Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze opiszcie wasze krwawienia i objawy ciąży

Polecane posty

Gość gość
A mam jeszcze jedno pytanie. Bo ciągle boli mnie brzuch jak bym znowu miała mieć okres czy to ewentualnir jeśli jestem jest jakieś nie pokojące ??

Gość gość
Gratuluję ;) a powiedz mi pobolewa cie podbrzusze ?

Gość gościnka58
Czasem gdy mam mdłości towarzyszy mi taki ból fakt dość irytujący :( przy pierwszej ciąży miałam bóle cholerne przy końcówce ciąży a na początku mniejsze a teraz też takie nieprzyjemne objawy mam więc to możliwe :D mogą się wydawać podobne do tych "okresowych" :p

Gość gościnka58
A powiesz mi kiedy ostatnio miałaś okres i co ile ci zwykle idzie, wiesz ile czasu temu :D

Gość gość
Właśnie od momentu kiedy skończył mi sie okres często boli mnie tak jakbym znowu miała dostać. Tez mnie orzy tym czasem mdli ale ja mam tak ze mdłości mam czesto.

Gość gość
Ostatni okres miałam 17 marca, cykle zazwyczaj mam 28 dni ale czasem sie troszme wahają ten akurat mialam reguralnie

Gość gościnka58
Jak tak piszesz to rzeczywiście może być ciąża bo ja mam podobnie bóle są choć miesiączka się już nie pojawia u ciebie to całkiem możliwe ;) Życzę powodzenia u mnie już miesiączki od ponad dwóch miechów ni widu ni słuchu więc mam pewność i mdłości się mnie trzymają :) Jeżeli jesteś w ciąży to życzę ci żeby ciąża upłyneła bez bólu bo wierz mi początek jeszcze się da znieść środek nieźle a u mnie przy końcówce ciąży był taki ból pleców że łoło ale warto to znieść dla maleństwa ;) wynagradza wszystko jak się o siebie dba to myślę że spokojnie nieprzyjemności sobie odejdą Pozdrawiam cię serdecznie :D Ja w tej ciąży zamierzam się też bardziej "ogarnąć" ważne żeby partner był spoko i dodawał otuchy :) dobrze że piszą że niekażda ma te pleckowe bóle ;) to i może mnie tym razem ominą i jeżeli.i ty przy nadziej to ci również tego życzę :D

Gość gość
autorko..zachcianki i oddpychacze od jedzenia kawy wystepuja później-duzo później mdłosci tez nie wkrecaj sie...

Gość gość
Jak ja chciała być w ciazy tez mialam wszystkie objawy ciągle i ciągle przez kilka miesięcy mimo ze testy uparcie i wrednie pokazywaly jedna kreskę mimo ze @przychodzila o czasie.nakrecalam sie jak diabli.pozniej sie rozchorowalam odpuscilam i wiesz co nawet jak @ nie przychodziła kilka dni nie pomyślałam o ciąży bo przeciez bylam chora odpuscilismy starania z kalendarzem w ręku wiec jak

Gość gość
autorko jestes załosna..wyczytałas sobie objawy ciazy ktos ci zwraca uwage, ze nie musza byc to objawy ciazy a ty dalej swoje po co jest ten temat testu nie zrobisz do gina nie pójdziesz najlepiej zeby kafe ci z fusów wywrózyło ze jestes w ciazy i najlepiej zamknac sie w swojej interpretacji, załozyc temat tylko po to zeby inni potwierdzali tez kiedys byłam w takiej urojonej ciazy jak sie starałam byłam co miesiac....

Gość gość
Nie wmawiam sb ciąży gdybym sie o nią starała wtedy mogłabym sb wmówić, poprostu nigdy wczesniej nie miałam ani żył na piersiach ani takiego bólu podbrzusza, chciałam poprostu zapytać o zdanie dziewczyn które być moze byly w podobnej sytuacji. Jeśli chodzi o te mdłości niestety w moim przypadku występują bardzo często nie zaliczam tego jako do objawu ciąży, jednak kiedy zaczyna mnie mocniej bolec brzuch one sie nasilaja. Tak samo z tym sikaniem nie moglam sb tego wmowic bo nie sikam w malych iloscicach tylko normalnir a czesto.

Gość gość
No i co autorko? Robilas test?