Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KwL

Czy ja jestem jakiś dziwny? Czy tak traktuje się faceta który się stara?

Polecane posty

Gość gość
po prostu jak chcesz z nią być powinieneś ją traktować zgodnie z jej naturą ,wracasz z pracy i zajmujesz się swoimi zabawkami a nie nią ,z nią sypiasz i tyle

Gość gość
Chciałbym mieć takiego faceta, który tak się będzie o mnie starał.... I na pewno bym to bardzo doceniła. Chłopie wiej póki czas, bo po ślubie będzie jeszcze gorzej. Jak odejdziesz to może Twoja kobieta zrozumie jaki skarb straciła.

Gość KwL
Nie, nie pogonilem. Kocham ją ponad wszystko, ale ta sytuacja mnie zalamala. Nie napisalem wam wszystkiego. Trzy dni wcześniej podczas wybierania kwiatów do kościoła ona wzięła taki katalog duży, ja się średnio znam na kwiatach wiec mowie żeby ona wybrała, a ona ze nie i wszystko na być razem, to ja wybieram z nia. Najpierw się mnie pyta jaki kolor, to ja mówie ze fiolet, ona ze nie bo coś tam, potem jaka wiązanka na ławki, ja mówię że taka a ona ze nie bo cos tam... potem nie wytrzymałem i jak zapytala jaki ma mieć bukiet to nie wytrzymalem i powiedziałem ze mi wszystko jedno i niech sama wybierze. Wtedy się poplakala i do dziś się nie odzywa... myślałem że po tym obiedzie przejdzie ale widzicie ze nic z tego :-(

Gość gość
Jakby moj tak pamiętał, to po pupie calowalabym go. Roszczeniowa ksiezniczka. Wypisz sie poki nie jest za pozno.

Gość gość
do autora: kochasz idiotkę, która większą wagę przywiązuje do detali na ślubie, niż do twoich starań i chęci pomocy. drobiazgowe kobiety są okropne. przeczytałam wszystko i uważam, że nie masz sobie nic do zarzucenia. na twoim miejscu bałabym się, co będzie po ślubie. ta kobieta jest żałosna, a będzie jeszcze gorzej. serdecznie współczuję jędzy.

Gość gość
Bez przesady, nie kazda lubi szopki i ą, ę romantiko gesty. Ja wolę jak facet w domu posprząta, pranie wstawi i pójdzie po moją ulubioną czekoladę :P Nie musi robić nie wiadomo czego. Więc też nie wrzucajcie wszystkich bab do jednego worka. Ale po pierwsze skoro planuje się ślub to się zna swoją kobietę wiec się powinno wiedzieć co ona lubi. Po drugie, trzeba się szanować, bo się dostaje to na co sami pozwalamy. Ile kobiet tkwi w toksycznych związkach? Własnie dlatego, bo się nie szanują, nie znają swojej wartości i trzymają się na siłę. A babka przypomina mi pewną kobietę z tematu na kafe. Ona była wielce obrażona, że facet nie przejmuje się ślubem tak bardzo jak ona, że właśnie nie chce wybierac z nią rzeczy etc. Takie histeryczki mogą sobie zapamiętać ten moment i potem się odgrywać

Gość gość
autorze a ja ja rozumiem. moze dlatego ze sama ostatnio podobnie sie zachowalam. zamieszkalam z facetem i bardzo bardzo sie z tego cieszylam. wybieralismy meble i on tez w ktoryms momencie powiedzial wybierz co chcesz mi wszystko jedno. niby nic a ja poczulam sie jak idiotka bo odczytalam to tak ze ma to w du.pie. nie odzywalam sie i bylo mi baardzo przykro. potem on tez zrobil mi niespodzianke i zrobilam jak twoja. i do sedna: chcialam zeby poczul jak to jest byc tak olanym ona na pewno cie kocha jak ja kocham swojego ale widac mamy podobne charaktery. nie rob juz tak ze wychodzi ze to jej bardziej zalezy to nie bedzie czula sie upokorzona

Gość gość
No tak ty ja olales wczesniej i zraniles ale miala zesikac sie ze szczescia gdy ty sie postarales :)

Gość gość
Żyjecie bezbożnie, to się nie układa. Dziś Ścisły Post, a Ty mięso podajesz? Chyba, że nie wierzysz, ale wtedy nie dziw się, że się nie układa. Serio.

Gość salko
inny ją ora:)

Gość gość
Jak się nie potrafi rozmawiać, to zwykle są problemy. Naucz się rozmawiać z kobietą, z którą jesteś spokojnie bez strojenia fochów, mówienia: "wybierz co chcesz" "mnie wszystko jedno". Powiedz, że nie potrafisz wybierać, dlatego tak powiedziałeś. To nie jest powód do "cichych dni i strojenia przez tą kobietę fochów w stylu: jak ty tak mnie, to teraz zobacz jak to boli. Tak robią nierozgarnięci ludzie, a nie ludzie, którzy planują ślub i chcą ze sobą spędzić ileś tam lat. Nauczcie się oboje ze sobą rozmawiać bo nawet, jeśli dojdzie do tego ślubu, to to małżeństwo nie przetrwa próby czasu, zrani was oboje.

Gość gość
może zacznij ogień ogniem zwalczać. Trzeba bylo jej powiedzieć " w d***e mam te zaproszenia" i iść na piwo.

Chcesz kupić nietypowy prezent? Takim na pewno będzie piękny zegarek na łańcuszku! Będzie to pomieszanie stylu dawnego ze stylem nowoczesnym! Produkt ten jest dostępny w sklepie internetowym CoZaCena - www.cozacena.pl w rewelacyjnie niskiej i korzystnej cenie.

Gość gość
I jak tam autorze po ślubie? :)

Gość gość
A zapytales dlaczego jest taka?czemu odrazu oceniacie ze roszczeniowa ksiezniczka skoro nie znacie jej ani jej myśli i powodów?

Gość gość
Chamstwa nie wyplenisz to zwykła prostaczka.

Gość Dobrze ci radze olej ją
Chamka prostaczka kretynka debilka niewdzieczna suka głupia puszczalska d***** i szmata..kopnij ją w d**e i szukaj normalnej

Gość Marcin33v
Sam osobiscie nie robie takich rzeczy jak Ty autorze, bo nie ma we mnie tyle romantyzmu. Jednak ten Twój pomysł wykonanie jest po prostu fajny i kazda normalna osoba zareagowałaby usmiechem i byla z tego zadowolona. Kobiety tutaj mówiące " jakbym zobaczyła faceta w krawacie to bym sie zasmiala " to zapewne podobienstwe Twej kobiety. Za jakis czas beda zakladac pierdyliard tematow typu " Boze ale moj facet się o mnie nie stara". Dramat. Niestety autor będzie w to brnąć bo ja kocha ale to juz jego wybór.