Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość befree1

co znaczy takie zachowanie faceta

Polecane posty

Gość befree1

czy mozliwe aby dziewczyna podobala sie facetowi i to bardzo (czesto to pisal w sms, na fb) a mimo to nie chcial jej poznac blizej, spotykac sie? dlaczego chlopak tak sie zachowuje?

Gość gość
no normalnie. szuka/potrzebuje koleżanki

Gość befree1
narobił mi nadziei ja już mam 34 lata a on młode ciacho 25 lat , ale jakiś taki niekonkretny a mnie aż ssie do niego....

Gość gość
mikro..nia, asperger, fobia spoleczna itd.

Bardzo normalne. Internetowa znajomość, pewnie nie jest tym kim siebie przedstawił.

Gość befree1
no ale z kolezanka sie spotyka. jesli chlopak wyrywa dziewczyne, to chce sie z nia spotkac, jesli chodzi o sex to brnie do tematu sexu. a on tylko pisze, ze piekna, wspaniala kobieta ze oczu nie mozna oderwac itp. tzn pisal bo teraz jest przerwa.

Gość befree1
chyba nieśmiały prawiczek albo impotent albo .... a ja mam potrzeby

Gość befree1
ktos wyzej sie podszyl, nie mam 34 lat a on 25. ale faktycznie zaczelam go lubic, liczac na spotkanie a tu nic. nie jest kims innym za kogo sie podaje. widzielismy sie przelotem tak wiec z widzenia sie znamy. to jakis dziwak?

Gość gość
sowy nie sa tym czym sie wydaja

Gość befree1
tzn bylo jeszcze inaczej. w zasadzie to raz zaproponowal spotkanie ale ja nie chcialam. pozniej znowu zaproponowal, zgodzilam sie ale do spotkania nie doszlo. ale nie wazne. chcialam tylko wiedziec dlaczego chlopak ktoremu podoba sie dziewczyna nie chce sie z nia spotkac- bo jak wiadomo normalnemu facetowi jesli bardzo podoba sie dziewczyna to nie odpuszcza, nawet jesli ona odmawia.