Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta może się przestraszyć faceta który się za szybko zakochał?

Polecane posty

Gość gość

Nawet jeśli on jej się podoba, i może to ja do niego zniechęcić?

Gość gość
oczywiscie! nie wiem czemu ale ZAWSZE nabieralam najpierw dystansu potem braku szacunku a potem wrecz obrzydzenie do chlopakow ktorzy zakochiwali sie przesadnie po 2,3 tygodniach. Choc normalnie bardzo mi sie podobali. Sama tego nie rozumiem ale tak jest niestety

Gość gość
Nie chodzi mi o 2, 3 tygodnie ale ponad rok wzajemnego dawania sobie znaków, uwodzenia tak zwanego, i bez żadnego padania na kolana i wyznań ale gdy wyczuje że jemu zależy dużo bardziej i dodatkowo ona jest w związku.

Oczywiście. Jak mi facet po miesiącu wyjeżdża, że on mnie tak strasznie kocha, to dla mnie to jest żałosne a on nic nie wie o miłości.

Gość gość
Tak jest w obie strony i jak facet sie za szybko zakocha i jak kobieta

Gość gość
Po roku to nie szybko bez przesady to znaczy ze nie za szybko facet sie zadeklarowal a po prostu jest on dla ciebie nuewlasciwy. Gdybys byla go pewna to chocby wczesniej powiedzial ze kocha nie mialabys uprzedzen. Co do wypowiedzi ze po miesiacu to szczerze nue wiem ogolnie takie szybkie deklaracje wzbudzaja we mnie nieufnosc, ale mysle ze mozna sie zakochac zauroczyc nawet i po miesiacu inie ma w tymnic zlego. Nawet mysle ze jesli ktos nic nie poczul do tego czasu to najzwyczajniej w swieciw spotyka sie ze zla osoba.

Gość gość
No pewnie. Tak samo jak i facet może się wystraszyć kobiety, która się za szybko zakocha