Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojemu facetowi podobają się tez wulgarne gołe a la doda

Polecane posty

Gość gość

Ja zupełnie nie przypominam tej kobiety w obycia. Dlaczego na kobietę nie wybrał sobie takiej jak ona?

Gość gość
Bo, Kochana, są kobiety, na które facet lubi sobie tylko popatrzeć ... ale nigdy nie chciałby takiej do poważnego związku czy za żonę. Z nami, kobietami jest chyba podobnie ... ja też lubię popatrzeć sobie na ładnie umięśnionych i wyrzeźbionych facetów, ale nie wyobrażam sobie życia u boku takiego "miłośnika siłowni" :) Nie martw się ... bo nie ważne gdzie facet nabiera apetytu, ważne, że jada w domu ;)

Gość gość
A to lobuz z niego, przytulam.

Gość gość
A to akurat jest dziwne bo moj dody nie znosi, uwaza, ze jest bardzo meska. I z wygladu i z zachowania Gdzie i tak wiem kto mu sie podobal. I tez ta osoba roznila sie ode mnie ;)

Gość gość
Haha dobre sobie... Podoba mu sie Doda-ogolnie bezpośrednia i seksowna kobieta-ale jest z Toba/przeciwieństwem jej, dlaczego? Bo nie miał na tyle jaj zeby szukać i zdobyć taka kobiete. Znasz te przysłowie-ja sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma??? A pisanie o tym ze nieważne gdzie sie nabiera apetytu to zakrzykiwane rzeczywistości. Dla nikogo by nie było fajne gdyby facet napalal sie na inne laski i przychodził do domu nabuzowany myślami o nich a jedynie ulżył sobie na tej innej, żadnej zonie.

Gość gość
To zależy w jakim aspekcie mu się podoba. Jeżeli np. ma myśli typu z ciekawości zobaczyłbym jak z taką jest, to nie masz czym się przejmować. A jeżeli ogólnie podobają mu się takie laski, na takie zwraca uwagę to raczej przykre. Ale co mu się podoba w laskach typu doda? Wygląd czy sposób zachowania? Bo może nie chodzi o styl ubierania a o jakiś konkretny sposób zachowania. Może chodzi o bezpośredniość? I może dla niego masz to w sobie. A czasami faceci widzą w nas to czego my nie widzimy. I piszę to całkowicie pozytywnie.

Gość gość
14:56 nie zablysnelas. Z wyglądu jestem ładna kobieta i na tle np.takiej Dody nie mam żadnych kompleksów. Bardziej chodzi mi o jej zachowanie, ja taka nie jestem więc nie rozumiem jak mógł związać się z kimś kulturalnym i ubierającym się nie tylko w kuse kiecki. Tak się składa że przede mną spotykał się z jakąś blond taką hmm jak doda ale powiedział mi ze że swiruskami nie będzie. A jednak jak ktoś hejtuje Dodę to on broni tej medialnej lasi gościnnej w kroku. Żeby nie było ja jej nigdy nie hejtuje bo mi ona nie przeszkadza ale zastanawiam się nad hipokryzja mężczyzn. Popatrzę na takie to pierwsi, pochwalić, ale do związku to jyz takiej nie chciał. Mówię o moim. Ja jestem brunetka długie włosy ładne rysy i duże piersi ale zachowaniem odbiegam od chamek

Gość gość
A jednak umówmy się ona klnie co drugie słowo i bije kobiety i ogólnie wulgarna baba choć ładna to prostak