Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyszly maz ma bardzo malo plemnikow

Polecane posty

Gość gość

Witam jak w temacie moj przyszly maz zrobil badania I okazalo sie ze ma tylko 1.80 mln plemnikow przy normie 40mln budowa prawidlowa ale rych postepiwy tez fatalny 10 procent przy normie 50. Czy da sie to leczyc ? Czy komus z was udalo sie lub nie udalo. Ja marze o duzej rodzinie zycie bez dzieci dla mnie nie ma sensu a on tak kiepskie wyniki prosze poradzcie czy komus udalo sie lub nie z podobnymi wynikami

Gość gość
Prawdopodobnie często dochodzi u niego do wytrysku (onanizm lub sex ) Prawdopodobnie robi to kilka razy dziennie i organizm nie nadąża z produkcją plemników

Gość gość
Czy często spuszcza się w tobie?

Gość gość
może po prostu prowadzi zły tryb życia albo tak jak wskazały osoby wcześniej często ma wytrysk i tych plemników jest mniej. Wyniki można poprawić za pomocą diety czy różnych suplementów. Facetom nasienie może sie też pogarszać z wiekiem. Co do tego twojego "życie bez dzieci nie ma dla mnie sensu" to proponuje zweryfikować ten pogląd trochę. Prawda jest taka że dzieci przychodzą i odchodzą a to z mężczyzną układasz sobie życie. A to życie może przynieść różne niespodzianki. My z mężem kiedyś chcieliśmy mieć dzieci ale nie udawało się i to było frustrujące. W końcu postanowiliśmy sobie inaczej ułożyć życie zamiast ciągle myśleć o tym dlaczego nie wychodzi. Dziecko pojawiło się po 8 latach.

Gość gość
Witam faktycznie macie rację spytałam się go dokładnie i wyszło że co dziennie ze mną sie kocha zawsze wieczorem i rano przyznał się że średnio 8 razy dziennie się onanizuje i 4 razy w nocy to wychodzi 14 spustów na dobę Czy to normalne u faceta?

Gość gość
ja mam średnio 6 wytrysków na dobę i myślałem że to dużo a tu proszę po 14 mają