Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ambasadorkaLPM

Polecane posty

Gość gość

Po ciężkim dniu w pracy, uwielbiam kąpiel z użyciem kremowego żelu "Miód lawendowy" LPM, który idealnie nawiliża i odżywia moją suchą skórę. Nie dość, że czuję się odprężona to jeszcze ten piękny zapach żelu, który unosi się w łazience. Po kąpieli z tym żelem mogę zrezygnować z nawilżania skóry, ponieważ skóra jest dostatecznie nawilżona. Zdecydowanie polecam! To co jeszcze podoba mi się w tym żelu to opakowanie i jego kolor. Warto zaznaczyć, że te kosmetyki mają pH neutralne dla skóry. #ambasadorkaLPM

Gość gość
Dlaczego taka reakcja? Nie widzę w pierwszym wpisie niczego złego, natomiast poniżej i owszem. Nie wszystkim muszą podobać się określone kosmetyki. I to chyba dobrze, bo dzięki temu mamy różnorodność. Czasem warto spróbować czegoś innego choćby po to aby stwierdzić, że jednak to czego używaliśmy do tej pory jest jednak najlepsze. Ja, gdyby nie kampania nie zwracałabym uwagi na tę firmę, spróbowałam i faktycznie zapachowo jest ok. Dla mnie, nie na co dzień, ale jak znajduję trochę czasu (niestety rzadko) to po długim spacerze, kąpiel w tych zapachach jest przyjemna i relaksująca. Rozumiem, że po tym wpisie też mogę oczekiwać hejtu. Ale cóż. Czasami ludzie, którzy w życiu są niedowartościowani w internecie hejtują wszystko. A może właśnie kąpiel w Le Petit Marseillais wpłynie na złagodzenie myślenia i w rezultacie na zdrowie, bo hejtowanie wszystkiego grozi chorobami ukladu krwionośnego. Również #ambasadorkaLPM

Gość tusiailena
Niezwykłe zapachy to podróż w cudny świat #ambasadorkaLPM

Gość Cytryna94
Ja na przykład bardzo lubi marką Le Petit Marseillias. Tak jestem ambasadorka ale nikt mnie nie opłaca. To marka o cudownym zapachu i dobrej jakości #ambasadorkaLPM

Gość Renka_a
Jestem zakochana w żelu pod prysznic Le Petit Marseillais Mandarynka i Limonka. Jest tak świeży i lekki, że czuję w około siebie nieustanną wiosnę. Dodaje mi rano wiele energii i pozytywnego myślenia na cały dzień a wieczorem ukojenie i miły relaks. Nie wyobrażam sobie bez niego słonecznych dni :) Myśli stają się pozytywne i uśmiech nie schodzi mi z twarzy :)) Cudowny antydepresant na przesilenie zimowo-wiosenne :) #ambasadorkaLPM

Polecam żel pod prysznic MIÓD LAWENDOWY LE PETIT MARSEILLAIS,intesywny zapach, kwiatu lawendy, delikatnie myje skóre, pozostawia przyjemny zapach na długo, skóra jest miękka, nawilzona,polecam, #ambasadorkaLPM#

Gość gość
Uwielbiam po ciężkim dniu na uczelni wziąć prysznic używając do mycia żelu Le Petit Marseillais. Czuję się dzięki niemu odprężona i wypoczęta. Mam ochotę biec na imprezę. #ambasadorkalpm

Gość gość
Współczuję tym, którzy tak duże posty piszą - oczywiście nic nie wnoszące. Rozumiem, brak akceptacji własnej osoby, trudności w życiu codziennym. Bo przecież, aby nie denerwować siebie wystarczy w jasno zatytułowaną dyskusję/prezentację po prostu nie wchodzić. Ale jeśli w ten sposób ktoś kompensuje braki w sobie - trudno. Żal mi tych ludzi, którzy muszą się wyrzygać aby jakoś funkcjonować. Na szczęście produkty tej firmy fajnie pachną i nieprzyjemną woń rzygowin zamaskują.#ambasadorkaLPM#

Kiedyś w gazecie znalazłam próbkę żelu pod prysznic LPM i dzięki temu poznałam ich markę i kupiłam ich produkt:) Kupiłam wtedy białą brzoskwinię z nektaryną.Zapach obłędny:) Kolejny żel jaki kupię to będzie właśnie ten :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie:) #ambasadorkaLPM

Gość gość
Coś w tym złego, że ktoś kto lubi LMP o tym pisze. Ja lubię zapachy, każdy piękny, lubię moją gładką skórę. Coś w tym złego? Pozadr #ambasadorkaLPM

Gość Natalia NB
Ja nie mogę się doczekać, żeby wypróbować olejków pod prysznic od LMP :) Uwielbiam olejki i to jaka skóra po nich jest, ale te zwykłe to zbyt wiele zachodu, nigdzie nie można usiąść aż się wchłonie, bo wszystko brudne.. Olejek pod prysznic to idealne rozwiązanie! <3 #ambasadorkaLPM

Gość Anieg
ja też nie mogę doczekać się wypróbowania tych nowych olejków-i komplaetnie nie wiem na jaki zapach się zdecydować, podobają mi się wszystkie... Myślicie, że będą fajnie nawilżać i natłuszczać ciało? #ambasadorkaLPM

Gość cacauatlie
Uwielbiam ich produkty :) #ambasadorkaLPM

Gość gość
Uwielbiam te żele , mają świetne zapachy , mój typ to lawedowy, bardzo relaksujący . #AmbasadorkaLPM

Gość Kapi testuje
Mialam kiedyś żel i uwielbiałam wspólne prysznice :) ogolnie mam mało czasu dla siebie zatem tym bardziej doceniam każdą przyjemną chwilę :) nie mogę doczekać się kampanii! #ambasadorkaLPM

Gość LPM
Uwielbiam żele, są delikatne, wydajne, świetnie pachną a balsamy do ciała delikatnie pieszczą ciało #ambasadorkaLPM

zel pod prysznic MIOD LAWENDOWY uwodzi zmysłowym zapachem , wspaniale koi i nawilza skore pozstawiajac aure milego zapachu,relaksuje ,mnie przeniosl w kraine mojego dziecinstwa gdzie u babci poznalam zapach lawendy , ktory dzis odnajduje w zelu pod prysznic Miód Lawendowy .

Gość Katarzynakata
#ambasadorkalpm, Olejek arganowy i kwiat pomarańczy <3 olejek do kąpieli od LePetit Marselie, to najlepszy olejek jaki do tej pory miałam okazje stosować, skóra po nim jest doskonale oczyszczona, dodatkowo idealnie nawilżona, miękka i gładka w dotyku. Do tej pory po kąpieli nie miałam jeszcze uczucia tak dokładnie nawilżonej i gładkiej skóry jestem zachwycona i wrócę do niego jeszcze na pewno nie raz ;) Polecam :)

Gość gość
Ja też uwielbiam LePetit Marseillais ich kosmetyki są rewelacyjne:) szczególnie lubię KWIAT POMARAŃCZY, gdy pierwszy raz zakupiłam ten zapach spodziewałam się po prostu pomarańczy, jednak woń była i jest zupełnie inna, w rzeczywistośc***achnie bardziej egzotycznie a świeżość i lekka słodycz pomarańczy łączy się w zapach który pobudza zmysły. #ambasadorkaLPM

Gość Kamila1210
Zapachy jak dla mnie są super. Potrafią zrelaksować po ciężkim dniu.#ambasadorkaLPM

#ambasadorkaLPM niesamowity zel pięknie pachnie az się chce nim myc nuta pomarańczy i olejku arganowego niesamowite az poluje na następne zapachy tak slicznie luksusowo pachnie jak perfumy.Krem do rąk regenerujący tez super zostawia film na rece i jest gladka na długo!!!

#ambasadorkaLPM niesamowity zel pięknie pachnie az się chce nim myc nuta pomarańczy i olejku arganowego niesamowite az poluje na następne zapachy tak slicznie luksusowo pachnie jak perfumy.Krem do rąk regenerujący tez super zostawia film na rece i jest gladka na długo!!!

Gość gość
#ambasadorkaLPM Olejek z orzechów laskowych i mleczkiem pszczelim pod prysznic od Le Petit Marseillais nieziemsko pachnie. Bardzo dobrze się pieni, dobrze myje ciało pozostawiając je nawilżonym i odżywionym. Jestem zakochana w tym olejku!

Gość gośćczeresnie
#ambasadorkaLPM Uwielbiam to połączenie zapachów. przypomina lato i super relaksuje.

Gość Marczella6
Uwielbiam żele i olejki do kąpieli Le Petit Marseillais. Mają wszystko czego potrzebuję - zniewalający zapach, delikatność dla skóry i w to "coś" co sprawie, że mam ochotę na kolejny kosmetyk z LPM. #ambasadorkaLPM

Gość halinek77
Ja też testuję jako #AmbasadorkaLPM i jestem mega zadowolona z olejku,który mam przyjemność używać- Olejek orzechowy i mleczko pszczele: Czas kąpieli to chwila wyłącznie dla Ciebie – gdy się relaksujesz, możesz mieć pewność, że bogaty olejek nie tylko myje Twoje ciało, lecz jednocześnie otacza je opieką, tworzy luksusową pianę ,która otula ciało, pielęgnuje je i pozostawia przyjemne poczucie skóry pięknej, zdrowej i promieniującej blaskiem młodości.

#ambasadorkaLPM Jestem ambasadorką LPM od nie dawna.Co do produktów, które otrzymałam czyli olejku z orzechów laskowych i wosku pszczelego oraz odżywczego kremu do rąk mogę śmiało powiedzieć nie zawiodłam się. Zapach,który te kosmetyki roztaczają wokół siebie jest po prostu boski, a skóra jej delikatność, miękkość i gładkość po użyciu pozostaje na cały dzień.Nic dodać nic ująć Le Petit Marseillias stanęło na wysokości zadania co do jakości produktów jak i ich ceny.P.S. Moja mama oraz siostra już zakupiły Wasze produkty. Dziękuję Le Petit Marseillias.

Gość dominis1981
A ja zakochałam się w kremie do rąk LPM z masłem Shea, olejkiem arganowym i słodkimi migdałami. Pachnie zniewalająco. Lekka konsystencja kremu sprawia, że krem szybko się wchłania, pozostawiając ręce nawilżone i pięknie pachnące :) Jak do tej pory mój ulubienie od LPM :) ambasadorka LPM

Gość gość
#ambasadorkaLPM Ja obecnie testuję: - LPM olejek arganowy i kwiat pomarańczy do mycia ciała - boski zapach, mega nawilżenie, kąpiel z tym olejkiem to prawdziwa przyjemność, gorąco polecam, warto wypróbować - LPM odżywczy krem do rąk masło Shea, olejek arganowy oraz słodkie migdały - bardzo dobrze się wchłania, skóra jest dobrze nawilżona i miękka. Zapach - jak dla mnie zbyt intensywny :-(. Poprzednio testowałam LPM żel pod prysznic Pomarańcza i Grejpfrut, zapach super, nawilżenie skóry w 100%, naturalne składniki, tak się do niego przywiązałam, że zawsze muszę go mieć na półce ;-). Dodam, że jestem alergiczką, ale żadne produkty LPM mnie nie uczuliły, są w 100% naturalne - gorąco polecam.