Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który ucieka przede mna

Polecane posty

Gość gość

Trzy lata temu podobał mi się kuzyn moich znajomych. Do tego stopnia ze postanowiłam z nim.sie umówić. Na spotkaniu było ok, ale ze sie nie odezwał więc po paru miesiącach czekania dałam sobie spokój. Widzieliśmy się przypadkowo on pytał co słychać i mówił że na pewno spotkamy się Ale widać było w tym taka rezerwę. Potem straciliśmy kontakt, ja się zakochalam w kimś innym, przeżyłam zawód miłosny i zakochałam się ponownie. W momencie kiedy zacZynałam kolejny związek on się odezwał z jakimś pretekstem. To było 1,5 roku po naszym spotkaniu. Nie rozmawialismy wprost Aleałam mu do zrozumienia że mogę się z nim spotkać ale raczej koleżeńsko. Chyba się obrazil bo od tej pory unika mnie jak ognia, a jak mnie widzi odwraca wzrok....ciekawe czemu. Mnie już przeszło zupełnie, nadal uważam że to fajny facet Ale nie pasowalibysmy do siebie zupełnie. Nie rozumiem tylko jego reakcji....

Gość gość
Nie próbuj zrozumieć :-) serio. Pewnie on sam nie miałby żadnego logicznego wytłumaczenia dla swojego "dzikiego" zachowania. Nie przejmuj się tym i tyle.

Gość gość
Może i tak...