Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cholewka_16

Le Petit Marseillais

Polecane posty

#AmbasadorkaLPM Polecam żele, mleczka i olejki do ciała Le Petit Marseillais. Po pierwsze są bardzo wydajne, konsystencja jest lekka i przyjemna. Po drugie, cudownie pachną - zapach utrzymuje się na skórze wiele godzin, pobudzają zmysły. Po trzecie - nawilżają, odżywiają i regenerują skórę. Są moim numerem jeden do obudzenia w sobie chęci do działania zarówno po męczącym dniu jak i na jego początku :)

Gość gość
Ja też uwielbiam LePetit Marseillais a szczególnie KWIAT POMARAŃCZY, gdy pierwszy raz zakupiłam ten zapach spodziewałam się po prostu pomarańczy, jednak woń była i jest zupełnie inna, w rzeczywistośc***achnie bardziej egzotycznie a świeżość i lekka słodycz pomarańczy łączy się w zapach który pobudza zmysły. Ostatnio miałam też okazję wypróbować podczas ostatniej weekendowej wizyty u teściowej,olejek z nowej serii argan i kwiat pomarańczy i wiecie co i tym razem się nie zawiodłam!!Olejek jest aksamitny, dobrze się pieni, cudnie pachnie...Po kąpieli skóra jest idealnie nawilżona przez długi czas. Ośmielę się napisać, że nie trzeba nawet kremować skóry po kąpieli! #ambasadorkaLPM

#ambasadorkaLPM Moim pierwszym żelem był żel o zapachu białej brzoskwini i nektarynki. Mój maz wie, jak go ubóstwiam i zawsze dba o jego zapas w mojej łazience usmiech.gif chyba nawet mi "podkrada", chociaż nigdy się nie przyzna, że użył babskiego żelu pod prysznic oczko.gif

Gość Lyanna
Nie spodziewałam się rewelacji po tych kosmetykach, ale muszę powiedzieć, że uzależniłam się od ich zapachu. Pachną wprost obłędnie. Krem do rąk jest super, dobrze się wchłania i świetnie nawilża. Żel pod prysznic dość wydajny. Testuję zestaw olejek arganowy i kwiat pomarańczy, ale jestem też ciekawa innych produktów. Jeżeli pachną tak jak mój zestaw to będę miała problem na co się zdecydować :) #ambasadorkaLPM

Gość halinek77
Ja też je polecam,a w szczególności ten-Le Petit Marseillais Olejek z Orzechów Laskowych i Mleczko Pszczele nie tylko oczyszcza skórę, ale też pielęgnuje ją, dzięki kompozycji składników pochodzenia naturalnego. Formuła naturalnego olejku o delikatnym zapachu pozostawia Twoją skórę nawilżoną, odżywioną i jedwabiście miękką.‪#‎AmbasadorkaLPM‬!!!

Miałam przyjemność zostać Ambasadorką LPM i testować jedną z nowości dostępnych na rynku czyli odżywczy Krem do rąk z olejkiem arganowym i masłem Shea.Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona działaniem.Krem wchłania się od razu nie pozostawia tłustej warstwy i odżywia dłonie.I jeszcze do tego pięknie pachnie.Tak więc jeśli borykasz się ze suchą skórą dłoni to polecam odżywczy krem LPM:) :super: :AMOUR: #AmbasadorkaLPM

Gość gość
Testowałam Olejek z orzechów laskowych i mleczko pszczele,a także krem do rąk .Kosmetyki dobrze pielęgnują i odżywiają skórę,wydajne i fajnie pachną.Polecam #ambasadorkaLPM.

Gość Martyna Paprocka
Testowałam jeden z najlepszych olejków i krem do rąk! Teraz to już mój codzienny rytuał. #ambasadorkalpm

#ambasadorkaLPM polecam z czysty sumieniem żel pod prysznic orzech laskowy i mleczko pszczele jest to cudowny kosmetyk dokładnie nawilża i odżywia skórę nawet tą najbardziej wymagającą jak dla mnie strzał w 10 :) i na pewno na bardzo długo u mnie zagości

Gość gość
żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o żałosne, p***********e k*******y reklamowe... :o

Gość gość
Kocham kosmetyki Le Petit Marseillais :)

#ambasadorkaLPM Uwielbiam Żel pod prysznic i do kąpieli `Pomarańcza i grejpfrut` To mój produkt roku, idealny na lato i ciepłe dni. Zapach świeży i najważniejsze, że utrzymuje się dość długo na skórze po umyciu - co było zaskoczeniem. Super się pieni, przez co jest wydajny. Butelka mogła by być bardziej poręczna, jak dla mnie za szeroka - zajmuje dość dużo miejsca pod prysznicem - wolę wyższe a węższe butelki. Duży plus dla Le Petit Marseillais za różnorodność zapachów - każdy znajdzie pasujący i odpowiedni żel.

Mój ulubionych zapach to chyba ten morelowy, jest cudowny, taki apetyczny i lekki jedocześnie. Ale między bogiem a prawdą podobają mi się wszystkie.

Gość gość
#ambasadorkaLPM Kosmetyki te doskonale nawilżają skórę, pozbawiając ją szorstkości i nieprzyjemnego napięcia!

Gość martucha005
#ambasadorkaLPM Na początku byłam sceptycznie nastawiona do olejku , jestem przyzwyczajona do gęstych, treściwych żeli myjących. Wypróbowałam -Le Petit Marseillais Olejek z Orzechów Laskowych i Mleczko Pszczele. Pierwsze na co zwróciłam uwagę to zapach - uwodzicielski , nie przytłaczający. Postanowiłam wypróbować ten olejek na własnej skórze, jest delikatny , lekki , dobrze się pieni. Skóra po kąpieli jest miękka , gładka , odżywiona, fajnie się sprawdza teraz w taką pogode słoneczną kiedy nasza skóra potrzebuje nawilżenia. Po 1 użyciu czuć gładkośc skóry. Zapach utrzymuje się dłuższy czas na skórze.

Gość AgaGie
Jestem oczarowana zapachem kosmetyków LPM. Obecnie testuję odżywczy krem do rąk, oraz orzechowy olejek do mycia. Z obu produktów jestem bardzo zadowolona. Olejek ma piękny, relaksujący zapach, dobrze się pieni, nie klei się, ładnie myje i pielęgnuje moją suchą skórę. Krem do rąk jest bardzo gęsty, dobrze się rozprowadza i wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy. Szybko zregenerował suchą skórę moich dłoni. Polecam. #ambasadorkaLPM