Gość zjawa40 Napisano Marzec 25, 2016 No i co słychać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Marzec 25, 2016 stare k.wy nie chca zdychac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmora 45 Napisano Marzec 25, 2016 http://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/BBqmZ1N.img?h=373&w=624&m=6&q=60&o=f&l=f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Marzec 25, 2016 Zależy, gdzie ucho przystawić ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 Rmf Fm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Marzec 25, 2016 Przygotowania do Świąt, trochę wolnego. A co ciekawego u Ciebie, Zjawo? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Marzec 26, 2016 U mnie podobnie, w zasadzie już wszystko gotowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Marzec 26, 2016 No to super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Marzec 28, 2016 Fajnie, że super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Marzec 29, 2016 Fajnie, że fajnie, że super. Jak tam po Świętach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 szczery przyjemniaczek o kulturze pieska leszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Marzec 29, 2016 Szkoda, że się skończyły. Wiosna, jest cieplej i trochę słońca, zmiana czasu na letni - lubię tę porę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Marzec 29, 2016 Tak, jest przyjemnie, wiosennie, miło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Marzec 31, 2016 A jak życie, wszystko ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Marzec 31, 2016 Codzienność, obowiązki, daję radę, raz jest lepiej, raz jest gorzej, jakoś leci, wiesz, jak to życie. A u Ciebie? Wszystko gra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Marzec 31, 2016 W porządku. Bez istotnych zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 1, 2016 To dobrze, że wszystko jest u Ciebie tak, jak powinno być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 4, 2016 Jak tam weekend ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 4, 2016 Dobrze, w domu, poza domem, szkoda, że tak szybko minął, ale ogólnie odpoczęłam :-) A co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 4, 2016 srać mi się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 a ja mam zatwardzenie chyba lykne tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 jak nie sraczka to przemarsz wojska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 5, 2016 Spokojnie, leniwie. W tym tygodniu dużo obowiązków i wyjazdów do dużego miasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 5, 2016 Wyjazdy do dużego miasta...hmmm...pracowity tydzień, nie będziesz się nudził, to chyba dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 6, 2016 Tak, to dobrze. Coś się dzieje, to fakt, ale nie lubię dużego miasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 6, 2016 nawpiep/rzałam się pomidorów i sram jak najęta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 6, 2016 Jak mus, to mus....przeważnie robimy to, co musimy, a nie to, co lubimy lub co nam się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strawberry16 Napisano Kwiecień 8, 2016 11:15? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2016 myślałam, że zjawa to facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjawa40 Napisano Kwiecień 11, 2016 Od piątku do niedzieli wieczór poza domem. Dopiero dziś odczytałem tekst. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach