jest na topie to jestes nikim... przykre to

Gość gość
kiedyś też tak było, pamiętam jak "koleżanka" do mnie kiedyś przyszła i po chwili powiedziała ,że idzie do domu bo mam głupie zabawki, a ja miałam te z niższej półki